Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η ευχή αυτού του άρρωστου παιδιού ήταν να δει από κοντά ένα άλογο - Δείτε τι κάνει το άλογο όταν το πλησιάζει… (Video)

Η ιστορία που κάνει το γύρο του διαδικτύου και συγκινεί!

24 Φεβρουαρίου 2021 12:16
Η ευχή αυτού του άρρωστου παιδιού ήταν να δει από κοντά ένα άλογο - Δείτε τι κάνει το άλογο όταν το πλησιάζει… (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παιδί: Πολλές έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα ζώα μπορούν να έχουν θεραπευτικές επιπτώσεις σε έναν άνθρωπο και ήδη έχουμε δει αρκετά σκυλιά σε αυτό το ρόλο. Σε αυτό το Παιδιατρικό νοσοκομείο όμως, χρησιμοποιούν άλογα για να ανακουφίσουν και να χαροποιήσουν τους μικρούς ασθενείς τους.

Ο Logan κάνει χημειοθεραπείες, οπότε φανταστείτε τη χαρά του όταν τον επισκέφθηκε η Tristan, ένα μικρό πόνυ, εκπληρώνοντας μια μεγάλη του επιθυμία: να δει από κοντά ένα άλογο! Παράλληλα, δείτε άλλη μια συγκινητική ιστορία με έναν μπαμπά που φωτογραφίζει την τελευταία βλεφαρίδα της κορούλας του που κάνει χημειοθεραπείες, δίνοντας την πιο δύσκολη μάχη της

Η κόρη τους έπεσε σε κώμα - Αυτό που έκανε όμως η μητέρα της έχει συγκλονίσει τον πλανήτη!

H Lindsey Lourenco ήταν μαχήτρια. Και δεν το λέμε απλά έτσι: Η Lindsey ήταν μόλις 18 χρονών και είχε περάσει 6 χρόνια της ζωής της παλεύοντας με την λευχαιμία. Κάθε φορά που αυτή η γενναία ψυχή ανάρρωνε από έναν εξαντλητικό γύρο χημειοθεραπείας, ελπίζοντας ότι αυτή την φορά είχε νικήσει τον καρκίνο, η φρικτή ασθένεια επέστρεφε.

Η τελευταία φορά ήταν χειρότερη από όλες τις προηγούμενες. Τελικά έπεσε σε κώμα από το οποίο δεν ξύπνησε. Μια μέρα, η μητέρα της κάθισε δίπλα της στο κρεβάτι του νοσοκομείου και της χάρισε αυτές τις όμορφες εικόνες αγάπης. Η αγάπη μιας μητέρας για το παιδί της είναι μοναδική. Το βίντεο δείχνει μια θλιβερή αλλά όμορφη στιγμή ανάμεσα στην Lindsey και την μητέρα της με τον εύστοχο και συγκινητικό τρόπο.

Η οικογένεια Lourenco είναι σίγουρη ότι η Lindsey ένιωσε αυτό το απίστευτα όμορφο τραγούδι από την μητέρα της, παρ’όλο που ήταν σε κώμα. Κοινοποιήστε το βίντεο για να αντλήσουν και άλλοι άνθρωποι δύναμη από το τραγούδι της Darlene. Παράλληλα δείτε και τα πρώτα ανησυχητικά σημάδια της λευχαιμίας που συχνά αγνοούνται.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share