Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021

Δείτε τι πραγματικά συμβαίνει στο δέρμα μας όταν κάνουμε τατουάζ (Video)

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

14 Ιανουαρίου 2021 11:24
Δείτε τι πραγματικά συμβαίνει στο δέρμα μας όταν κάνουμε τατουάζ (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τατουάζ: Ακόμη κι αν κάποιοι δε το βλέπουν έτσι, αν αναλογιστούμε τον κόπο και τον χρόνο που αφιερώνονται στη δημιουργία ενός τατουάζ, αναμφισβήτητα πρόκειται για μόνιμα έργα τέχνης.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ όμως πως στην πραγματικότητα δημιουργούνται; Πως η βελόνα ζωγραφίζει το δέρμα μας και πόσο πονάει στην πραγματικότητα; Παράλληλα δείτε και αυτή την 23χρονη που κάλυψε σχεδόν όλο της το σώμα με τατουάζ! Ο λόγος; Θα σας συγκινήσει!

Για ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί:

Το τατουάζ στο πόδι της φαίνεται να γράφει "είμαι καλά" - Μόλις το παρατηρήσετε καλύτερα θα μείνετε άλαλοι

Η Μπέκα Μάιλς ήθελε να κάνει ένα τατουάζ, αλλά ήθελε κάτι που να έχει ξεχωριστή σημασία για εκείνη. Όταν αποκάλυψε την επιλογή της, αποκάλυψε και ένα μυστικό που λίγοι ήξεραν:

Πολλοί, λοιπόν, είναι αυτοί που επιλέγουν ένα συμβολικό τατουάζ, όπως και αυτή εδώ η κοπέλα, που γέμισε το πρόσωπό της. Η εξομολόγηση της 25χρονης θα σας ανατριχιάσει: "Πέρυσι, είχα διαγνωστεί με κατάθλιψη. Πιστεύω πως το είχα αρκετό καιρό πριν, αλλά τότε είχε χειροτερέψει πολύ η κατάστασή μου."

"Έτσι, αποφάσισα να κάνω το τατουάζ αυτό. Πιστεύω πως το πόδι μου ήταν το καλύτερο σημείο που μπορούσα να διαλέξω. Όταν οι άλλοι το βλέπουν, βλέπουν “I’m fine,” (είμαι καλά), αλλά από την δική μου πλευρά διαβάζεται ως “save me” (σώστε με)."

Αυτό σημαίνει για μένα πως οι άλλοι μπορεί να με βλέπουν καλά, αλλά δεν είμαι καθόλου καλά. Μου θυμίζει όλους εκείνους που θέλουν να φαίνονται χαρούμενοι, αλλά μέσα τους παλεύουν με τον εαυτό τους.’ Συνεχίζει: ‘Για μένα, η κατάθλιψη είναι οι μέρες που νιώθω άσχημα χωρίς κάποιο λόγο.’

Τις μέρες που δεν θέλω να φύγω από το κρεβάτι. Τις μέρες που είτε κοιμάμαι συνέχεια ή δεν μπορώ να κοιμηθώ. Τα ξεσπάσματα που έχω χωρίς να έχει γίνει κάτι. Το να τρώω πολύ ή να μην θέλω να φάω καθόλου. Οι νύχτες που κλαίω, παρόλο που δεν έχει γίνει κάτι σοβαρό.

Το βάρος που νιώθω στην καρδιά μου. Η ανάγκη να απασχολώ το μυαλό μου με κάτι άλλο για να μην σκέφτομαι άσχημες σκέψεις. Οι σκέψεις και οι πράξεις που βλάπτουν τον εαυτό μου. Τα δάκρυα γιατί νιώθω άχρηστη, ενώ θα έπρεπε να νιώθω χαρούμενη.

τατουάζ κρυφό μήνυμα

Έκανα αυτό το τατουάζ για να δείξω αυτό που περνάω

Είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα το να ανοιχτώ γιατί τότε νιώθω πολύ ευάλωτη… αλλά πρέπει να μιλήσω γι’αυτό που νιώθω. Οι ψυχικές ασθένειες είναι σοβαρές, αλλά δεν τις υπολογίζουμε όσο θα έπρεπε. Νοιαζόμαστε πολύ για την εμφάνισή μας, αλλά σπάνια για την νοητική ή την ψυχολογική μας κατάσταση.

Είναι ένα θέμα πολύ σοβαρό που μπορεί να συμβεί σε όλους. Αλλά για κάποιο λόγο θέλουμε να κάνουμε πως δεν υπάρχει και να μην συζητάμε γι’αυτό.

Γι’αυτό έκανα αυτό το τατουάζ, γιατί βοηθάει πολύ σε τέτοιες συζητήσεις. Έτσι, θα μιλάω περισσότερο για αυτό που περνάω. Δεν φαντάζεστε πόσοι άνθρωποι που ξέρετε περνάνε το ίδιο πρόβλημα και δεν μιλάνε γι’αυτό. Μόνο λύνοντας το μπλοκάρισμα μπορεί κάποιος να σωθεί και όχι παραβλέποντας το.

Τι δυνατή κοπέλα! Ήθελε να μιλήσει στους φίλους και την οικογένειά της, αλλά έχει κοινοποιηθεί η κατάστασή της περισσότερες από 350,000 φορές, Θέλει να δείξει σε ανθρώπους που πάσχουν από την ίδια κατάσταση πως δεν είναι μόνοι και τα καταφέρνει πολύ καλά

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share