Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βάζει το πιστολάκι για τα μαλλιά κοντά στην ταΐστρα - Προσέξτε τώρα το πουλάκι στα δεξιά (video)

Η αντίδραση του μικρού μας φίλου δεν συγκρίνεται με τίποτα

26 Ιανουαρίου 2021 11:11
Βάζει το πιστολάκι για τα μαλλιά κοντά στην ταΐστρα - Προσέξτε τώρα το πουλάκι στα δεξιά (video)

Πουλί: Ένα απίστευτο βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο όπου απεικονίζει ένα πουλάκι και τον ιδιοκτήτη του να κάνουν ένα μικρό πείραμα με αποτέλεσμα ο πρώτος να αντιδρά αρκετά παράξενα. Επίσης δείτε αυτό το σπάνιο πουλί που ξεχωρίζει παγκοσμίως όπου έχει κάτι πάνω του το οποίο το κάνει ξεχωριστό αλλά και παράλληλα ήταν υποψήφιο για το πτηνό της χρονιάς.

Συγκεκριμένα τα κολιμπρί είναι απίστευτα πλάσματα και πολύ όμορφα να τα βλέπεις. Ζουν κανονικά σε θερμά κλίματα αλλά έχουν την τάση να μεταναστεύουν αν σε μια περιοχή έχει πολύ κρύο γι’αυτά.

Μερικές φορές, όμως μια απότομη πτώση της θερμοκρασίας δεν μπορεί να προβλεφθεί και τα κολιμπρί θα πρέπει να αντιδράσουν άμεσα σε αυτή την αλλαγή του καιρού. Ο YouTuberblueskeye” είχε την ευκαιρία της ζωής του όταν έβγαλε ξαφνικά κρύο, γιατί μπόρεσε να φροντίσει δύο κολιμπρί που κρύωναν πολύ.

Ένα απίστευτο βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου με δύο κολιμπρί.

Πουλί: Το κόλπο του YouTuber για να βοηθήσει τα κολιμπρί

Όταν ήρθε το απότομο κρύο το 2011, ο blueskeye ήξερε ότι τα κολιμπρί θα είχαν πρόβλημα με την πτώση της θερμοκρασίας, κι έτσι αποφάσισε να τα βοηθήσει. Κάθε πρωί έβγαζε έξω την ταΐστρα για τα πουλιά πριν βγει ο ήλιος και τάιζε τα δύο πουλάκια με τα ονόματα Rocky και Adrian.

Λόγω του ασυνήθιστου κρύου, ο blueskeye έβαζε την ταΐστρα πάνω σε ένα ζεστό ταψί, όπου τα πουλιά πήγαιναν για να καθίσουν και να ζεσταθούν. Αναπτύχθηκε ένας πραγματικός δεσμός ανάμεσα στα δύο πουλιά και τον άντρα. Στο βίντεο, θα δείτε τον blueskeye να ταΐζει τα πουλιά από το ίδιο του το χέρι!

Σε κάποια άλλη φάση, ο blueskeye ζεσταίνει την ταΐστρα με το πιστολάκι για τα μαλλιά και ο μικρός Rocky φαίνεται να στέκεται δίπλα για να απολαύσει λίγο από τον ζεστό αέρα.

Κανονικά, όταν κάποιος πλησιάζει ένα κολιμπρί, αυτό απομακρύνεται με ταχύτητα 50 χιλιομέτρων την ώρα και δεν επιστρέφει, αλλά αυτά τα δύο πουλιά εμπιστεύονται πραγματικά τον άντρα και εκείνος νοιάζεται πολύ γι’ αυτά!

Δείτε το βίντεο

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share