Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021

Ανέκδοτο 24/02: Μπαίνει ένας κουκουλοφόρος σε μια τράπεζα...

Τρομερό γέλιο!

24 Φεβρουαρίου 2021 07:24
Ανέκδοτο 24/02: Μπαίνει ένας κουκουλοφόρος σε μια τράπεζα...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (24/02) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό με τον Κρητικό.

Ανέκδοτο - Διαβάστε το αναλυτικά παρακάτω:

Μπαίνει ένας κουκουλοφόρος σε μια τράπεζα σπέρματος, πλησιάζει μια υπάλληλο στο γραφείο και του λέει εκείνη τρομαγμένη:

«Εμείς εδώ δεν έχουμε χρήματα, είμαστε τράπεζα σπέρματος.»

«Άνοιξε ένα μπουκαλάκι και κατάπιε το» της λέει ο ληστής.

«Μα αυτό είναι αδύνατον» του απαντάει εκείνη.

«Κατάπιε το αμέσως» της ξαναλέει αυτός.

«Αποκλείεται, δεν μπορώ να το κάνω» επιμένει η υπάλληλος.

«Κάνε αυτό που σε λέω αλλιώς θα σε σκοτώσω!»

Η γυναίκα το καταπίνει αναγκαστικά και την βάζει να καταπιεί άλλα 3-4.

Στο τέλος βγάζει ο άντρας την κουκούλα και της λέει:

«Είδες μωρό μου πόσο εύκολο είναι τελικά!!!»

Bonus ανέκδοτο

Τα χρέη, η γυναίκα και η αναμονή

Μετά από αρκετά χρόνια γάμου και σκληρής βιοπάλης το ζευγάρι εξακολουθούσε να μην τα βγάζει πέρα και να είναι καταχρεωμένο! Χρωστούσανε τις δόσεις για το σπίτι, τα έπιπλα, το αυτοκίνητο και ο μισθός δεν έφτανε για να ζούνε άνετα…

Έτσι ο σύζυγος είπε μια μέρα στη γυναίκα του:

"Τα λίγα χρήματα που έχουμε στη τράπεζα αρκούνε για να βγάλω ένα εισιτήριο για την Αυστραλία. Θα πάω πρώτος εγώ εκεί, θα δουλέψω λίγους μήνες και θα εξοικονομήσω χρήματα για το δικό σου εισιτήριο. Όταν θα έρθεις κι εσύ στην Αυστραλία, θα εργαστούμε κι οι δυο για λίγα χρόνια μέχρι να πληρώσουμε τα χρέη μας και να επιστρέψουμε πίσω στη πατρίδα…"

ανέκδοτα

Πήγε λοιπόν ο σύζυγος στην Αυστραλία και σε έξι μήνες γράφει στη γυναίκα του:

"Χρυσή μου, η ζωή εδώ είναι πολύ ακριβή, η Αυστραλία δεν είναι πια η γη της επαγγελίας, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα! Τόσους μήνες που είμαι εδώ πουλάω σουτιέν(ελληνιστί στηθόδεσμα…) αλλά ακόμη δε κατόρθωσα να βγάλω λεφτά για το εισιτήριο σου. Κάμε υπομονή ακόμη λίγο καιρό γλυκιά μου. Θα εργαστώ πιο σκληρά για να σε φέρω κοντά μου…"

Έκαμε υπομονή η γυναίκα και σε λίγους μήνες πήρε ένα καινούριο γράμμα από την Αυστραλία: "Εδώ και έξι μήνες εκτός από σουτιέν(ελληνιστί στηθόδεσμα) πουλάω και βρακιά (κοινώς κυλοτάκια), αλλά και πάλι δε κατόρθωσα να βγάλω λεφτά για το εισιτήριο σου…Κάνε ακόμη λίγη υπομονή…"

Έξι μήνες αργότερα έρχεται ένα τρίτο γράμμα από το σύζυγο: "Τους τελευταίους μήνες εκτός από σουτιέν(ελληνιστί στηθόδεσμα) και βρακιά(κοινώς κυλοτάκια) πουλάω και κρεβάτια…μα και πάλι δε τα βγάζω πέρα…Σε παρακαλώ περίμενε ακόμη λίγο…"

Σε τρεις μήνες ο σύζυγος παίρνει στην Αυστραλία ένα γράμμα από τη γυναίκα του:

"Αγάπη μου…τους τελευταίους μήνες εγώ με ένα κρεβάτι, χωρίς βρακί(κοινώς κυλοτάκι) και χωρίς σουτιέν(ελληνιστί στηθόδεσμο) ξεχρέωσα το σπίτι, τα έπιπλα και το αυτοκίνητο…έβγαλα και εισιτήριο κι έρχομαι κοντά σου σε μια βδομάδα..."

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share