Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Όλοι πίστευαν πως είναι η καλύτερη νταντά, όμως η κάμερα την κατέγραψε να κάνει κάτι αρρωστημένο στο παιδάκι...

Θα εκπλαγείτε με αυτό που κάνει

28 Ιανουαρίου 2021 12:21
Όλοι πίστευαν πως είναι η καλύτερη νταντά, όμως η κάμερα την κατέγραψε να κάνει κάτι αρρωστημένο στο παιδάκι...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Sarah Gable έκανε κάτι πολύ ανόητο και έπειτα συνειδητοποίησε ότι υπήρχε κάμερα που την κατέγραφε! Η Gable εργάζονταν στο «Παιδική Φροντίδα του Μέλλοντος», κέντρο ημερήσιας φροντίδας στην Πενσυλβάνια. Η 52χρονη Gable, είχε πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στα παιδιά.

Στα χαρτιά, ήταν η τέλεια νταντά. Η κάμερα όμως, είχε διαφορετική άποψη. Η κοινότητα έμεινε συγκλονισμένη όταν είδε την Gable να σπρώχνει ένα παιδί 4 ετών κάτω από τις σκάλες! Το περιστατικό μπορεί να πέρασε απαρατήρητο, αλλά η Shawayen Tavares απλά συνέχισε να παρακολουθεί. Η Gable αντιμετωπίζει κατηγορίες για παρενόχληση, θέτοντας σε κίνδυνο την ευημερία ενός παιδιού και επίθεση.

Η οικογένεια του μικρού κοριτσιού, δήλωσε ότι η μικρή τραυμάτισε το γόνατό της όταν την έσπρωξε. Τα παιδιά κάνουν λάθη, όλοι το γνωρίζουμε. Αλλά ανεξάρτητα από το τι είχε κάνει το παιδί, δεν άξιζε αυτό το είδος συμπεριφοράς. Ωστόσο διαβάστε άλλη μια είδηση που σοκάρει όταν μητέρα έτρεξε στον παιδικό σταθμό όταν κάποιος επιτέθηκε στο μωρό της - Τότε είδε στην κάμερα κάποιον πάνω από το μωράκι της να...

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο:

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει μια σκιά - Αυτό που συμβαίνει λίγο μετά είναι σοκαριστικό (Video)

Άνδρας κατέγραψε με την κάμερα ασφαλείας μία περίεργη σκιά. Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια θα σας κάνει να ανατριχιάσετε, ενώ ο ίδιος έφυγε από σπίτι!

Κανένας, βέβαια, δε μπορεί με βεβαιότητα να δώσει μια πειστική απάντηση για το τι πραγματικά είναι αυτό. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, το... πειστήριο της καταγραφής της σκιάς από την κάμερα, δίνει επιπλέον υλικό σε όσους πιστεύουν για την ύπαρξη πνευμάτων. Επίσης, αυτό που κατέγραψε η κάμερα την ημέρα του γάμου αυτού του ζευγαριού, έκανε τους πάντες να μείνουν άφωνοι.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share