Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Ολική μεταμόρφωση: «Όλοι με φώναζαν το τέρας με τα μπλε μαλλιά - Παντρεύτηκα, έχασα 104 κιλά και έγινα μοντέλο» (photo)

Αδιανόητη αλλαγή!

15 Ιανουαρίου 2021 20:26
Ολική μεταμόρφωση: «Όλοι με φώναζαν το τέρας με τα μπλε μαλλιά - Παντρεύτηκα, έχασα 104 κιλά και έγινα μοντέλο» (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ολική μεταμόρφωση πέτυχε μία κοπέλα καθώς όπως είχε πει η ίδια: «Όλοι με φώναζαν το τέρας με τα μπλε μαλλιά. Παντρεύτηκα, έχασα 104 κιλά και έγινα μοντέλο»! Επίσης, μια 22χρονη έκανε ολοκληρωτική «μεταμόρφωση» καθώς κατάφερε και έχασε 80 κιλά και άλλαξε εντελώς τη ζωή της, αφού το περιττό βάρος της προκαλούσε προβλήματα υγείας και ψυχολογικά

Η Heather ζύγιζε 161 κιλά την εποχή εκείνη και γνώριζε πως η κατάσταση της ήταν σοβαρή. Το ταξίδι της στο νοσοκομείο ήταν κάτι που θεώρησε αφυπνιστικό.

Ευτυχώς, δεν ήταν καρδιακή προσβολή. Ήταν ορμονικό πρόβλημα που προκλήθηκε εξαιτίας του υπερβολικού βάρους. Οι ανθυγιεινές συνήθειες της ξεκίνησαν πριν από χρόνια, όταν προσπαθούσε να αντιμετωπίσει τη δύσκολη ζωή της στο πατρικό της σπίτι.

Ο πατέρας μου ήταν καταχρηστικός και πάντα συνέβαινε κάτι κακό. Έτρεχα στο ψυγείο και έτρωγα οτιδήποτε: κέικ, σνακ, πίτες ή μπισκότα. Ήταν υποθέτω στο μυαλό μου ο τρόπος αντιμετώπισης μου όταν δεν μπορούσα σωματικά να κάνω κάτι. Ποτέ δεν μίλησα σε κανέναν για αυτό. Απλώς ένιωθα αμηχανία και ντροπή. Αντ ‘αυτού, κρατούσα μέσα μου τα συναισθήματά μου και αυτό συνέχιζε για όλα αυτά τα χρόνια. «

Το 2014, η Heather παντρεύτηκε και αποφάσισε να κάνει οικογένεια με τον σύζυγό της. Ωστόσο, όταν ήταν στο νοσοκομείο, της είπαν ότι έπρεπε να χάσει βάρος εάν ήθελε να μείνει έγκυος.

Υπήρχαν κι άλλα προβλήματα εξαιτίας του υπερβολικού βάρους. Είχε πόνο στην πλάτη και στα πόδια, άπνοια ύπνου και ήταν οριακά διαβητική. Η ζωή ήταν δύσκολη, ειδικά επειδή εργαζόταν με ορθοστασία όλη την ημέρα.

Ολική «μεταμόρφωση» Η διαδικασία που ακολούθησε

«Το βάρος μου με με κρατούσε πίσω σε κάθε πτυχή της ζωής μου ανάμεσα στην οικογένεια, την εργασία και τις καθημερινές δραστηριότητες», δήλωσε η Heather. Γι ‘αυτό και έκανε το πρώτο βήμα κλείνοντας ραντεβού με έναν χειρουργό βάρους.

Πριν από αυτό, έπρεπε να χάσει 20 κιλά. «Έκοψα τα αναψυκτικά, έφτιαχνα το μεσημεριανό μου γεύμα και έπινα πρωτεϊνικά ροφήματα για πρωινό.»

Η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο. Εξακολουθούσε να διατηρεί το νέο της σώμα και να το βελτιώνει, κάνοντας υγιεινή διατροφή, παρόλο που είχε ήδη κάνει την χειρουργική επέμβαση.

Ολική μεταμόρφωση

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ζύγιζα ποτέ 56 κιλά σήμερα! Έχω χάσει συνολικά 104 κιλά , συμπεριλαμβανομένων και των 9 κιλών που έχασα από μόνη μου πριν από τη χειρουργική επέμβαση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share