Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021

Μωράκι που πάσχει από καρκίνο κλαίει και θέλει τη μαμά του χωρίς να ξέρει ότι το εγκατέλειψε λόγω της ασθένειας του

Η αδίστακτη μητέρα πήρε τα χρήματα της οικογένειας και εξαφανίστηκε

28 Ιανουαρίου 2021 12:07
Μωράκι που πάσχει από καρκίνο κλαίει και θέλει τη μαμά του χωρίς να ξέρει ότι το εγκατέλειψε λόγω της ασθένειας του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή είναι η σπαραξικάρδια στιγμή που ένα μωράκι με καρκίνο στην Κίνα βρίσκεται στο νοσοκομείο και κλαίει μετά την επώδυνη θεραπεία του επειδή θέλει τη μητέρα του. Αλλά αυτό που δεν γνώριζε ήταν ότι η μητέρα του τον έχει εγκαταλείψει επειδή δεν ήθελε πια να τον φροντίζει εξαιτίας της σοβαρής του ασθένειάς του.

Ο 2 ετών Hu Haoyang, διαγνώστηκε πριν από ένα χρόνο με ηπατοβλάστωμα, μια σπάνια μορφή καρκίνου του ήπατος. Η οικογένεια του Yangyang προέρχεται από την πόλη Yicheng της Κίνας. Το παιδί διαγνώστηκε για πρώτη φορά με ηπατοβλάστωμα τον Μάιο του 2016, όταν ο πατέρας του παρατήρησε ότι το μωρό είχε συχνά πυρετό.

Έκανε τρεις γύρους χημειοθεραπείας και τα δύο τρίτα του ήπατός του αφαιρέθηκαν σε νοσοκομείο στη Σαγκάη. Οι γιατροί αφαίρεσαν με επιτυχία τον όγκο του Yangyang. Ωστόσο, την επόμενη χρονιά, ο καρκίνος εμφανίστηκε ξανά. Οι γιατροί είπαν στην οικογένειά του ότι ο μικρός έπρεπε να κάνει μεταμόσχευση ήπατος. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο παίδων του Πεκίνο για μια καλύτερη θεραπεία.

Ο πατέρας του Yangyang, ο Hu Xiaofei, πάλεψε σκληρά για να καλύψει τα έξοδα της θεραπείας και των χειρουργικών επεμβάσεων. Τα ιατρικά έξοδα του παιδιού είχαν φτάσει το ένα εκατομμύριο γιουάν (127.875€), ένα αστρονομικό ποσό για τον Hu Xiaofei. Από κει και πέρα άλλη μια συγκλονιστική ιστορία με τον 12χρονο Αλέξανδρου που πριν «φύγει» από τη ζωή είπε: «Να θυμάσαι, θα ξαναβγεί ο ήλιος!» - Η περήφανη μαμά Ματίνα εξομολογείται

Μωράκι πάσχει από καρκίνο και ζητάει την μητέρα του που τον έχει εγκαταλείψει

Η μητέρα εγκατέλειψε την οικογένεια και πήρε και όλα τους τα χρήματα

Για να καλύψει τα έξοδα, η οικογένεια είχε δανειστεί περίπου 700.000 γιουάν (89.512 €) από συγγενείς, φίλους, ακόμη και από τοκογλύφους. Ο Hu είπε σε έναν δημοσιογράφο από την Yi Photos ότι η σύζυγός του είχε εγκαταλείψει την οικογένεια τον περασμένο Νοέμβριο, όταν ο Yangyang προετοιμαζόταν για την πρώτη του χειρουργική επέμβαση.

Η μητέρα του Yangyang πήρε μαζί της τα 200.000 γιουάν (25.605€) που προορίζονταν για τα έξοδα του Yangyang. Ωστόσο, επέστρεψε τα χρήματα αφ’ ότου η οικογένεια απείλησε ότι θα την αναφέρει στην αστυνομία. Αλλά έφυγε μετά από μια εβδομάδα και δεν επέστρεψε ποτέ. Εικόνες εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο που δείχνουν τον μικρό Yangyang να κλαίει στο θάλαμο και να ψάχνει για τη μητέρα του.

Ο Hu δεν ήθελε να πει στον γιο του την αλήθεια, έτσι του είπε ψέματα λέγοντας: «Η μαμά είναι στη δουλειά τώρα». Ο Yangyang σήμερα ζει με τον πατέρα του και τους παππούδες του. Στα 2 του χρόνια έχει ήδη υποβληθεί σε αρκετούς κύκλους χημειοθεραπείας και εννέα χειρουργικές επεμβάσεις. Ο Hu δήλωσε ότι ο γιος του ήταν πολύ αισιόδοξος στην αντιμετώπιση του καρκίνου και πάντα χαμογελούσε προτού μπει στο χειρουργείο.

Μωράκι πάσχει από καρκίνο και ζητάει την μητέρα του χωρίς να ξέρει ότι τον έχει εγκαταλείψει

Δημιουργήθηκε μια σελίδα δωρεών προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για την οικογένεια

Η ιστορία του Yangyang έχει συγκινήσει πολλούς ανθρώπους από την Κίνα. Μια σελίδα δωρεών δημιουργήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου για να μαζευτούν χρήματα για την οικογένεια. Το ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί είναι τα 700.000 γιουάν (89.512 €) μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου, όμως η αντίδραση του κόσμου ήταν τόσο άμεση που μέχρι σήμερα έχει συγκεντρωθεί το 91% του ποσού αυτού.

Είναι αδιανόητο να βλέπεις ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν με κάθε τρόπο αυτό το παιδί και την ίδια στιγμή η μάνα να είναι απούσα. Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά στην υγεία αυτού του άτυχου παιδιού και να βρει σύντομα μια πραγματική μητέρα που θα του δώσει τη στοργή και την τρυφερότητα που του αξίζει.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share