Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

39χρονη μητέρα πήγε την 11χρονη κόρη της στο λούνα παρκ - Tο μοιραίο λάθος της που θα το θυμάται για μια ζωή (Video)

Σοκαριστική ιστορία

19 Ιανουαρίου 2021 15:49
39χρονη μητέρα πήγε την 11χρονη κόρη της στο λούνα παρκ - Tο μοιραίο λάθος της που θα το θυμάται για μια ζωή (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 39χρονη μητέρα πήγε την 11χρονη κόρη της στο λούνα παρκ για να διασκεδάσει, δεν είχε ιδέα τι τρόμος την περίμενε. Αυτό το μοιραίο λάθος της όμως θα το θυμάται για μια ζωή!

Καθώς γελούσε και διασκέδαζε, είδε μπροστά της τον χειρότερο εφιάλτη. Τα μακριά μαλλιά της πιάστηκαν στην πλατφόρμα που γύριζε από κάτω και ένα μεγάλο κομμάτι δέρματος αποκολλήθηκε από το κεφάλι της.

Υπέφερε για 5 ολόκληρα λεπτά πριν η μητέρα της καταφέρει να κάνει τον χειριστή να σταματήσει το μηχάνημα. Ποτέ δεν θα ξεχάσει το ουρλιαχτό της κόρης της. Ενώ, σε μία άλλη σοκαριστική περίπτωση μία μητέρα βρίσκει ξαφνικά την κόρη της λιπόθυμη στο κρεβάτι και τώρα προειδοποιεί όλους τους γονείς για αυτήν τη θανάσιμη απειλή!

Η Lulu μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί πάλευαν για ώρες για τη ζωή της. Το μικρό κορίτσι τα κατάφερε, αλλά η κατάστασή της παρέμενε κρίσιμη. Πέρασε μία εβδομάδα στην εντατική, αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Χρειαζόταν μεταμόσχευση δέρματος και της είπαν πως το πρόσωπό της δεν θα είναι πια το ίδιο. Τα μαλλιά της δεν θα μεγάλωναν ξανά. Δεν ήταν σίγουροι εάν θα υπήρχαν και άλλα μακροχρόνια προβλήματα.

Αλλά η οικογένειά της προσπάθησε να παραμείνει αισιόδοξη και πάρα πολλοί άνθρωποι έσπευσαν να την υποστηρίξουν. Η κοινότητα μάζεψε πάνω από $65,000 για να βοηθήσει την οικογένεια με τα ιατρικά έξοδα και άνθρωποι από τις ΗΠΑ της έστελναν τις ευχές τους.

Παρά τον εφιάλτη, το μικρό κορίτσι δεν τα έβαλε κάτω. Η μητέρα της ήταν πολύ περήφανη που τα κατάφερε. Τώρα, η Lulu και η μητέρα της προσπαθούν να κάνουν τη νομοθεσία για τέτοια μηχανήματα πιο αυστηρή. “Αυτό δεν έπρεπε να συμβεί και δεν πρέπει να συμβεί ποτέ ξανά.”

Τρεις μήνες μετά το περιστατικό, η θεραπεία της πάει πολύ καλά και η ίδια ανυπομονεί να γυρίσει στο σχολείο. Μαζί με την μητέρα της, διάλεξε μία περούκα και ελπίζει να την κάνει να νιώθει λίγο καλύτερα, αν και παραδέχεται πως είναι αρκετά αγχωμένη.

Τελικά όμως, φαίνεται πως οι περισσότεροι είχαν ακούσει για το ατύχημά της και την αποδέχτηκαν όπως ήταν. Όλοι είχαν μείνει έκπληκτοι από το κουράγιο της.

Δείτε την ιστορία αυτού του γενναίου 11χρονου κοριτσιού:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share