Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η πλάτη του πρήστηκε και γέμισε τεράστιες τρύπες - Μόλις δείτε τι το προκάλεσε, θα ανατριχιάσετε!

Είναι αρκετά ανατριχιαστικό

13 Ιανουαρίου 2021 10:22
Η πλάτη του πρήστηκε και γέμισε τεράστιες τρύπες - Μόλις δείτε τι το προκάλεσε, θα ανατριχιάσετε!

Άνδρας: Ένα τρομακτικό περιστατικό συνέβη όπου ένας άνδρας για ανεξήγητο λόγο άρχισε να γεμίζει τρύπες σε όλη του την πλάτη από το οποίο προσπαθεί να γλιτώσει γιατί είναι αρκετά σοβαρό. Επίσης μία γυναίκα είχε όλη της τη ζωή στη πλάτη αυτό το μαυράκι όπου όταν το αφαίρεσε έμειναν όλοι έκπληκτοι.

Συγκεκριμένα τρομακτικές εικόνες έχουν έρθει στην δημοσιότητα και δείχνουν έναν άντρα με 7 τρύπες στην πλάτη του, μετά από ατύχημα με την θεραπεία με βεντούζες που έκανε. Ο 63χρονος Li Lin από το Chengdu της Κίνας πίστευε πως η θεραπεία αυτή θα έκανε τον ώμο του να γίνει καλύτερα.

Άνδρας: Το χρονικό του περιστατικού

Ο άντρας λέει πως πήγαινε για βεντούζες κάθε μέρα στο ίδιο μέρος για ένα μήνα, όταν μεγάλες φουσκάλες άρχισαν να εμφανίζονται. Από τις 22 Μαΐου μέχρι τις 20 Ιουνίου έκανε αυτή την θεραπεία για τον ώμο του.

Ένα ώμος με ψύξη είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση που οδηγεί σε πόνο και δυσκαμψία και σε μερικές περιπτώσεις οι άνθρωποι δεν μπορούν να κινήσουν καθόλου τους ώμους τους.

Στην πλάτη του εμφανίστηκαν ορισμένες τρύπες.

Είπε: “Ο υπάλληλος μου είπε να κάνω βεντούζες για ένα μήνα για να γιατρευτεί ο ώμος μου.”

Οι βεντούζες είναι μία θεραπεία κατά την οποία κούπες εφαρμόζονται στο δέρμα και δημιουργούν αναρρόφηση, κάτι που ενεργοποιεί την ροή της ενέργειας στο σώμα.

Ξαφνικά εμφάνισε στη πλάτη του τρύπες.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ο άντρας έβαζε τις κούπες στο ίδιο σημείο κάθε φορά. Ο Li λέει πως προς τις τελευταίες 10 μέρες, το δέρμα του άρχισε να πρήζεται στα σημεία αυτά. Αντί να σταματήσει όμως τη θεραπεία, ζήτησε από τη γυναίκα του να σπάσει τις φουσκάλες αυτές και να του τρίψει την πλάτη με λάδι.

Στις 20 Ιουνίου, ο άντρας πήγε για την θεραπεία και καθώς γύριζε σπίτι, άρχισε να νιώθει δυσφορία και ανέβασε πυρετό. Η οικογένειά του τον πήγε στο νοσοκομείο, όπου τον πήγαν αμέσως για χειρουργείο. Η πλάτη του είχε πρηστεί σε τεράστιο βαθμό.

Ένας άνδρας εμφάνισε μεγάλες τρύπες στην πλάτη του χωρίς να το γνωρίζει κανείς.

Όταν τον εξέτασαν, βρήκαν πως είχε μολυνθεί από βακτήριο. Οι γιατροί λένε όμως πως είναι τυχερός που πήγε στο νοσοκομείο τότε, γιατί ήταν έτοιμος να πάθει σηψαιμία. Το ιατρικό προσωπικό λέει πως δεν έπρεπε να του βάζει βεντούζες στο ίδιο σημείο, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα και μολύνσεις. Η κατάστασή του καλυτερεύει και θεωρείται πως έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share