Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η περίεργη αντίδραση της γάτας όταν δοκιμάζει για πρώτη φορά ομελέτα θα σας φτιάξει την μέρα (Video)

Θα σας ξετρελάνει!

17 Ιανουαρίου 2021 09:02
Η περίεργη αντίδραση της γάτας όταν δοκιμάζει για πρώτη φορά ομελέτα θα σας φτιάξει την μέρα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γάτα: Το viral βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου με μια χαριτωμένη γάτα, η οποία άρχισε να πηδά και να χορεύει γύρω από τα πιάτα, αφού δοκίμασε μια ομελέτα για πρώτη φορά. Ένα πρόσφατο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube έχει γίνει το αγαπημένο στους λάτρεις των ζώων.

Σε αυτή την περίπτωση, το χαριτωμένο γατάκι κλέβει όλες τις λάμψεις για την περίεργη αντίδρασή της αφού δοκίμασε μια ομελέτα για πρώτη φορά.Όπως φαίνεται στις εικόνες, το γατάκι αρχίζει να πηδά και να χορεύει γύρω από τα πιατάκια, του αφού δοκιμάζει λίγο από την ομελέτα.

Αυτό το γεγονός καταγράφηκε από τον ιδιοκτήτη του γατιού, το οποίο εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα της όταν ήταν μόλις μιας εβδομάδας. Το «Mini» είναι ένα γατάκι 5 μηνών που έχει κλέψει τις καρδιές των χρηστών του διαδικτύου. Παράλληλα δείτε και τη νέα εφαρμογή στο κινητό που σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε τι λέει η γάτα σας.

Γάτα: Το viral βίντεο που κάνετι γύρο του διαδικτύου

Η γάτα έγινε viral στο Διαδίκτυο για την παράξενη αντίδρασή της, αφού δοκίμασε μια ομελέτα για πρώτη φορά. Έτρωγε μόνο ξηρά τροφή. Όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που μεταδόθηκε από το κανάλι ViralHog στο YouTube, η γάτα αρχίζει να πηδά και να χορεύει γύρω από τα πιάτα. Η ιδιοκτήτρια αποφάσισε να την εκπλήξει, αλλά ποτέ δεν φαντάστηκε ότι το κατοικίδιο της θα συμπεριφερόταν με αυτόν τον τρόπο.

«Το άρρωστο γατάκι εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα της σε ηλικία μιας εβδομάδας, από τότε έχει ζήσει μαζί μας, απόλυτα υγιής, δραστήρια και διασκεδαστική», δήλωσε η ιδιοκτήτρια του Mini, που έχει χαρίσει γέλια στα κοινωνικά δίκτυα.

Γάτες: Τι πραγματικά κάνουν ενώ κοιμόμαστε; Είναι μια καλή ερώτηση. Ένας νεαρός από την Ταϊλάνδη ήθελε να δει τον εαυτό του. Έτσι εγκατέστησε μια κάμερα στο δωμάτιό του για να παρακολουθήσει τις νυχτερινές δραστηριότητες της γάτας. Οι εικόνες είναι απίστευτα αστείες!

Οι γάτες αγαπούν τον ύπνο, αυτό είναι σίγουρο: μπορούν ακόμη και να κοιμηθούν μεταξύ 12 έως 16 ωρών την ημέρα. Συνήθως το βράδυ, οι φίλοι μας τα αιλουροειδή προσαρμόζονται συχνά στο ρυθμό της ζωής των ιδιοκτητών τους. Επομένως, είναι πιθανό να κοιμούνται τη νύχτα,αλλά επίσης και ότι προτιμούν να απασχολούνται με κάποιον άλλο τρόπο.

Ένας νεαρός άνδρας από την Ταϊλάνδη, ήθελε να μάθει τι έκανε το ζώο του ενώ κοιμόταν. Έτσι αποφάσισε να βάλει μια κάμερα στη γωνία του υπνοδωματίου του για να μαγνητοσκοπήσει τη δραστηριότητα της γάτας του τη νύχτα. Στη συνέχεια δημοσίευσε το βίντεο σε μια ομάδα Facebook για τους λάτρεις των γατών.

Ακόμη δείτε στο Athensmagazine.gr και άλλο ένα περιστατικό που θα σας ξετρελάνει, τι γίνεται όταν μία γάτα συναντά μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα; - Η συνέχεια θα σας εκπλήξει!

Έβαλε κάμερα το βράδυ για να δει τι κάνει η γάτα του ότνα κοιμάται

Γάτες: Τι κάνουν άραγε όταν κοιμάστε; Δείτε τα αποτελέσμτα

Οι εικόνες είναι ξεκαρδιστικές! Βλέπουμε τη γάτα του, να κάθεται ήρεμα στον ιδιοκτήτη της την ώρα του ύπνου, να χαλαρώνει. Τεντώθηκε κατά μήκος του σώματος του νεαρού άνδρα και στη συνέχεια καθόταν στο πρόσωπό του! Φαίνεται μάλιστα να του δίνει αγκαλιές...

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν το πρωί είναι πιθανώς οι πιο αστείες: η γάτα φαίνεται να συνειδητοποιεί ότι γυρίστηκε! Κοιτάζει την κάμερα πολύ θυμωμένα τότε πλησιάζει, προσφέροντας μια υπέροχη κοντινή λήψη του ενοχλημένου προσώπου της.

Δεν γνωρίζουμε αν ο νεαρός ιδιοκτήτης είχε έναν καλό ύπνο, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, τη νύχτα, οι γάτες ζουν μια ζωή για την οποία δεν γνωρίζουμε τίποτα!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share