Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτό το 11χρονο αγόρι αυτοκτόνησε μετά από φάρσα που του έκαναν στα social media

Τα λόγια της μητέρας ραγίζουν καρδιές

3 Φεβρουαρίου 2021 12:07
Αυτό το 11χρονο αγόρι αυτοκτόνησε μετά από φάρσα που του έκαναν στα social media
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πάνω από 13 εκατομμύρια μαθητές στην Αμερική βιώνουν bullying σε κάποιο βαθμό. Είναι ένα σοβαρό θέμα, που μπορεί να έχει πολύ σοβαρές επιπτώσεις στα θύματα και, σε μερικές περιπτώσεις, μπορεί να αποβούν μοιραίες (να αυτοκτονήσουν).

To 11χρονο αγόρι από το Michigan επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του, έπειτα από μια φάρσα που του έστησαν στα social media, στις 14 Μαρτίου. Μεταφέρθηκε σε ένα νοσοκομείο στο Ann Arbor και κρατήθηκε στη ζωή με τη βοήθεια των μηχανημάτων, αλλά τελικά έφυγε έναν μήνα μετά, επειδή δεν γινόταν να αναρρώσει.

Η μητέρα του, Katrina Goss, πληγώθηκε πολύ άσχημα από την απώλεια και είπε πως ο γιος της ήταν ένα υπέροχο παιδί και καλός μαθητής που έφερνε πάντα χαρά στους γύρω του. Επιπλέον, σοκ προκαλεί η είδηση ότι 30χρονη μητέρα αυτοκτόνησε, επειδή είχε κορονοϊό.

11χρονο αγόρι αυτοκτόνησε

Υποστηρικτές των social media προσπαθούν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια

Χρησιμοποίησε αυτή την ευκαιρία για να μιλήσει σε οικογένειες και γονείς για τους κινδύνους των social media και του bullying, έτσι ώστε κανείς άλλος γονιός να μην περάσει αυτό που πέρασε.

Λεπτομέρειες για τη φάρσα ή το πώς προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο μικρός Tysen δεν έχουν δημοσιευτεί, καθώς ακόμα ερευνάται η υπόθεση. Στο μεταξύ, χιλιάδες υποστηρικτές των social media προσπαθούν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.

Πολλοί ελπίζουν πως τα παιδιά που είναι υπεύθυνα για το περιστατικό θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες και θα πάρουν ένα καλό μάθημα. Η υποστήριξη που έχει λάβει η Goss δείχνει πως η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για καλό σκοπό. Ακούστε τα λόγια της και σιγουρέψτε πως τα παιδιά σας γνωρίζουν τους κινδύνους του διαδικτυακού bullying.

11χρονο αγόρι αυτοκτόνησε μετά από φάρσα στα Social media

Άγριο έγκλημα: 32χρονος πατέρας σκότωσε τις δύο κόρες του και αυτοκτόνησε

Άγριο έγκλημα: Μια αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, καθώς ένας 32χρονος πατέρας δολοφόνησε τις δύο κόρες του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Επίσης, ένα φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε, όπου ένας άνδρας δολοφόνησε τη γυναίκα του, επειδή βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, και μετά ο ίδιος αυτοκτόνησε.

Δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας των δύο κοριτσιών είναι ο Aaron D. Williams από το Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος, αφού πήγε στο σπίτι των δύο κοριτσιών, δεν δίστασε να τα πυροβολήσει και στη συνέχεια να στρέψει το όπλο στο κεφάλι του.

Πατέρας σκότωσε τις δυο κόρες του και αυτοκτόνησε

Η 9χρονη Ava και η 6χρονη Alyse βρέθηκαν νεκρές από τους αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες, ενώ ο Aaron βρέθηκε νεκρός σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού.

Να σημειωθεί πως ο 32χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν πολλές φορές τις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία. Ο Williams ήταν σε διάσταση με τη μητέρα των κοριτσιών, η οποία δεν βρισκόταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share