Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όλοι πίστευαν πως είναι η καλύτερη νταντά, όμως η κάμερα την κατέγραψε να κάνει κάτι αρρωστημένο στο παιδάκι...

Θα πάθετε σοκ με αυτό που κατέγραψε η κάμερα!

26 Φεβρουαρίου 2021 13:29
Όλοι πίστευαν πως είναι η καλύτερη νταντά, όμως η κάμερα την κατέγραψε να κάνει κάτι αρρωστημένο στο παιδάκι...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νταντά: Η Sarah Gable έκανε κάτι πολύ ανόητο και έπειτα συνειδητοποίησε ότι υπήρχε κάμερα που την κατέγραφε! Η Gable εργάζονταν στο «Παιδική Φροντίδα του Μέλλοντος», κέντρο ημερήσιας φροντίδας στην Πενσυλβάνια. Η 52χρονη Gable, είχε πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στα παιδιά.

Στα χαρτιά, ήταν η τέλεια νταντά. Η κάμερα όμως, είχε διαφορετική άποψη. Η κοινότητα έμεινε συγκλονισμένη όταν είδε την Gable να σπρώχνει ένα παιδί 4 ετών κάτω από τις σκάλες! Το περιστατικό μπορεί να πέρασε απαρατήρητο, αλλά η Shawayen Tavares απλά συνέχισε να παρακολουθεί. Η Gable αντιμετωπίζει κατηγορίες για παρενόχληση, θέτοντας σε κίνδυνο την ευημερία ενός παιδιού και επίθεση.

Η οικογένεια του μικρού κοριτσιού, δήλωσε ότι η μικρή τραυμάτισε το γόνατό της όταν την έσπρωξε. Τα παιδιά κάνουν λάθη, όλοι το γνωρίζουμε. Αλλά ανεξάρτητα από το τι είχε κάνει το παιδί, δεν άξιζε αυτό το είδος συμπεριφοράς. Ωστόσο διαβάστε άλλη μια είδηση που σοκάρει όταν μητέρα έτρεξε στον παιδικό σταθμό όταν κάποιος επιτέθηκε στο μωρό της - Τότε είδε στην κάμερα κάποιον πάνω από το μωράκι της να...

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο:

Γύρισε σπίτι και βρήκε τις πατούσες του μωρού της πρησμένες σαν μπάλες - Όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί, της σηκώθηκε η τρίχα…

Μωρό: Έχει γίνει μια σύλληψη σε ένα άτομο που φέρεται να έκαψε τα πόδια ενός μωρού. Το άτομο αυτό ήταν η νταντά του. Είναι άλλη μια περίπτωση κακοποίησης από νταντά και μάλιστα πολύ φρικτή. Αυτή τη φορά το περιστατικό συνέβη στο Maryland και περιελάμβανε ένα μωρό, ένα τηγάνι που έκαιγε και μια άρρωστη νταντά.

Η 36χρονη Ismelda Ramos Mendoza από το Bladensburg συνελήφθη και κατηγορείται για παιδική κακοποίηση. Τι ακριβώς έκανε; Είναι δύσκολο να φανταστούμε πως κάποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα ανυπεράσπιστο μωρό, αλλά η Mendoza κατηγορείται πως πήρε το 6 μηνών κοριτσάκι και του έκαψε τα πόδια.

Φαίνεται πως η νταντά έφτιαχνε τορτίγιες με το τηγάνι. Το μωρό έκλαιγε και έτσι εκείνη εκνευρίστηκε. Οπότε τι έκανε για να το κάνει να σταματήσει; Πήρε τα πόδια του και τα έβαλε μέσα στο τηγάνι που έκαιγε. Παράλληλα, δείτε άλλη μια είδηση που σοκάρει με νταντά, η οποία ξέχασε το μωρό στην μπανιέρα - Λίγο αργότερα…

Μόλις γύρισε στο σπίτι βρήκε τις πατούσες του μωρού της σαν μπάλες

Η μητέρα κάλεσε αμέσως την αστυνομία

Όπως καταλαβαίνετε, όταν η μητέρα γύρισε σπίτι, ρώτησε την νταντά τι είχε συμβεί στα πόδια του μωρού της. Εκείνη έκανε τη άσχετη και είπε πως δεν ήξερε τι είχε συμβεί. Η μητέρα δεν την πίστεψε και κάλεσε αμέσως την αστυνομία, για να αναφέρει την κακοποίηση που είχε δεχτεί το μωρό από την νταντά.

Μετέφεραν το μωρό στο νοσοκομείο, όπου φρόντισαν τα εγκαύματα 2ου βαθμού που είχε στα πόδια του. Πολλοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο εξέφρασαν την οργή τους και πως δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς κάποιος έκανε κάτι τόσο άρρωστο σε ένα νεογέννητο μωρό.

Οι νταντάδες, εξάλλου, υπάρχουν για να φροντίζουν τα μωρά και τα παιδιά. Πώς γίνεται κάποιος να νομίζει πως προκαλώντας πόνο σε ένα μωρό θα το κάνει να σταματήσει να κλαίει; Ο πόνος είναι λογικό να φέρει περισσότερο κλάμα. Αυτή η ιστορία μας υπενθυμίζει πως είναι πολύ σημαντικό να διαλέγουμε προσεκτικά τους ανθρώπους στους οποίους εμπιστευόμαστε τα μωρά μας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share