Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

Όταν έβαλαν για ύπνο τον 3χρονο γιο τους ήταν μια χαρά - Αυτό που αντίκρισαν όμως όταν τον ξύπνησαν τους έκοψε το αίμα... (Video)

Το παιδί δεν μπορούσε καν να περπατήσει

8 Φεβρουαρίου 2021 09:36
Όταν έβαλαν για ύπνο τον 3χρονο γιο τους ήταν μια χαρά - Αυτό που αντίκρισαν όμως όταν τον ξύπνησαν τους έκοψε το αίμα... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν δύο γονείς μπήκαν στο δωμάτιο του γιου τους ένα πρωινό, παρατήρησαν κάτι παράξενο. Το συνήθως ζωηρό αγοράκι τους δεν χοροπηδούσε πάνω κάτω στο κρεβάτι, ούτε έτρεχε γύρω γύρω στο δωμάτιο. Ο 3χρονος Collin ήταν ξαπλωμένος και κοίταζε τους γονείς του. Τότε συνειδητοποίησαν την φριχτή αλήθεια: το αγοράκι τους ήταν παράλυτο. Ο Dillion και η Stephanie δεν ήθελαν να το πιστέψουν.

Όταν ο Collin όμως δεν μπορούσε να σηκωθεί και δυσκολευόταν να περπατήσει, παραδέχτηκαν ότι είχε εμφανιστεί το χειρότερο σενάριο. Ο Collin είχε χτυπήσει το κεφάλι του το προηγούμενο βράδυ κατά την διάρκεια του αγώνα μπέιζμπολ του αδερφού του. Θα μπορούσε να ήταν διάσειση;

Όμως το αγοράκι είχε σηκωθεί και συνέχισε λες και δεν είχε συμβεί τίποτα. Ούτε ο Dillion ούτε η Stephanie σκέφτηκαν τον αντίκτυπο του χτυπήματος στο κεφάλι. Δεν πίστευαν ότι είχε διάσειση. Μπορούσε να εκφράσει αυτά που ένιωθε και ήξεραν ότι κάτι πήγαινε στραβά. Δεν μπορούσε καν να περπατήσει! Χωρίς να περιμένουν απαντήσεις, πήγαν γρήγορα τον Collin στην εντατική.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι το 3χρονο αγοράκι δεν είχε εγκεφαλικό τραύμα. Η παράλυση του δεν είχε προκληθεί από αμέλεια των γονιών του και αυτό έκανε τον Dillion και την Stephanie θα ανακουφιστούν. Αλλά ο γιος τους παρέμενε παράλυτος. Χρειάζονταν απαντήσεις... Παράλληλα δείτε και το 11χρονο αγόρι που αυτοκτόνησε μετά από φάρσα που του έκαναν στα social media

Ο 3χρονος γιος τους ήταν μια χαρά - Όταν όμως τον ξύπνησαν αυτό που είδαν τους έκοψε το αίμα

Η κατάσταση του αγοριού χειροτέρευε

“Το μόνο πράγμα που μπορούσε να κάνει ήταν να αναπνεύσει”, είπε ο Dillion. Η κατάσταση του αγοριού χειροτέρευε. Δεν μπορούσε να κουνηθεί από τον λαιμό και κάτω. Δυσκολευόταν να φάει και να πιει. Οι γονείς του Collin παρακάλεσαν τους γιατρούς να μεταφερθεί σε μεγαλύτερο νοσοκομείο.

Λόγω του ότι έπεφταν τα επίπεδα οξυγόνου του, οι γιατροί ζήτησαν παρακέντηση της σπονδυλικής στήλης για να αποκλείσουν την μηνιγγίτιδα. Η εξέταση βγήκε αρνητική. “Ήταν πολύ δύσκολο να βλέπω τον γιο μου παράλυτο. Και χειροτέρευε όλο και περισσότερο”, είπε ο πατέρας του παιδιού. Οι γιατροί στο νοσοκομείο είπαν ότι αν είχε φτάσει 30 λεπτά αργότερα, δεν θα τα κατάφερνε. “Ο άντρας μου κι εγώ αποφασίσαμε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο παίδων του Memphis.

Οι γιατροί μας είπαν ότι αν είχαμε πάει 30 λεπτά αργότερα, θα είχε πάθει καρδιακή προσβολή. Νόμιζα ότι θα τον έχανα.” Αλλά σύντομα αποκαλύφθηκε η αλήθεια. Ο Collin είχε τσιμπούρι. Ναι, τσιμπούρι. Και σκότωνε το αγοράκι αργά αργά. Το τσιμπούρι ήταν πίσω από το αυτί του. Όταν το αφαίρεσαν, το αγόρι άρχισε να κινείται ξανά.

Τι αναφέρει ο γιατρός για το συγκεκριμένο περιστατικό

Αν και τα τσιμπούρια είναι συνηθισμένα στην εντατική, ο γιατρός Travis Stork εξηγεί ότι η παράλυση είναι σπάνια αντίδραση στο σάλιο του παράσιτου. Δεν σχετίζεται με την βορρελίωση. “H νευροτοξίνη κρέμεται από τους σιελογόνους αδένες τους”, λέει ο Dr. Travis, “έτσι, όσο τρέφεται το τσιμπούρι, η νευροτοξίνη εισέρχεται, σε αυτή την περίπτωση, στο αίμα του Collin και αυτό οδηγεί σε αυτό που ονομάζουμε ανιούσα παράλυση, η οποία αρχικά ξεκινάει από τα πόδια προκαλώντας αδυναμία στο περπάτημα.”

Αν και η παράλυση από τσιμπούρι είναι τρομακτική και εξουθενωτική, μόλις αφαιρείται, τα συμπτώματα αρχίζουν να εξαφανίζονται. “Μόλις αφαιρείται το τσιμπούρι, τα συμπτώματα βελτιώνονται”, προσθέτει.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share