Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σετ ορμονών επιτρέπει στους άντρες να βυζαίνουν τα μωρά όπως ακριβώς και οι γυναίκες

Απίστευτο και όμως αληθινό!

14 Ιανουαρίου 2021 17:18
Σετ ορμονών επιτρέπει στους άντρες να βυζαίνουν τα μωρά όπως ακριβώς και οι γυναίκες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα επαναστατικό σετ ορμονών θα επιτρέπει στους άντρες να θηλάζουν τα μωρά τους και θα είναι διαθέσιμο στην αγορά σε 5 χρόνια από τώρα. Με βάση την εφευρέτρια, η διαδικασία περιλαμβάνει τον άντρα να παίρνει ένα κοκτέιλ φαρμάκων καθ’ όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της γυναίκας του ώστε να αναπτύξει γαλακτοφόρους αδένες.

Παρότι βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο και δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα, η εφευρέτρια Marie-Claire Springham επισημαίνει πως μέσα στις παρενέργειες συμπεριλαμβάνεται το ότι οι άντρες μπορεί να αναπτύξουν στήθος ως το μέγεθος Β.

“Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην το χρησιμοποιήσουν τα ζευγάρια. Μπορεί να φαίνεται ασυνήθιστο, αλλά οι γυναίκες παίρνουν ορμόνες για να αλλάξουν το σώμα τους από τότε που εφευρέθηκαν τα αντισυλληπτικά”, δήλωσε η 24χρονη εφευρέτρια. “Πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να θηλάσουν. Αυτός είναι ένας τρόπος οι άντρες θα δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στις συντρόφους τους”, συμπλήρωσε. Επίσης, ένα βίντεο τρόμος καταγράφηκε από κρυφή κάμερα, με μια 25χρονη μητέρα να κοιτάει το υλικό της και να βλέπει ένα «φάντασμα» να κακοποιεί το μωρό της!

Άνδρας θηλάζει το μωρό του

Σετ ορμονών για να θηλάζουν το μωρό και οι άντρες

Γονείς προσοχή! Δείτε πως να σώσετε το μωρό σας από αυτό το συχνά μοιραίο περιστατικό

Είναι πάντα καλό να έχουμε τον αριθμό του παιδιάτρου μας πρόχειρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι νέοι γονείς δεν πρέπει να γνωρίζουν πως να αντιμετωπίσουν κάποια συχνά επεισόδια που ίσως αντιμετωπίσει το μωρό τους, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο. Ενώ, ένα τραγικό περιστατικό συνέβη όταν μία μητέρα προσπάθησε να ανακουφίσει το μωρό της από τον πυρετό δίνοντας του ένα συγκεκριμένο φάρμακο με αποτέλεσμα να "χάσει" τη ζωή του από αυτό.

Ένα από αυτά τα συχνά περιστατικά, είναι και ο πνιγμός. Μέχρι να φτάσει βοήθεια θα μπορούσε να είναι πολύ αργά για το παιδί σας και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που ο St. John Ambulance αποφάσισε να μοιραστεί αυτό το βίντεο με βήμα-προς-βήμα οδηγίες για το πως να βοηθήσετε το μωρό σας σε μια τέτοια δυσάρεστη κατάσταση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share