Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Όταν είδε την θάλασσα να αφρίζει άρπαξε αμέσως την κάμερα. Αυτό που κατέγραψε θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Ένα θέαμα που θα σας εντυπωσιάσει

28 Ιανουαρίου 2021 12:38
Όταν είδε την θάλασσα να αφρίζει άρπαξε αμέσως την κάμερα. Αυτό που κατέγραψε θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάμερα: Η ενστικτώδης αντίδραση της Jennifer ήταν να βγάλει την κάμερα της την στιγμή που είδε ένα σπάνιο θέαμα στο Deception Pass και πλέον το έχουν δει χιλιάδες άνθρωποι. Έκανε paddle boarding μαζί με φίλους και απολάμβανε κάθε στιγμή.

Έχοντας την κάμερα έτοιμη ήταν προετοιμασμένη για το οτιδήποτε. Ωστόσο, αυτό που είδε έκανε την καρδιά της να χτυπά δυνατά. Η μέρα ξεκίνησε με μια διασκεδαστική δραστηριότητα, αλλά κατέληξε σε μια ανάμνηση που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Προς έκπληξη της ίδιας και της παρέας της, όχι ένα αλλά αρκετά πλάσματα περνούσαν από το σημείο όπου βρίσκονταν.

Είδαν τα όμορφα πτερύγια τους να γλιστράνε στην επιφάνεια της θάλασσας. Η Jennifer δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε. Φωνάζοντας ενθουσιασμένη άρχισε να τραβάει βίντεο πριν να είναι αργά. Υπάρχουν στιγμές που ευχόμαστε να μπορούσαμε να ζήσουμε ξανά και αυτή είναι μία από αυτές για την Jennifer.

Παράλληλα δείτε και άλλη μια συγκλονιστική ιστορία με μια κοπέλα που τράβηξε βίντεο την μητέρα της που πάσχει από σχιζοφρένεια - Αυτό που κατέγραψε με την κάμερα θα σας συγκλονίσει.

Δείτε την ομορφιά των φαλαινών δολοφόνων στο βίντεο

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει μια σκιά - Αυτό που συμβαίνει λίγο μετά είναι σοκαριστικό (Video)

Άνδρας κατέγραψε με την κάμερα ασφαλείας μία περίεργη σκιά. Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια θα σας κάνει να ανατριχιάσετε, ενώ ο ίδιος έφυγε από σπίτι!

Κανένας, βέβαια, δε μπορεί με βεβαιότητα να δώσει μια πειστική απάντηση για το τι πραγματικά είναι αυτό. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, το... πειστήριο της καταγραφής της σκιάς από την κάμερα, δίνει επιπλέον υλικό σε όσους πιστεύουν για την ύπαρξη πνευμάτων. Επίσης, αυτό που κατέγραψε η κάμερα την ημέρα του γάμου αυτού του ζευγαριού, έκανε τους πάντες να μείνουν άφωνοι.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share