Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021

Γυναίκα έβγαλε το βρακί της σε σούπερ μάρκετ και το φόρεσε για μάσκα

Απίστευτο και όμως αληθινό!

2 Μαρτίου 2021 14:59
Γυναίκα έβγαλε το βρακί της σε σούπερ μάρκετ και το φόρεσε για μάσκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία γυναίκα πήγε στο κατάστημα δίχως μάσκα και όταν της έγινε παρατήρηση έκανε το… απίστευτο. Μία γυναίκα στη Νότια Αφρική πήγε σε ένα σούπερ μάρκετ χωρίς να φορά μάσκα. Έκανε κανονικά τα ψώνια της και κάποια στιγμή της έκαναν παρατήρηση αφού δεν τηρούσε τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό. Σαν να μην συμβαίνει τίποτα, για να μην χάσει τη σειρά της στο ταμείο, τι έκανε;

Αποφάσισε να κατεβάσει το εσώρουχο της και να το χρησιμοποιήσει ως… μάσκα! Σύμφωνα μάλιστα με την New York Post, αφού φόρεσε τη «μάσκα» της γύρισε και ρώτησε γεμάτη ειρωνεία: «Ευχαριστημένοι»; Υπήρξαν πολλές αντιδράσεις, από τους ανθρώπους που βρίσκονταν γύρω της, ωστόσο ορισμένοι την επικρότησαν για την ιδέα της. Παράλληλα δείτε πότε αναμένεται να ανοίξει τα καταστήματα η Κυβέρνηση, λόγω κορωνοϊού.

Γυναίκα «τα πέταξε» για το lockdown! Αποκαλυπτική διαμαρτυρία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Video)

Αποκαλυπτική ήταν μια από τις διαδηλώτριες που έδωσαν το «παρών» σε συγκέντρωση την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το lockdown και τα αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Μια από τις διαδηλώτριες, όμως, όταν έφτασε μπροστά στους αστυνομικούς αποφάσισε να κάνει μια επιπλέον… αποκάλυψη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που μετέδωσε το ΟΡΕΝ η νεαρή γυναίκα σήκωσε τη μπλούζα της και αποκάλυψε τα στήθη της. Τουλάχιστον η νεαρή διαδηλώτρια, τα στοιχεία της οποίας παραμένουν άγνωστα, φορούσε μάσκα.

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε το ΟΡΕΝ:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

 

 

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share