Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτή είναι η πιο ψηλή έφηβη στον πλανήτη - Έχει ύψος 2.14 μέτρα, χέρια σαν κουπιά και φοράει 47 νούμερο παπούτσι

Απίστευτο και όμως αληθινό

13 Ιανουαρίου 2021 12:10
Αυτή είναι η πιο ψηλή έφηβη στον πλανήτη - Έχει ύψος 2.14 μέτρα, χέρια σαν κουπιά και φοράει 47 νούμερο παπούτσι

Έφηβη: Ένα σπάνιο φαινόμενο αποκαλύφθηκε όπου μία κοπέλα είναι η πιο ψηλή έφηβη στον πλανήτη αλλά το ύψος της δεν είναι φυσιολογικό διότι πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο. Επίσης μία έφηβη γεννήθηκε χωρίς μύτη και αριστερό μάτι όπου δεν ντρέπεται να το κρύψει.

Συγκεκριμένα η Rumeysa Gelgi είναι μία 17χρονη κοπέλα από την Τουρκία όπου και πρόκειται για την ψηλότερη έφηβη στον κόσμο.

Αυτή είναι η ψηλότερη έφηβη στον κόσμο.

Έφηβη: Ο λόγος που είναι αρκετά ψηλή

Ειδικότερα έχει ύψος 213,6 εκατοστά και όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης πάσχει από το Σύνδρομο Γουίβερ, μία σπάνια πάθηση που προκαλεί την υπερανάπτυξη. Μάλιστα, τα χέρια της είναι τόσο μακριά που φτάνουν τα 24,5 εκατοστά, ενώ το μήκος της πατούσας της ξεπερνά τα 30 εκατοστά, με αποτέλεσμα να φορά 47 νούμερο παπούτσι.

Η 17χρονη Rumeysa Gelgi έλαβε το βραβείο της σε μία ειδική τελετή στην πόλη Safranbolu στο Karabük της Τουρκίας, όπου κατοικεί με την οικογένειά της, τα μέλη της οποίας είναι μετρίου αναστήματος.

Δείτε γιατί είναι η ψηλότερη έφηβη στον κόσμο.

Βραβεύτηκε ως η πιο ψηλή έφηβη στον κόσμο.

Το ύψος αυτής της έφηβης έχει προκληθεί από ένα συγκεκριμένο σύνδρομο.

Όταν ξαπλώνει φαίνεται σαν μια συνηθισμένη γυναίκα, μόλις όμως σηκωθεί όρθια θα πάθετε σοκ

Όταν ξαπλώνει φαίνεται σαν μια συνηθισμένη γυναίκα, μόλις όμως σηκώθηκε όρθια...,ωστόσο δεν είναι η μόνη γυναίκα που μας έχει αφήσει άφωνους αλλά και οι απίστευτες φωτογραφίες αυτής της γυναίκας!

H Κάρολαιν Άρθουρ, μια μητέρα από την Μελβούρνη της Αυστραλίας έχει πάρει από τα παιδιά της το παρατσούκλι «ανθρώπινος ουρανοξύστης».

H μητέρα δύο παιδιών είναι πρώην μοντέλο και έχει ύψος 1,87 μ. Τα υπέροχα πόδια της καταλαμβάνουν το 69% της φιγούρας της, έχοντας μήκος 130 εκατοστά!

Το Barcroft TV έκανε γνωστή την ιστορία της Κάρολαιν, και η ίδια σκέφτεται να επικοινωνία με το βιβλίο ρεκόρ Γκίνες για να ανακαλύψει αν το σωματικό της προσόν μπορεί να θεωρηθεί παγκόσμιο ρεκόρ. Το πιο πρόσφατο παγκόσμιο ρεκόρ για τα πιο μακριά πόδια καταλαμβάνει μια Ρωσίδα, έχοντας μήκος ποδιών 1,27 μέτρα το 2003.

Σε όλη της τη ζωή, η Κάρολάιν αντιμετώπισε δυσκολίες να βρει ρούχα που να της κάνουν. Ο σύζυγός της Κάμερον μοιράστηκε ότι ποτέ δε του άρεσαν οι ψηλές γυναίκες, αλλά λατρεύει τη γυναίκα του.

Η μητέρα της Τζάνετ νιώθει πολύ περήφανη για το ύψος της κόρης της και της αρέσει να βλέπει την αντίδραση του κόσμου όταν βγαίνουν έξω.

Κατά την παιδική της ηλικία, δεν έλειψαν τα πειράγματα από τα άλλα παιδιά και υπήρχαν στιγμές που δεν ένιωθε όμορφη ή ελκυστική, αλλά αργότερα η ενασχόλησή της με το μόντελινγκ την βοήθησε να αποκτήσει αυτοπεποίθηση.

Δεν είναι μια συνηθισμένη γυναίκα

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share