Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

94χρονος παππούς συνόδευσε την εγγονή του στο γάμο της και... Απίστευτο! (Video)

Οι καλεσμένοι, αλλά και ο γαμπρός συγκινήθηκαν με την εικόνα της συνοδείας της νύφης

2 Φεβρουαρίου 2021 11:06
94χρονος παππούς συνόδευσε την εγγονή του στο γάμο της και... Απίστευτο! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παππούς: Πρόκειται για έναν παππού, ο οποίος συνόδευσε την εγγονή του στο γάμο της. Πολλοί έβαζαν στοίχημα πως δεν θα τα κατάφερνε, όμως, ο ίδιος το έπραξε και έφυγε από τη ζωή μετά από δύο ημέρες. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκλαψαν. Στο βίντεο που βρίσκεται παρακάτω μπορείτε να δείτε τον παππού, ο οποίος ήταν συνοδός στην εγγονή, η οποία θα παντρευόταν τον καλό της στην εκκλησία.

Οι καλεσμένοι, αλλά και ο γαμπρός συγκινήθηκαν με την εικόνα της συνοδείας της νύφης, που ήταν ο παππούς της. Επίσης, μετά από δύο ημέρες, ο Bronislaw Grom Karwowski, έφυγε από τη ζωή. Παράλληλα δείτε άλλη μια ιστορία με έναν παππού ο οποίος αποφάσισε να πάρει για δώρο γενεθλίων ένα κουτάβι... Αυτό που συνέβη στη συνέχεια θα σας αφήσει άφωνους!

Ο Bronislaw είχε βραβευτεί με «το Σταυρό του Ιππότη του Τάγματος της Αναγέννησης της Πολωνίας»

Οι Ναζί συνέλαβαν τον Bronislaw Grom Karwowski στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Όμως, ο Bronislaw κατάφερε να δραπετεύσει από τους Ναζί, οι οποίοι είχαν σαν έδρα την Πολωνία. Όμως, ο ίδιος δεν σώθηκε. Το 1948 ο ίδιος συνελήφθη ξανά και καταδικάστηκε. Έπρεπε να εκτίσει ποινή φυλάκισης χρονικής περιόδου δέκα ετών.

Έπειτα, βραβεύτηκε με «το Σταυρό του Ιππότη του Τάγματος της Αναγέννησης της Πολωνίας» και όχι μόνο. Ο Bronislaw Grom Karwowski συνόδευσε την εγγονή του στην εκκλησία. Όμως, μετά από δύο ημέρες, πραγματοποίησε το μεγάλο ταξίδι. Δείτε το βίντεο από την τελετή του γάμου της εγγονής του Bronislaw Grom Karwowski, Joanna, ο οποίος τη συνόδευσε στην εκκλησία για να παντρευτεί.

Είδε έναν παππούλη μέσα σε μια βάρκα και παραξενεύτηκε! Μόλις όμως πρόσεξε τι τον τραβάει, έβγαλε αμέσως την κάμερα!

Ο Mick Carroll από το Ηνωμένο Βασίλειο βρισκόταν στον ποταμό Drayton, όταν είδε ένα ασυνήθιστο αλλά ξεκαρδιστικό θέαμα! Ένας παππούς είχε βρει έναν πανέξυπνο τρόπο για να κάνει τη βόλτα του, είχε διαμορφώσει τη βάρκα του με τέτοιο τρόπο ώστε να την τραβάει ένα παιχνίδι ρυμουλκό σκάφος…

Φαίνεται πως ο παππούς είχε έντονη αίσθηση του χιούμορ και καθώς περνούσε μπροστά από τον Mick φώναξε “νόμιζες ότι τα είχες δει όλα!”, τότε ο Mick πήρε την κάμερα του αι άρχισε να τον βιντεοσκοπεί.

Παράλληλα δείτε και μια ακόμη ιστορία όταν έγκυος με το παιδί της ζητιάνευαν στο δρόμο - Όταν την ακολούθησε ένας άνδρας με κάμερα έπαθε σοκ (Video)

Έβγαλε την κάμερα όταν είδε έναν παππούλη σε μια βάρκα να τον τραβάει...

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share