Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μια ξανθιά οδηγεί αυτοκίνητο και τη σταματάει ο τροχονόμος: Το ανέκδοτο της ημέρας (26/01)

Θα κλάψετε από τα γέλια!

26 Ιανουαρίου 2021 06:42
Μια ξανθιά οδηγεί αυτοκίνητο και τη σταματάει ο τροχονόμος: Το ανέκδοτο της ημέρας (26/01)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (26/01) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό με τον Τοτό.

Ανέκδοτο - Διαβάστε το αναλυτικά παρακάτω:

Μια ξανθιά οδηγεί αυτοκίνητο και την σταματάει ο τροχονόμος. Της ζητάει την άδεια και το δίπλωμα οδήγησης και του απαντάει χαμογελώντας πως δεν θυμάται που τα έχει βάλει. Της ζητάει ταυτότητα και του λέει και πάλι πως δεν έχει. Της λέει ο τροχονόμος να βγει έξω από το αυτοκίνητο και η ξανθιά αρχίζει να περιεργάζεται το περιπολικό.

Μπαίνει μέσα, παίζει με το καρούμπαλο, με τις κόρνες, την ντουντούκα κτλ. Νευριάζει ο τροχονόμος σχηματίζει έναν κύκλο στον δρόμο με κιμωλία, την βάζει μέσα στον κύκλο και της λέει να μείνει εκεί και να μη τολμήσει να βγει από αυτόν.

Ξεκινάει να παίρνει τις πινακίδες του αυτοκινήτου, όμως η ξανθιά αρχίζει να γελάει. Ο τροχονόμος από τα νεύρα του δίνει μία στο φανάρι του αυτοκινήτου και της το σπάει. Η ξανθιά συνεχίζει να ξεκαρδίζεται στα γέλια. Ο τροχονόμος γίνεται μπαρούτι και της σπάει και το άλλο φανάρι. Η ξανθιά συνεχίζει να γελά ακόμα πιο δυνατά.

Ο τροχονόμος έξαλλος βάζει φωτιά στο αυτοκίνητο και το καίει ολόκληρο, η ξανθιά όμως δεν σταματάει με τίποτα να γελάει, οπότε την ρωτάει: «Γιατί γελάς ενώ σου έκαψα το αυτοκίνητο;» και του λέει αυτή: «Όσο εσύ έκανες αυτά, εγώ πατούσα έξω από τον κύκλο!»

Bonus ανέκδοτο

Ένας ταύρος και μια αγελάδα ερωτεύονται

Μια μέρα, ο ταύρος μη μπορώντας ν΄αντέξει μακριά από τη καλή του, παίρνει φόρα, πηδάει το φράχτη, και μπαίνει στο λιβάδι που βόσκει αυτή.

-Πως σε λένε; τη ρωτάει

-Κόκκινη Καρδούλα, του απαντάει αυτή, αλλά μπορείς να με φωνάζεις σκέτο Κόκκινη, γιατί τώρα πια η καρδούλα μου σου ανήκει! Εσένα, πως σε λένε;

-Γιάννη Μπαλάκια, αλλά τώρα πια, μπορείς να με φωνάζεις σκέτο Γιάννη, γιατί τα μπαλάκια μου έμειναν πάνω στο φράχτη!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share