Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μέσα σε αυτή τη φωτογραφία υπάρχει μια γuvαίκα. Ποιος μπορεί να την βρει;

Το 99% των ανθρώπων δεν μπορεί να την εντοπίσει

11 Ιανουαρίου 2021 12:29
Μέσα σε αυτή τη φωτογραφία υπάρχει μια γuvαίκα. Ποιος μπορεί να την βρει;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με την πρώτη ματιά, βλέπουμε ένα φθινοπωρινό τοπίο, υπάρχει όμως και μια γυμvή γuvαίκα…

Ο καλλιτέχνης, ζωγράφος σωμάτων Jörg Düsterwald, δημιούργησε αυτή την οφθαλμαπάτη με τη βοήθεια του φωτογράφου Tschiponnique Skupin και της Nadine του μοντέλου που αποτέλεσε τον καμβά για το έργο του καλλιτέχνη.

Εσύ μπορείς να βρεις τη γuvαίκα στη φωτογραφία;

Δείτε την στην παρακάτω εικόνα στο Athensmagazine.gr:

Μέσα σε αυτή τη φωτογραφία υπάρχει μια γuvαίκα. Ποιος μπορείς να την βρει;

Πατέρας φορούσε πάντα το ίδιο μπλουζάκι - Η κόρη του βρήκε μια φωτογραφία του που τραβήχτηκε πριν 20 χρόνια και...

Ένας πατέρας φορούσε πάντα το ίδιο μπλουζάκι. Η κόρη του βρήκε μια φωτογραφία του που τραβήχτηκε πριν 20 χρόνια και έπαθε σοκ! Ενώ, μια μητέρα δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της στο διαδίκτυο, και κατευθείαν δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια. Ο λόγος θα σας εξοργίσει.

Βρήκε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες των γονιών της από το ταξίδι του μέλιτος τους, 20 χρόνια πριν. Σε μία από τις φωτογραφίες, αναγνώρισε αμέσως το πράσινο μπλουζάκι του πατέρα της. Η μητέρα της καθόταν δίπλα του και φορούσε ένα κίτρινο μπλουζάκι με πράσινο γιακά.

Πατέρας φορούσε πάντα το ίδιο μπλουζάκι

Αυτό που δεν έδειχνε η φωτογραφία είναι ότι η μητέρα της πέθανε από καρκίνο δύο χρόνια αργότερα. Για τον άντρα, αυτό το μπλουζάκι αποτελεί υπενθύμιση των ευτυχισμένων στιγμών και τον κάνει να αισθάνεται πιο κοντά στην γυναίκα του.

«Πάντα πίστευα ότι ήταν ντεμοντέ να φοράει το ίδιο μπλουζάκι», είπε η κόρη του. «Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν μια τόσο ξεχωριστή ανάμνηση για εκείνον.»

Από τότε που κοινοποίησε τις φωτογραφίες στο Twitter, πάνω από 300.000 άτομα έχουν συγκινηθεί με την ιστορία της. «Πλέον πιστεύω ότι πρέπει να προσέχω κι εγώ τις αναμνήσεις μου», είπε η νεαρή γυναίκα. «Δεν θα πετάξω ποτέ τίποτα που ανήκε στους γονείς ή τους παππούδες μου.»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share