Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στην τάξη του Τοτού η δασκάλα κάνει διάφορες προσωπικές ερωτήσεις: Το ανέκδοτο της ημέρας (24/01)

Τρομερό γέλιο!

24 Ιανουαρίου 2021 06:45
Στην τάξη του Τοτού η δασκάλα κάνει διάφορες προσωπικές ερωτήσεις: Το ανέκδοτο της ημέρας (24/01)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (24/01) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό με τους τρελούς.

Ανέκδοτο - Διαβάστε το αναλυτικά παρακάτω:

Στην τάξη του Τοτού η δασκάλα κάνει διάφορες προσωπικές ερωτήσεις στους μαθητές της για να τους γνωρίσει καλύτερα. «Για πες μας εσύ Γιωργάκη, τι δουλειά κάνει ο πατέρας σου;» «Είναι αστυνομικός κυρία, βάζει τους κακούς στη φυλακή.» «Ωραία, εσένα Ελενίτσα;» «Εμένα ο πατέρας μου είναι δικηγόρος. Βοηθάει τους αθώους να μην μπουν στη φυλακή.»

«Τέλεια! Εσένα Τοτό τι δουλειά κάνει ο δικός σου;» «Ο δικός μου δουλεύει σε ένα κλάμπ. Χορεύει σε έναν στύλο και οι πελάτες του δίνουν χρήματα. Αν είναι και καλοί πελάτες μπορεί να μπει μαζί τους σε ένα δωμάτιο!»

Η δασκάλα μένει άφωνη. Βγάζει τα υπόλοιπα παιδιά για διάλειμμα και λέει στον Τοτό: «Δεν το ήξερα ότι ο πατέρας σου κάνει τέτοια δουλειά…» «Συγνώμη κυρία! Στην πραγματικότητα είναι οικονομικός σύμβουλος της Κυβέρνησης αλλά δεν το λέμε…».

Bonus ανέκδοτο

Ένας ταύρος και μια αγελάδα ερωτεύονται

Μια μέρα, ο ταύρος μη μπορώντας ν΄αντέξει μακριά από τη καλή του, παίρνει φόρα, πηδάει το φράχτη, και μπαίνει στο λιβάδι που βόσκει αυτή.

-Πως σε λένε; τη ρωτάει

-Κόκκινη Καρδούλα, του απαντάει αυτή, αλλά μπορείς να με φωνάζεις σκέτο Κόκκινη, γιατί τώρα πια η καρδούλα μου σου ανήκει! Εσένα, πως σε λένε;

-Γιάννη Μπαλάκια, αλλά τώρα πια, μπορείς να με φωνάζεις σκέτο Γιάννη, γιατί τα μπαλάκια μου έμειναν πάνω στο φράχτη!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share