Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ετοιμοθάνατος σκύλος με καρκίνο παλεύει να κρατηθεί στη ζωή για να συνοδεύσει την ιδιοκτήτριά του στο γάμο της

Συγκινητική ιστορία!

13 Ιανουαρίου 2021 12:47
Ετοιμοθάνατος σκύλος με καρκίνο παλεύει να κρατηθεί στη ζωή για να συνοδεύσει την ιδιοκτήτριά του στο γάμο της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γυναίκα από το Οχάιο περιέγραψε τον σκύλο της ως “βράχο”, αφού την βοήθησε με την ανάρρωσή της από τον καρκίνο, και έδωσε μετά τη δική του μάχη με τον καρκίνο για αρκετό καιρό για να την συνοδεύσει στο γάμο της. Η Jamie Gehrlich από το Οχάιο και ο σύζυγός της Jason πήραν το pitbull τους, τον Spike, τον Ιανουάριο του 2007, σύμφωνα με το Love What Matters.

Μετά από χρόνια, η Jamie είπε ότι ο Spike ήταν ο καλύτερος σκύλος που είχαν ποτέ και ότι είναι ο βράχος της από την πρώτη μέρα που τον πήρε. Και τον Μάιο του 2016, αυτό αποδείχθηκε αληθινό όταν η 33χρονη Jamie διαγνώστηκε με δύο τύπους καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. “Τα νέα αυτά έπληξαν τον Jason και τον κόσμο μου,” είπε.

“Το να έχει κάποια γυναίκα αυτούς τους δύο τύπους καρκίνου ταυτόχρονα είναι πολύ σπάνιο και ο Jason και εγώ τρομοκρατηθήκαμε.” “Την στιγμή που βρήκα από το ιατρείο, κάλεσα τον Jason και ήρθε από το σπίτι νωρίς. Ο Jason, εγώ, και ο Spike κάτσαμε στο κρεβάτι για λίγο και ο Spike ήρθε αμέσως δίπλα μου.”

Η Jamie πρόσθεσε ότι ο Spike ήξερε ότι κάτι πήγαινε στραβά και πιστεύει ότι ο σκύλος της μπορούσε να καταλάβει ότι είχε καρκίνο. Παράλληλα δείτε και σπαρακτικές φωτογραφίες που δείχνουν πως ο καρκίνος εξασθένησε μια νεαρή μητέρα - Το “πριν” και το “μετά”, θα σας σοκάρουν

Γυκαίνα με τον σκύλο της που πάσχει από καρκίνο

Ο σκύλος συνέχισε να είναι αφοσιωμένος συμπαραστάτης της στη μάχη της κατά του καρκίνου

Λίγους μήνες πριν από τη διάγνωση της, την ακολουθούσε σε κάθε δωμάτιο και δεν έφευγε από δίπλα της. Συνέχισε να είναι αφοσιωμένος συμπαραστάτης της στη μάχη της κατά του καρκίνου, η οποία την οδήγησε σε μια υστερεκτομή τον Οκτώβριο του 2016. Μετά την χειρουργική επέμβαση της, η Jamie έπρεπε να κοιμάται στον καναπέ επειδή το κρεβάτι της ήταν πολύ ψηλό για να μπορέσει να ανέβει.

Αλλά κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος, ο Spike ξάπλωνε μπροστά στον καναπέ, ώστε να μπορεί να είναι μαζί της. Η Jamie είπε ότι το σκυλί αγαπά να είναι στην αγκαλιά της και να κοιμάται πάνω της με το κεφάλι του στο στήθος της. Πρόσθεσε ότι τη διατηρεί «ήρεμη» και πως «είναι ο προστάτης της».

Ενώ η Jamie φαινόταν να αναρρώνει από τη διάγνωσή της, τα πράγματα χειροτέρεψαν το Νοέμβριο του 2017 όταν ο Spike άρχισε να εμφανίζει άσχημα συμπτώματα. Η Jamie και ο Jason τον πήγαν αμέσως στον κτηνίατρο, ο οποίος, μετά από μια κοιλιακή ακτινογραφία, διαπίστωσε ότι ο Spike είχε ένα μεγάλο όγκο μέσα στην ουροδόχο κύστη. “Όταν ο κτηνίατρος μου είπε αυτά τα καταστροφικά νέα, η καρδιά μας ράγισε,” είπε η Jamie.

“Ο καλός μου ήταν άρρωστος και μου είπαν ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα.” Ο κτηνίατρος είπε στην Jamie και τον Jason ότι η χειρουργική επέμβαση δεν ήταν επιλογή λόγω της θέσης του καρκίνου. Η μόνη επιλογή τους ήταν να του δίνουν ένα αντιφλεγμονώδες χάπι για σκύλους. Η πρόγνωση του Spike, την οποία ο γιατρός έδωσε στο ζευγάρι τον Δεκέμβριο, ήταν ότι ο σκύλος είχε 2 μήνες ζωής.

Η Jamie πιστεύει ότι ο Spike άντεξε τόσο ώστε να μπορεί να τη δει να παντρεύεται και να την ακολουθήσει στην εκκλησία στις 23 Ιουνίου – γιατί για την Jamie, αυτό ήταν κάτι που ο Spike ήθελε πολύ. “Απλά ήθελα ο Spike να είναι μέρος της μεγάλης ημέρας μας,” είπε.

Σκύλος συνοδεύει την ιδιοκτήτριά του στο γάμο της παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον καρκίνο

Θέλαμε να μας ακολουθήσει στην εκκλησία πριν το τελευταίο αντίο

Θέλαμε να μπορούν όλοι να τον δουν να μας ακολουθεί στην εκκλησία πριν από το τελευταίο αντίο. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ο Spike δεν θα ήταν μαζί μας εκείνη την ημέρα. Θα είχαμε καταστραφεί, αφού ήταν σαν παιδί μας.” Στις όμορφες εικόνες που τραβήχτηκαν από την Trisha Ann Photography, η Jamie και ο Jason στήνονται στην κάμερα με τον Spike στη μέση.

“Φαινόταν τόσο όμορφος και χαίρομαι που ήταν εκεί την ημέρα του γάμου μας,” είπε η Jamie. “Είναι το στήριγμά μου.” Προς το παρόν, ελπίζουν ότι ο καρκίνος θα παραμείνει στην κοιλιά όσο το δυνατόν περισσότερο, αν και γνωρίζουν ότι πλησιάζει η ημέρα που θα πεθάνει. “Θα έχει για πάντα ένα κομμάτι της καρδιάς μου και είμαι ευγνώμων για τις πολύτιμες στιγμές που περάσαμε μαζί,” είπε η Jamie.

Ο σκύλος συνοδεύει την ιδιοκτήτρια του στην εκκλησία παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με οτν καρκίνο

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share