Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021

Μητέρα βρίσκει ξαφνικά την κόρη της λιπόθυμη στο κρεβάτι - Τώρα προειδοποιεί όλους τους γονείς για αυτήν τη θανάσιμη απειλή!

Δώστε μεγάλη προσοχή γιατί μπορεί να κινδυνεύει το παιδί σας

28 Φεβρουαρίου 2021 13:42
Μητέρα βρίσκει ξαφνικά την κόρη της λιπόθυμη στο κρεβάτι - Τώρα προειδοποιεί όλους τους γονείς για αυτήν τη θανάσιμη απειλή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αφού η Jennifer Abma βρήκε την κόρη της να υποφέρει από θερμοπληξία στην κρεβατοκάμαρά της, βγήκε στα κοινωνικά μέσα για να μοιραστεί την τρομακτική ιστορία της. Έγραψε μια δημοσίευση στο Facebook και μοιράστηκε μια φωτογραφία της κόρης της Αναστασίας, για να προειδοποιήσει τους άλλους γονείς για την θερμοπληξία.

Στην ανάρτησή της στο Facebook, η Jennifer εξηγεί ότι η κόρη της έπεσε για ύπνο. Όταν η Jennifer πήγε να την ελέγξει κάποια στιγμή αργότερα, βρήκε την κόρη της «εμποτισμένη με ιδρώτα, με κόκκινο πρόσωπο και να βράζει». Τρομοκρατημένη, η μητέρα προσπάθησε να ξυπνήσει την κόρη της. Όταν δεν μπόρεσε να την ξυπνήσει, κάλεσε ασθενοφόρο.

Η Jennifer έγραψε: «Αυτό ήταν το χειρότερο βράδυ μου, αυτή ήταν η πιο τρομακτική στιγμή για μένα. Είχε πάθει σοβαρή θερμοπληξία. Δεν υπάρχει τίποτα πιο τρομακτικό από το να μην μπορείς να ξυπνήσεις το μωρό σου. Αυτή είναι η ξεκάθαρη απόδειξη ότι ένα παιδί δεν χρειάζεται να είναι στον ήλιο για να πάθει θερμοπληξία». Αυτή είναι η ξεκάθαρη απόδειξη ότι ένα παιδί δεν χρειάζεται να είναι στον ήλιο για να πάθει θερμοπληξία.

Παράλληλα δείτε και αυτή την μητέρα, η οποία ήξερε ότι θα πεθάνει λόγω του καρκίνου - Τότε αποφάσισε να κάνει κάτι συγκινητικό στα παιδιά της.

Μητέρα βρήκε την κόρη της λιπόθυμη. Δείτε τι συνέβη στο κοριτσάκι

Jennifer: "Κάλεσα αμέσως το ασθενοφόρο"

Η Jennifer συνέχισε, «Μας πήρε 20 λεπτά για να την ξυπνήσουμε. Κάλεσα ασθενοφόρο, γιατί δεν ήξερα τι να περιμένω. Αυτό ήταν η απόδειξη του πόσο γρήγορα αλλάζουν τα πράγματα».

Ενώ η Αναστασία δεν βρίσκονταν έξω στον ήλιο, η κρεβατοκάμαρά της ήταν πολύ ζεστή. Η Jennifer εξήγησε, «δεν είχα ιδέα πόσο ζεστή ήταν η κρεβατοκάμαρά της, μέχρι που πήγα να την ξυπνήσω και να τη βρω μούσκεμα στον ιδρώτα, με κόκκινο πρόσωπο, να βράζει και να μη μπορεί να ξυπνήσει με τίποτα. Το ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα και της χορήγησε σακχαρόζη. Μέσα σε λίγα λεπτά άρχισε να κλαίει, σαφώς φοβισμένη».

Η Jennifer, μητέρα δύο παιδιών, δημοσίευσε την ιστορία της για να προειδοποιήσει τους άλλους γονείς για το τι μπορεί να συμβεί στα παιδιά τους, ακόμη και αν δεν βγαίνουν έξω στον ήλιο. Έγραψε: «Αυτό είναι ένα μάθημα που πήραμε και ελπίζουμε ότι άλλοι γονείς να προσέξουν. Να ελέγχετε πάντα τα δωμάτια στο σπίτι σας, επειδή μπορούν να είναι τόσο επικίνδυνα, όσο και ένα καυτό αυτοκίνητο».

Η ανάρτησή της έχει κοινοποιηθεί πάνω από 11.000 φορές. Πολλοί χρήστες του Facebook έμειναν συγκλονισμένοι με το γεγονός ότι τα παιδιά τους θα μπορούσαν να αναπτύξουν θερμοπληξία σε εσωτερικούς χώρους και ευχαρίστησαν την Jennifer που μοιράστηκε την ιστορία της.

Μητέρα βρήκε το κοριτσάκι της λιπόθυμο στο κρεβάτι

Τα πιο συνηθισμένα σημάδια θερμοπληξίας στα παιδιά περιλαμβάνουν:

  • Έντονη δίψα
  • αδυναμία,
  • λιποθυμία,
  • κράμπες στους μύες Ναυτία και / ή έμετος,
  • ευερεθιστότητα,
  • πονοκέφαλος,
  • αυξημένη εφίδρωση,
  • δροσερό, ιδρωμένο δέρμα
  • αύξηση θερμοκρασίας του σώματος.
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share