Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Αυτή η μητέρα ήξερε ότι θα πεθάνει λόγω του καρκίνου - Τότε αποφάσισε να κάνει κάτι συγκινητικό στα παιδιά της

Δεν θα το πιστεύετε

22 Φεβρουαρίου 2021 10:26
Αυτή η μητέρα ήξερε ότι θα πεθάνει λόγω του καρκίνου - Τότε αποφάσισε να κάνει κάτι συγκινητικό στα παιδιά της
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Καρκίνος: Ο καρκίνος είναι ένας από τους πιο δύσκολους και θανατηφόρους εχθρούς του ανθρώπου με αποτέλεσμα τους "λυγίζει" τους περισσότερους ή κάποιοι να τα καταφέρνουν και να τον νικούν.

Σημειώνεται ότι ένας νεαρός είχε λίγο χρόνο λόγω του καρκίνου όμως βρήκε έναν μοναδικό τρόπο για να τον αντιμετωπίσει.

Συγκεκριμένα μία γυναίκα έπασχε από μία σπάνια μορφή του καρκίνου όπου ήξερε ότι δεν θα τα καταφέρει για αυτό και έκανε κάτι μοναδικό για τα παιδιά της.

Καρκίνος: Η ιστορία της μητέρας που δεν θα τα κατάφερνε

Ειδικότερα, μια πολύ συγκινητική ιστορία την αγάπη μιας μάνας κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σ' όλους μας. Ένας συντετριμμένος μπαμπάς, του οποίου η σύζυγος πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου και της απομένει λίγος χρόνος ζωής, μιλάει για την τρυφερή και άκρως συγκινητική ιδέα της γυναίκας του: να αγοράσει δώρα για τα τρία τους παιδιά, τα οποία θα τα ανοίγουν κάθε χρόνο στα γενέθλιά τους.

Μία μητέρα έκανε μία μεγάλη κίνηση η οποία έπασχε από καρκίνο.

Μια ιδέα την οποία εμπνεύστηκε από μία ταινία και, με αυτό τον τρόπο, θέλει να είναι σίγουρη πως τα παιδιά της θα την θυμούνται ακόμα κι όταν θα έχει «φύγει», αλλά και να νιώθουν πάντα πως είναι δίπλα τους και τα φροντίζει.

Η 27χρονη Tiffany, υπέφερε για καιρό από πόνους στο στομάχι. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2020, οι γιατροί την ενημέρωσαν πως πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου, ενώ λίγο μετά τον καινούριο χρόνο και μια σειρά εξετάσεων, κατέληξαν στο ότι βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο και δεν θα ζήσει περισσότερο από έναν ακόμα χρόνο.

Η Tiffany είναι μητέρα τριών παιδιών: του 7χρονου Χένρυ, της 6χρονης Χλόης και του μόλις 16 μηνών Τζέικομπ. Αυτό που θέλει στον χρόνο που της απομένει, είναι να δημιουργήσει όσο το δυνατόν περισσότερες ευχάριστες αναμνήσεις στα τρία της παιδιά.

Σήμερα, το αγαπημένο ζευγάρι, ετοιμάζει τα δώρα που θα αφήσει η Tiffany στα παιδιά της αφού φύγει από τη ζωή, ενώ ο σύζυγός της της υποσχέθηκε πως θα τους τα δίνει κάθε χρόνο την ημέρα των γενεθλίων τους μέχρι να φτάσουν 18 ετών.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share