Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ανέκδοτο 03/02: Η κόρη φέρνει το φίλο της στους πλούσιους γονείς της!

Τρομερό γέλιο!

3 Φεβρουαρίου 2021 06:42
Ανέκδοτο 03/02: Η κόρη φέρνει το φίλο της στους πλούσιους γονείς της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (03/02) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό με τον ψυχολόγο.

Ανέκδοτο - Διαβάστε το αναλυτικά παρακάτω:

Η κόρη φέρνει σπίτι τον φίλο της για να τον γνωρίσει στους πλούσιους γονείς της, καθώς αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν. «Ποια είναι λοιπόν τα σχέδιά σου;» ρωτά ο πατέρας της κοπέλας.

«Έχω πάρει υποτροφία για το μεταπτυχιακό» απαντά ο νεαρός. «Υποτροφία! …. Αξιοθαύμαστο, αλλά πως θα μπορέσεις να παρέχεις στην κόρη μου ένα σπίτι για να ζήσει και ανέσεις όπως έχει συνηθίσει;»

«Θα μελετήσω σκληρά κι έχει ο Θεός». «Και τι θα κάνεις για να προσφέρεις στην κόρη μου το δαχτυλίδι αρραβώνων που της αξίζει;» «Θα αφοσιωθώ στις σπουδές μου κι έχει ο Θεός». «Και παιδιά; Πως θα μπορέσεις να συντηρήσεις παιδιά;» «Μην ανησυχείτε κύριε, έχει ο Θεός».

Η όλη συζήτηση συνεχίστηκε έτσι και κάθε φορά που ο πατέρας της κοπέλας ρωτούσε κάτι, γαμπρός επέμενε ότι έχει ο Θεός. Αργότερα η μητέρα της κοπέλας ρωτά τον άντρα της: «Πως πήγε η κουβέντα σας;» «Δεν έχει δουλειά, δεν έχει σχέδια για το μέλλον και πιστεύει ότι είμαι ο Θεός».

Bonus ανέκδοτο

Το ζευγάρι στο εστιατόριο και η ερωμένη

Ένα ζευγάρι εφοπλιστών, τρώει σ’ ένα κυριλέ εστιατόριο. Ξαφνικά, μια πανέμορφη ξανθιά πέφτει πάνω στο σύζυγο και αρχίζει να τον φιλάει, να τον χαϊδεύει και να τον αποκαλεί «τζουτζούκο μου», «μωράκι μου» και τέτοια. Μόλις η πιτσιρίκα φεύγει, η εμβρόντητη σύζυγος σηκώνεται αγριεμένη και φωνάζει:

-Άτιμε, προδότη, βρομιάρη, θα σε χωρίσω!

-Είσαι σίγουρη; λέει εκείνος με απόλυτη ηρεμία.

-Αν είμαι; βρε θα σε κάνω ρεζίλι!

-Ξεχνάς το προγαμιαίο συμβόλαιο; Αν με χωρίσεις, θα χάσεις τα πάντα: Λεφτά, κοσμήματα, αυτοκίνητα, ταξίδια

Η κυρία το ξανασκέφτεται, βάζει μπροστά το συμφέρον της, καταπίνει την πληγωμένη περηφάνια της και το βουλώνει. Συνεχίζουν να τρώνε αμίλητοι ώσπου η σύζυγος σχολιάζει:

-Καλέ, εκείνος εκεί κάτω, ο Παπατρέχας ο βιομήχανος δεν είναι;

-Μμμ, ναι, αυτός είναι.

-Κι αυτή μαζί του ποια είναι; Γιατί σίγουρα η γυναίκα του δεν είναι!

-Η ερωμένη του είναι!

-Πφφφ! Η δικιά μας είναι πολύ πιο καλή!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share