Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Έχω καρκίνο, πολεμάω και φοράω περούκα, δεν πρέπει να ντρεπόμαστε»

Ιταλίδα παρουσιάστρια συγκλονίζει με τη μαρτυρία της

2 Μαρτίου 2021 12:29
«Έχω καρκίνο, πολεμάω και φοράω περούκα, δεν πρέπει να ντρεπόμαστε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καρκίνος: Σε μια προσωπική, συγκλονιστική μαρτυρία προέβη Ιταλίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια του καναλιού Italia Uno, του ομίλου Μπερλουσκόνι. Η Νάντια Τόφφα, 38 ετών. Πρόκειται για μια από τις κύριες παρουσιάστριες της εκπομπής δημοσιογραφικής έρευνας και σάτιρας Le Iene, (Οι Ύαινες).

Στις 2 του περασμένου Δεκεμβρίου, ενώ βρισκόταν για επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Τεργέστη, έχασε τις αισθήσεις της μέσα στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Έπειτα από 2 μήνες ξεκούρασης, κατά την επιστροφή της στην εκπομπή, η γυναίκα θέλησε να προχωρήσει σε μια αποκάλυψη.

«Μου διαγνώσθηκε καρκίνος. Τους δυο μήνες που μας πέρασαν υποβλήθηκα σε θεραπεία, έκανα χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία μετά από επέμβαση. Μου αφαίρεσαν το 100% του καρκίνου αυτού, αλλά έκανα τις προληπτικές θεραπείες, διότι θα μπορούσε να έχει μείνει κάποιο κύτταρο της ασθένειας». Παράλληλα δείτε και πώς μία «ακίνδυνη» κρεατοελιά κόστισε τη ζωή σε μια 26χρονη γυναίκα, μητέρα 2 παιδιών.

Ιταλίδα παρουσιάστρια έκανε γνωστό ότι πάσχει από καρκίνο και φοράει περούκα

"Όποιος δίνει μάχη κατά του καρκίνου είναι ο δυναμικότερος άνθρωπος"

Συγκινημένη, η Νάντια Τόφφα συμπλήρωσε: «Θέλησα να κάνω γνωστή την εμπειρία μου αυτή, διότι δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο πρέπει κανείς να ντρέπεται, ούτε και η περούκα αυτή που φοράω».

Τέλος, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, η Ιταλίδα παρουσιάστρια απευθύνθηκε στους τηλεθεατές της, λέγοντάς τους: «Σας ζητώ να συνεχίσετε να φέρεσθε απόλυτα κανονικά. Να συνεχίσετε να μου κάνετε αστεία όπως πρώτα, όταν θα με συναντάτε στον δρόμο να μου λέτε τα ίδια πράγματα, όπως πριν.

Μην μας φέρεστε σαν να είμαστε άρρωστοι, διότι είμαστε πολεμιστές. Όποιος δίνει μάχη κατά του καρκίνου, είναι ο δυναμικότερος και πιο εντάξει άνθρωπος που υπάρχει». Το μήνυμα της προβάλλεται από όλα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης και προκάλεσε την εγκάρδια αντίδραση χιλιάδων χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share