Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Το 95% των ανθρώπων δεν μπορεί να εντοπίσει την δεύτερη τίγρη στη φωτογραφία - Εσύ μπορείς;

Είναι αρκετά δύσκολο για όσους το προσπαθήσουν

26 Ιανουαρίου 2021 12:25
Το 95% των ανθρώπων δεν μπορεί να εντοπίσει την δεύτερη τίγρη στη φωτογραφία - Εσύ μπορείς;
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Κουίζ: Αρκετοί άνθρωποι τους αρέσει να βάζουν στο μυαλό τους δύσκολα πράγματα όπου και αυτό το κάνουν μέσα από τα κουίζ και τους γρίφους. Επίσης δείτε αν καταφέρετε να λύσετε αυτό τον αστυνομικό γρίφο όπου μόνο το 12% των ανθρώπων τα κατάφερε.

Συγκεκριμένα ο παρακάτω γρίφος όπου απεικονίζεται μία τίγρης στην εικόνα είναι αρκετά δύσκολος όπου το 95% των ανθρώπων προσπάθησαν αρκετά χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Προσπαθήστε να λύσετε αυτό το κουίζ με την τίγρη.

Κουίζ: Ο γρίφος με την τίγρη

Ειδικότερα όταν κοιτάμε αυτόν τον πίνακα ζωγραφικής που απεικονίζεται μία τίγρης, μπορεί να εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι κρύβεται κάτι άλλο σε εμφανές σημείο. Μπορείτε να εντοπίσετε τη κρυφή τίγρη στην εικόνα; Φυσικά υπάρχει μια τίγρης που μας κοιτάει στο κέντρο της ζωγραφιάς του DonaldRustyRust. Αλλά σας υποσχόμαστε ότι υπάρχει και κάτι άλλο κρυμμένο, που περιμένει υπομονετικά να το ανακαλύψετε…

Ο Rust είναι γνωστός για τις ψευδαισθήσεις του, αλλά επίσης ζωγραφίζει τοπία, τσίρκα και πορτραίτα. Του αρέσει να χρησιμοποιεί ελαιομπογιές, και στην ιστοσελίδα του γράφει, “ο ρεαλισμός είναι το στυλ του, αλλά θέλει να πάει τη φαντασία του θεατή ένα βήμα παραπέρα.”

Είστε έτοιμοι να βρείτε τη κρυμμένη τίγρη; Δείτε προσεκτικά τον πίνακα του ζωγράφου. Αν έχετε κολλήσει, περιηγηθείτε παρακάτω για να δείτε την απάντηση.

Καταφέρατε τη κρυμμένη τίγρη; Αν όχι, τότε πιθανόν δεν είστε ο μόνος. Αλλά μόλις το δείτε είναι δύσκολο να μη του δώσετε σημασία! Η κρυμμένη τίγρης είναι ένα κρυφό μήνυμα γραμμένο στις λωρίδες της τίγρης (hidden tiger)!

Προσπαθήστε να λύσετε έναν γρίφο που απεικονίζεται μία τίγρης.

Θα καταφέρετε να βρείτε τη σωστή ώρα σε αυτό το μέρος; Το κουίζ της CIA που δεν έλυσε κανείς

Αν σας αρέσουν τα κουίζ τότε το παρακάτω θα το λατρέψετε διότι αρκετοί προσπάθησαν με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρουν. Επίσης δείτε τι αποκαλύπτει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας για τον εαυτό σας.

Συγκεκριμένα η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) των ΗΠΑ ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter μια φωτογραφία από ένα χειμερινό τοπίο, ζητώντας από τους πιο παρατηρητικούς followers να μαντέψουν τι ώρα τραβήχτηκε το «κλικ».

«Δοκιμάστε τις αναλυτικές σας δεξιότητες. Τι ώρα είναι στη φωτογραφία;» ρωτά η CIA για το στιγμιότυπο με τους χιονισμένους δρόμους και τα σχολικά λεωφορεία καλυμμένα στο χιόνι. Για να διευκολύνει κάπως τους επίδοξους πράκτορες, έδωσε τρεις επιλογές στην ψηφοφορία - 7π.μ, 11π.μ και 3μ.μ.

Η λύση στο κουίζ

Αρκετοί παρατήρησαν πως οι σκιές ήταν μακριές, και το χιόνι πάνω στα σταθμευμένα αυτοκίνητα αποκάλυπτε την σωστή επιλογή. Αργότερα η CIA αποκάλυψε την σωστή απάντηση, που ήταν φυσικά η πρωινή ώρα. «Οι περισσότεροι από εσάς μαντέψατε σωστά. Φαίνεται πως είστε παρατηρητικοί. Θα πρέπει να επισκεφθείτε την σελίδα μας για καριέρα στην υπηρεσία. #DiscovertheCIA»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share