Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

28χρονος ζύγιζε 320 κιλά - Μόλις δείτε πως είναι σήμερα δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας (Video)

Ολική «μεταμόρφωση»

23 Ιανουαρίου 2021 20:33
28χρονος ζύγιζε 320 κιλά - Μόλις δείτε πως είναι σήμερα δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας 28χρονος ζύγιζε 320 κιλά και δυσκολευόταν ακόμη και να κουνηθεί. Μόλις δείτε παρακάτω στο βίντεο πως είναι σήμερα δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. Επίσης, μια 22χρονη έκανε ολοκληρωτική «μεταμόρφωση» καθώς κατάφερε και έχασε 80 κιλά και άλλαξε εντελώς τη ζωή της

Το μόνο πράγμα που φαινόταν να τον κάνει να νιώθει καλύτερα ήταν να κάνει bullying σε bodybuilders που έβλεπε στο διαδίκτυο. Ο Jesse έγινε ένα τρολ του διαδικτύου που κρυβόταν πίσω από την οθόνη του υπολογιστή του και προσπαθούσε να κάνει τους άλλους να νιώθουν άσχημα για την υγεία και την εμφάνισή τους. Στο μεταξύ όμως, ήταν πολύ δυστυχισμένος και ντρεπόταν για το σώμα του.

Τελικά, οι bodybuilders απελπίστηκαν από τις προσπάθειές του και του ζήτησαν να τους δείξει φωτογραφίες του, αφού πίστευε πως ήταν “πολύ καλύτερος” από εκείνους.

Έτσι και έκανε. Αλλά αντί να τον κοροϊδέψουν για την εμφάνισή του, όπως έκανε εκείνος, υποσχέθηκαν να τον βοηθήσουν. Σήμερα είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος και εσωτερικά και εξωτερικά.

Δείτε την εκπληκτική του «μεταμόρφωση»:

27χρονη ζύγιζε 160 κιλά - Τα «μυστικά» στη διατροφή της που την έκαναν να χάσει 98 κιλά σε 2 χρόνια (photo)

27χρονη από το Λισμόρ της Νέας Νότιας Ουαλίας, αποφάσισε να αναθεωρήσει τη διατροφή της καθώς έφτασε να ζυγίζει 160 κιλά! Αποφάσισε να κόψει το junk food το οποίο ήταν ή μόνη της διατροφή ως τώρα και κατάφερε την ολική «μεταμόρφωσή»της καθώς έχασε 98 κιλά μέσα σε 2 χρόνια.

Ποιες ήταν οι συνήθειες της

«Το μεσημεριανό μου γεύμα ήταν ένα μεγάλο γεύμα και ένα cheeseburger. Το δείπνο μου ήταν σχεδόν το ίδιο με το μεσημεριανό ή κάτι παραπλήσιο. Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας έπινα από τρία έως και πέντε λίτρα αναψυκτικά».

Το γυμναστήριο έγινε καθημερινότητα και η ζωή της άρχισε να αλλάζει

«Σύντομα συνειδητοποίησα ότι το να πηγαίνει κανείς στο γυμναστήριο, δεν αφορά πάντα την απώλεια βάρους. Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους. Όταν γνώρισα την προσωπική προπονήτρια Lisa Manson, άρχισα να προπονούμαι σε ιδιωτικό δωμάτιο, αφού δεν ήθελε να με παρακολουθεί άλλος. Τώρα πλέον βρίσκομαι στα 62 κιλά, τρώω δημητριακά για πρωινό, φρούτα ή ομελέτα. Το μεσημεριανό μου είναι σαλάτα ή κάποιο τυλιχτό και το δείπνο είναι κυρίως κοτόπουλο και λαχανικά.»

27χρονη ζύγιζε 160 κιλά και έχασε 98

«Τρώω φρούτα και καρύδια όλη την ημέρα και πίνω πολύ νερό. Έτσι νιώθω διαρκώς να έχω γεμάτο στομάχι». Επίσης, πριν από 700 μέρες o Ronnie ζύγιζε σχεδόν 320 κιλά όταν οι γιατροί του είπαν ότι η παχυσαρκία του θα ήταν η αιτία θανάτου του πριν τα 35. Ωστόσο, θα πάθετε σοκ όταν δείτε την ολική του «μεταμόρφωση».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share