Σάββατο, 28 Μαΐου 2022

Ενώστε τα χέρια σας και παρατηρήστε τις γραμμές στις παλάμες σας. Θα αποκαλύψουν κάτι σημαντικό για σας…

Το γνωρίζατε;

31 Ιανουαρίου 2021 14:53
Ενώστε τα χέρια σας και παρατηρήστε τις γραμμές στις παλάμες σας. Θα αποκαλύψουν κάτι σημαντικό για σας…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χέρια: Τα ανθρώπινα χέρια μπορεί να μας περιγράψουν πόσο ερωτευμένος είναι κάποιος. Δεν θα εξαπατήσουν και μπορούν να δώσουν πιο ακριβείς πληροφορίες για τον κάτοχό τους Κατανοήσαμε τις γραμμές στις παλάμες που είναι υπεύθυνες για την αγάπη, και αποκρυπτογραφήσαμε τις πιθανές επιλογές. Ενώστε τις παλάμες σας και επιλέξτε την κατάλληλη εικόνα. Παράλληλα δείτε και αν σχηματίζετε το γράμμα Μ στην παλάμη σας και τι σημαίνει.

Γραμμές στο ίδιο ύψος

Το άτομο που έχει τις γραμμές στο ίδιο ύψος: Είναι σοβαρός, και προτιμά σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις. Είναι λογικός και δεν του αρέσουν δραστικές αλλαγές στη ζωή του. Έχει ευγενική φύση, και λαμβάνει υπόψη τη γνώμη των άλλων.

Η γραμμή στο αριστερό χέρι είναι πιο χαμηλή

Αυτό το άτομο προτιμάει σύντροφο μεγαλύτερης ηλικίας, και είναι ώριμο για την ηλικία του. Ο κάτοχος τέτοιων χεριών αγαπάει πολύ, είναι ρομαντικός και ανεξάρτητο από τον κοινωνικό περίγυρο. Συχνά ακολουθεί την εσωτερική του διαίσθηση, που σπάνια κάνει λάθος.

Τι συμβολίζουν οι γραμμές στις παλάμες μας

Η γραμμή στο αριστερό χέρι είναι πιο ψηλή

Αυτό το άτομο δε βιάζεται να συνάψει σοβαρές σχέσεις, και η αγάπη δεν αποτελεί εγγύηση για την ευτυχία του. Αλλά όταν το αποφασίσει, θα προτιμούσε ένα άτομο νεότερο από εκείνον ή άλλης εθνικότητας. Δίνει μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση και έχει αυτοπεποίθηση. Είναι ανεξάρτητο άτομο, που αντιμετωπίζει με ευκολία δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν.

8 παράξενες αλήθειες που αποκαλύπτουν τα χέρια σας για την προσωπικότητά σας!

Χέρια: Τα βλέπουμε κάθε μέρα. Τα χρησιμοποιούμε συνέχεια χωρίς να το σκεφτόμαστε και πολύ. Εσείς όμως έχετε παρατηρήσει από κοντά τα χέρια σας; Τα χέρια μας είναι η δύναμή μας και δεν μπορούμε να φανταστούμε την ζωή χωρίς αυτά. Από την στιγμή που ξυπνάμε μέχρι την στιγμή που κοιμόμαστε, είναι ότι πιο χρήσιμο.

Ακόμα και όταν κοιμόμαστε τα χρησιμοποιούμε χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Το ξέρατε ότι λένε πολλά για μας; Τα δάχτυλα, τα νύχια, οι άκρες των δαχτύλων μας και οι γραμμές των χεριών μας έχουν πολύτιμες πληροφορίες να μας δώσουν. Παράλληλα κοιτάξτε τώρα προσεκτικά τα χέρια σας - Εάν έχετε κάποιο αυτά τα 9 σημάδια πρέπει να επισκεφθείτε οπωσδήποτε τον γιατρό σας!

Νύχια

Παρατηρώντας τα νύχια μπορούμε να καταλάβουμε αν υπάρχει έλλειψη βιταμινών ή μεταλλικών στοιχείων, αν έχουμε προβλήματα με τον θυρεοειδή, αναιμία ή προβλήματα με το συκώτι. Το χρώμα των νυχιών δείχνει επίσης τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα.

Δάχτυλα που τρέμουν

Αυτό μπορεί να δείχνει πως έχετε καταναλώσει πολύ ζάχαρη ή καφεΐνη. Εκτός από αυτό, μπορεί να οφείλεται και σε άγχος.

Μήκος των δαχτύλων και προσωπικότητα

Εάν o παράμεσος είναι μεγαλύτερος από τον δείκτη τότε πιθανώς σας αρέσει να φλερτάρετε και να παίρνετε ρίσκα.

Εάν ο δείκτης είναι μεγαλύτερος, τότε θα γίνεται ένας σπουδαίος ηγέτης και έχετε την δυνατότητα να βρίσκετε λύσεις σε πολύπλοκα προβλήματα.

Εάν τα δύο δάχτυλα έχουν το ίδιο μήκος, τότε είστε ένα ισορροπημένος άνθρωπος που μπορεί να υποστηρίξει και τις δύο πλευρές μίας διαφωνίας. Είστε γεννημένος διαμεσολαβητής και μπορείτε να γίνεται καλός θεραπευτής.

Μήκος των δαχτύλων και σχέσεις

Εάν έχετε πολύ μεγάλα δάχτυλα, τότε είστε πιο προσεκτικός, υπομονετικός και λεπτομερής. Οι άνθρωποι με κοντά δάχτυλα είναι ακριβώς το αντίθετο.

Άκρες των δαχτύλων

Εάν τα δάχτυλά σας είναι στρόγγυλα στις άκρες, τότε προτιμάτε την ενότητα. Εάν είναι τετράγωνα, τότε προτιμάτε τα λεπτομερή σχέδια. Εάν έχετε μεγάλα δάχτυλα, τότε σας αρέσει να σπάτε τους κανόνες και μισείτε το να σας περιορίζουν.

Τι αποκαλύπτουν τα χέρια σας για την προσωπικότητά σας

Φλέβες στα χέρια

Εάν οι φλέβες σας πετάνε όπως στην εικόνα, αυτό δείχνει ακραία σωματική δραστηριότητα.

Χειρομαντία

Υπάρχουν τρεις κύριες γραμμές στα χέρια: Η γραμμή της ζωής, η γραμμή του κεφαλιού δίπλα από αυτήν και η γραμμή της καρδιάς που είναι πιο κοντά στα δάχτυλα

Πολλοί πιστεύουν πως η χειρομαντία μπορεί να μας βοηθήσει να βρούμε λύσεις σε προβλήματα, να μάθουμε το μέλλον κλπ.

Κενό ανάμεσα στα δάχτυλα

Εάν τα δάχτυλά σας έχουν μεγάλο κενό, τότε είστε ανεξάρτητος. Εάν το μικρό σας δάχτυλο και ο παράμεσος έχουν μεγάλη απόσταση, τότε δεν σας αρέσουν οι πολύ σοβαρές συζητήσεις. Εάν είναι πιο κοντά, τότε πιθανώς να λατρεύετε την περιπέτεια.

Εάν ο παράμεσος και ο μέσος είναι κοντά, είστε κάποιος που δέχεται καλά τις εντολές και κάνει ότι του ζητηθεί. Εάν δεν είναι πολύ κοντά, μπορεί να είστε πεισματάρης και ξεροκέφαλος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share