Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δασκάλα αρνείται να βγάλει το μουστάκι και τα φρύδια της και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα

Η γυναίκα νιώθει πιο σέξι από ποτέ

23 Φεβρουαρίου 2021 14:35
Δασκάλα αρνείται να βγάλει το μουστάκι και τα φρύδια της και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια δασκάλα από την Δανία δεν θέλει για κανένα λόγο να βγάλει το μουστάκι και τα φρύδια. Απόλυτα συνειδητά και στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα. Η Ελτίνα Ζαγκανζάκ, δασκάλα από την Κοπεγχάγη, δηλώνει όλο και περισσότερο απογοητευμένη με τις προσδοκίες που έχουν τεθεί αναφορικά με τις γυναίκες και ιδιαίτερα σε σχέση με τις διαφορές για την τριχοφυΐα και την αποτρίχωση ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες.

Η 31χρονη γυναίκα σταμάτησε να χρησιμοποιεί τσιμπιδάκι για να αφαιρεί τις τρίχες των φρυδιών της και να αφαιρεί τις τρίχες από το πάνω χείλος της τον Μάρτιο του 2020, συνειδητοποιώντας σύντομα ότι ένιωθε εξίσου θηλυκή όπως και πριν. Παράλληλα δείτε και μια 33χρονη πρώην δασκάλα, η οποία άλλαξε καριέρα και «μαθητεύει» με το κορμί της.

Δασκάλα αρνείται να βγάλει το μουστάκι και τα φρύδια της

Την έκραζαν οι άνδρες που την έβλεπαν στο δρόμο

Και παρόλο που η δασκάλα δεν ασχολείται πλέον με την εμφάνισή της, έπρεπε να ασχοληθεί με το κράξιμο από τους άνδρες που συναντούσε στο δρόμο της που της έλεγαν πως μοιάζει σαν να έχει και ένα τρίτο κεφάλι στα φρύδια της. Η απάντησή της σε όλα αυτά; Τα πικρόχολα σχόλια την βοηθούν να διώχνει άτομα που δεν θέλει να είναι κοντά της.

Όπως λέει η Ελντίνα, το νέο της λουκ την βοηθά να απομακρύνει τους «συντηρητικούς» μνηστήρες που δεν θέλουν να είναι μαζί της μόνο και μόνο λόγω της εμφάνισής της. Και εξηγεί: «Πριν αφήσω τα φρύδια μου στο φυσικό τους σχήμα (το γνωστό Unibrow), ένιωθα πως υπήρχαν εξαιρετικά περιορισμένες επιλογές για το πώς έπρεπε να δείχνουν οι γυναίκες. Εάν ένας άνδρας δεν ξυριστεί και δεν βγάλει τα φρύδια του, κανείς δεν το παρατηρεί, ούτε το σχολιάζει και δεν είναι κάτι ασυνήθιστο».

Γυναίκα αρνείται να βγάλει το μουστάκι και τα φρύδια της

Και συνεχίζει: «Όπως και πολλές άλλες γυναίκες, έμαθα να προσέχω τον εαυτό μου. Για παράδειγμα, δεν αισθανόμουν και πολύ άνετα να βγαίνω έξω εκτός κι αν τα φρύδια μου είχαν το αποδεκτό μέγεθος και δεν πήγαινα στο γυμναστήριο εάν τα πόδια μου δεν ήταν ξυρισμένα.

Τώρα, επέλεξα να επικεντρωθώ στο έργο μου και τους στόχους μου και λιγότερο στην εμφάνισή μου. Δεν με νοιάζει πλέον εάν αρέσω στους άλλους, επειδή πιθανότατα δεν θα τους ξαναδώ και αν το κάνω, θα εξακολουθεί να μην με μοιάζει». Tέλος, η δασκάλα από την Κοπεγχάγη είπε ότι ήταν «άβολα στην αρχή, αλλά εάν μερικοί δεν έχουν τίποτε άλλο να κάνουν από το να ειρωνεύονται όσους βλέπουν στο δρόμο, τότε ας είναι έτσι».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share