Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μπαίνει ο Τοτός σ΄ ένα ταξί και αρχίζει να μονολογεί: Το ανέκδοτο της ημέρας (28/01)

Κλάψαμε από τα γέλια!

28 Ιανουαρίου 2021 06:40
Μπαίνει ο Τοτός σ΄ ένα ταξί και αρχίζει να μονολογεί: Το ανέκδοτο της ημέρας (28/01)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (28/01) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό.

Ανέκδοτο - Διαβάστε το αναλυτικά παρακάτω:

Μπαίνει ο Τοτός σ΄ ένα ταξί και αφού κάθεται στο πίσω κάθισμα αρχίζει να μονολογεί: «Αν ο πατέρας μου ήταν ελέφαντας και η μάνα μου ελεφαντίνα, εγώ θα ήμουν σίγουρα ελεφαντάκι». Τον κοιτάζει ο ταξιτζής απ' τον καθρέφτη και παθαίνει ένα πρώτο σοκ.

Ο Τοτός συνεχίζει: «Αν ο πατέρας μου ήταν λιοντάρι και η μάνα μου μου λιονταρίνα, εγώ θα ήμουν σίγουρα λιονταράκι» Ξανακοιτάζει ο ταξιτζής απ' τον καθρέφτη και κάνει τον σταυρό του. Ο Τοτός συνεχίζει: «Αν ο πατέρας μου ήταν γορίλας και η μάνα μου γοριλίτσα, εγώ θα ήμουν σίγουρα γοριλάκι». Ξανακοιτάζει ο ταξιτζής απ' τον καθρέφτη «ρε που μπλέξαμε» μονολογεί.

Ο Τοτός συνεχίζει να μιλά με το ίδιο τρόπο για όλα τα ζώα του ζωικού βασιλείου. Μετά από λίγη ώρα τα παίρνει στο κρανίο ο ταξιτζής, σταματά το ταξί, γυρίζει τσαντισμένος προς τον Τοτό και του λέει: «Δεν μου λες ρε τσογλανάκι αν ήταν ο πατέρας σου πουσ**ς και η μητέρα σου που***ιτσα εσύ τι θα ήσουν;» «Σίγουρα Ταξιτζής» του απαντάει ο Τοτός.

Bonus ανέκδοτο

Ένας ταύρος και μια αγελάδα ερωτεύονται

Μια μέρα, ο ταύρος μη μπορώντας ν΄αντέξει μακριά από τη καλή του, παίρνει φόρα, πηδάει το φράχτη, και μπαίνει στο λιβάδι που βόσκει αυτή.

-Πως σε λένε; τη ρωτάει

-Κόκκινη Καρδούλα, του απαντάει αυτή, αλλά μπορείς να με φωνάζεις σκέτο Κόκκινη, γιατί τώρα πια η καρδούλα μου σου ανήκει! Εσένα, πως σε λένε;

-Γιάννη Μπαλάκια, αλλά τώρα πια, μπορείς να με φωνάζεις σκέτο Γιάννη, γιατί τα μπαλάκια μου έμειναν πάνω στο φράχτη!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share