Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

Ο γιος της πέθανε το 2013 - Τρία χρόνια μετά ένα μικρό κορίτσι της λέει να πατήσει το κουμπί στο αρκουδάκι (Video)

Η ιστορία που «τσακίζει» κόκαλα

22 Ιανουαρίου 2021 15:35
Ο γιος της πέθανε το 2013 - Τρία χρόνια μετά ένα μικρό κορίτσι της λέει να πατήσει το κουμπί στο αρκουδάκι (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το 2013, η Heather έζησε έναν εφιάλτη που κανένας γονείς δεν πρέπει να βιώσει. Ο γιος της Lucas ήταν μόλις 7 μηνών όταν πέθανε κάτω από την επίβλεψη της babysitter του. Χωρίς να θέλει άλλη μητέρα να περάσει τον ίδιο πόνο που πέρασε εκείνη, πήρε μια πολύ δύσκολη και ανιδιοτελή απόφαση.

Δώρισε τα όργανα του γιου της σε τρεις άλλους ανθρώπους που τα χρειαζόντουσαν. Μία από αυτούς, της οποίας η ζωή σώθηκε χάρη στον Lucas, ήταν ένα τετράχρονο κοριτσάκι με το όνομα Jordan, που έχει περάσει αρκετά χρόνια μέσα στα νοσοκομεία, λόγω προβλημάτων με την καρδιά της.

Στη συναισθηματικά φορτισμένη συνάντηση που θα δείτε, η Heather συναντάει τη Jordan και την οικογένειά της. Χρησιμοποιώντας ένα στηθοσκόπιο, κατάφερε να ακούσει την καρδιά του γιου της να χτυπάει ξανά. Επίσης η Jordan της έκανε δώρο ένα αρκουδάκι που περιέχει μία ηχογράφηση της καρδιάς του γιου της! Επίσης, μια 39χρονη μητέρα πήγε την 11χρονη κόρη της στο λούνα παρκ για να διασκεδάσει, δεν είχε ιδέα τι τρόμος την περίμενε.

Σύμφωνα με το Donate Life, περισσότεροι από 8,500 νεκροί δότες δώρισαν περίπου 24,000 όργανα το 2014. Δυστυχώς όμως, περίπου 21 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα γιατί τα όργανα που χρειάζονται δεν είναι διαθέσιμα.

Μητέρα βρίσκει ξαφνικά την κόρη της λιπόθυμη στο κρεβάτι - Τώρα προειδοποιεί όλους τους γονείς για αυτήν τη θανάσιμη απειλή!

Αφού η Jennifer Abma βρήκε την κόρη της να υποφέρει από θερμοπληξία στην κρεβατοκάμαρά της, βγήκε στα κοινωνικά μέσα για να μοιραστεί την τρομακτική ιστορία της. Έγραψε μια δημοσίευση στο Facebook και μοιράστηκε μια φωτογραφία της κόρης της Αναστασίας, για να προειδοποιήσει τους άλλους γονείς για την θερμοπληξία.

Στην ανάρτησή της στο Facebook, η Jennifer εξηγεί ότι η κόρη της έπεσε για ύπνο. Όταν η Jennifer πήγε να την ελέγξει κάποια στιγμή αργότερα, βρήκε την κόρη της «εμποτισμένη με ιδρώτα, με κόκκινο πρόσωπο και να βράζει». Τρομοκρατημένη, η μητέρα προσπάθησε να ξυπνήσει την κόρη της. Όταν δεν μπόρεσε να την ξυπνήσει, κάλεσε ασθενοφόρο.

Η Jennifer έγραψε: «Αυτό ήταν το χειρότερο βράδυ μου, αυτή ήταν η πιο τρομακτική στιγμή για μένα. Είχε πάθει σοβαρή θερμοπληξία. Δεν υπάρχει τίποτα πιο τρομακτικό από το να μην μπορείς να ξυπνήσεις το μωρό σου. Αυτή είναι η ξεκάθαρη απόδειξη ότι ένα παιδί δεν χρειάζεται να είναι στον ήλιο για να πάθει θερμοπληξία». Αυτή είναι η ξεκάθαρη απόδειξη ότι ένα παιδί δεν χρειάζεται να είναι στον ήλιο για να πάθει θερμοπληξία.

Παράλληλα άλλη μια είδηση συγκλονίζει το διαδίκτυο, καθώς μητέρα έτρεξε στον παιδικό σταθμό όταν κάποιος επιτέθηκε στο μωρό της - Τότε είδε στην κάμερα κάποιον πάνω από το μωράκι της να...

Μητέρα βρίσκει λιπόθυμη στο κρεβάτι την κόρη της

Jennifer: "Κάλεσα αμέσως το ασθενοφόρο"

Η Jennifer συνέχισε, «Μας πήρε 20 λεπτά για να την ξυπνήσουμε. Κάλεσα ασθενοφόρο, γιατί δεν ήξερα τι να περιμένω. Αυτό ήταν η απόδειξη του πόσο γρήγορα αλλάζουν τα πράγματα».

Ενώ η Αναστασία δεν βρίσκονταν έξω στον ήλιο, η κρεβατοκάμαρά της ήταν πολύ ζεστή. Η Jennifer εξήγησε, «δεν είχα ιδέα πόσο ζεστή ήταν η κρεβατοκάμαρά της, μέχρι που πήγα να την ξυπνήσω και να τη βρω μούσκεμα στον ιδρώτα, με κόκκινο πρόσωπο, να βράζει και να μη μπορεί να ξυπνήσει με τίποτα. Το ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα και της χορήγησε σακχαρόζη. Μέσα σε λίγα λεπτά άρχισε να κλαίει, σαφώς φοβισμένη».

Η Jennifer, μητέρα δύο παιδιών, δημοσίευσε την ιστορία της για να προειδοποιήσει τους άλλους γονείς για το τι μπορεί να συμβεί στα παιδιά τους, ακόμη και αν δεν βγαίνουν έξω στον ήλιο. Έγραψε: «Αυτό είναι ένα μάθημα που πήραμε και ελπίζουμε ότι άλλοι γονείς να προσέξουν. Να ελέγχετε πάντα τα δωμάτια στο σπίτι σας, επειδή μπορούν να είναι τόσο επικίνδυνα, όσο και ένα καυτό αυτοκίνητο».

Η ανάρτησή της έχει κοινοποιηθεί πάνω από 11.000 φορές. Πολλοί χρήστες του Facebook έμειναν συγκλονισμένοι με το γεγονός ότι τα παιδιά τους θα μπορούσαν να αναπτύξουν θερμοπληξία σε εσωτερικούς χώρους και ευχαρίστησαν την Jennifer που μοιράστηκε την ιστορία της.

Παιδάκι λιπόθυμο στο κρεβάτι

Τα πιο συνηθισμένα σημάδια θερμοπληξίας στα παιδιά περιλαμβάνουν:

  • Έντονη δίψα
  • αδυναμία,
  • λιποθυμία,
  • κράμπες στους μύες Ναυτία και / ή έμετος,
  • ευερεθιστότητα,
  • πονοκέφαλος,
  • αυξημένη εφίδρωση,
  • δροσερό, ιδρωμένο δέρμα
  • αύξηση θερμοκρασίας του σώματος.
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share