Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Έφυγαν διακοπές και είπαν στον γείτονα να φροντίζει τον σκύλο τους - Όταν είδαν τι του έκανε όσο έλειπαν έπαθαν σοκ (Video)

Πρέπει να προσέχετε σε ποιον αφήνετε τον σκύλο σας

19 Φεβρουαρίου 2021 10:47
Έφυγαν διακοπές και είπαν στον γείτονα να φροντίζει τον σκύλο τους - Όταν είδαν τι του έκανε όσο έλειπαν έπαθαν σοκ (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκύλος: Το να αφήνεις τον σκύλο της οικογενείας πίσω, είναι πάντα δύσκολο έργο όταν πρέπει να φύγεις για διακοπές, ειδικά όταν δεν έχεις κάποιον που εμπιστεύεσαι για να τον φροντίσει. Μία οικογένεια σκέφτηκε να πάρει τον σκύλο τους Skylar μαζί, αλλά την τελευταία στιγμή, αποφάσισαν να προσλάβουν κάποιον για να τον κρατήσει.

Δεν φαντάζονταν ότι απόφασή τους θα επηρέαζε τον αγαπημένο τους σκύλο. Ο Skylar δεν θα ήταν ποτέ ξανά ο ίδιος, μετά τη συναναστροφή του με αυτόν τον άνθρωπο. Όταν ζήτησαν από τον James Liakos να έρθει να καθίσει με το σκύλο, η οικογένεια πίστευε ότι είχαν πάρει τη σωστή απόφαση, ειδικά αφού το κουτάβι τους έδειχνε να συμπαθεί τον άνδρα.

Ωστόσο, όταν οι ιδιοκτήτες επέστρεψαν στο σπίτι, παρακολούθησαν ένα βίντεο που τους έδειξε όλα όσα χρειάζονταν για να μάθουν το πώς ο James συμπεριφέρονταν πραγματικά στα σκυλιά. Το βίντεο ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμεναν να δουν κατά την επιστροφή τους. Σίγουρα άλλαξε το σκεπτικό τους, για το ποιοι θα συναναστρέφονται με το σκύλο στο μέλλον! Ωστόσο σοκ προκαλεί η είδηση ότι βρέθηκε αδέσποτο σκυλάκι γεμάτο με καρκινικούς όγκους.

Είπαν στο γείτονα να φροντίζει τον σκύλο και μόλις γύρισαν από διακοπές έπαθαν σοκ

Η οικογένεια ενημέρωσε τον James ότι ο σκύλος ήταν πολύ ενεργητικός

Πριν η οικογένεια φύγει για ταξίδι, ενημέρωσε τον James ότι ο Skylar ήταν ένα πολύ, πολύ ενεργητικό μικρό σκυλάκι! Αλλά αποδείχτηκε ότι και ο James δεν ήταν σαν τους άλλους και ότι είχε εξίσου την ίδια ενέργεια με το αξιολάτρευτο σκυλάκι. Όταν η οικογένεια επέστρεψε από το ταξίδι τους, ο James τους είπε να παρακολουθήσουν ένα βίντεο στο YouTube, που είχε δημιουργήσει ειδικά γι’ αυτούς.

Η οικογένεια είχε αναθέσει σε αυτόν τον άνθρωπο τη φροντίδα του γλυκού τετράποδου φίλου τους. Ανησυχούσαν γι’ αυτό και δικαίως. Το βίντεο που μοιράστηκε ο James στο YouTube, έχει προβληθεί πάνω από έξι εκατομμύρια φορές. Δεν είναι περίεργο το γιατί! Παρακολουθήστε το βίντεο παρακάτω, για να δείτε πώς οι φροντιστές σκύλων συμπεριφέρονται πραγματικά όταν κανείς δεν τους κοιτάζει. Μα τι απίστευτος άνθρωπος!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share