Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκ: Αεροσυνοδός πέφτει στο έδαφος από την πόρτα αεροπλάνου

Απίστευτο περιστατικό!

5 Ιανουαρίου 2021 10:15
Σοκ: Αεροσυνοδός πέφτει στο έδαφος από την πόρτα αεροπλάνου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη DailyMail απεικονίζουν μια αεροσυνοδό να πέφτει από ύψος 2,7 μέτρων, παρά την προσπάθεια της να πιαστεί από την πόρτα αεροπλάνου που μόλις είχε προσγειωθεί.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που εξέτασαν την άτυχη αεροσυνοδό, η οποία εργάζεται για την Xiamen Air, η κοπέλα υπέστη κατάγματα στη σπονδυλική της στήλη. Υποβλήθηκε εσπευσμένα σε χειρουργική επέμβαση και θα χρειαστεί μια εβδομάδα για να επανέλθει.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του, το iFeng.com, η αεροσυνοδός έπεσε ενώ το αεροπλάνο είχε φτάσει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Zhengzhou Xinzhou στις 10 Νοεμβρίου με το περιστατικό να δίνεται τώρα στη δημοσιότητα. Ωστόσο δείτε και άλλη μια περίεργη ιστορία όπου γυναίκα έφτασε στο αεροδρόμιο αλλά δεν την άφηναν να ανέβει στο αεροπλάνο, δείτε το λόγο.

Αεροσυνοδός πέφτει στο έδαφος από την πόρτα αεροπλάνου

Την έδιωξαν από το αεροπλάνο λόγω του... στήθους της (βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε με "θύμα" το μοντέλο Ιβ Τζ. Μαρί η οποία επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει με τον επτάχρονο γιο της από το Ντάλας στην πόλη Τάλσα. Επίσης δείτε την απίστευτη διπλή ζωή μια γυναίκας που το πρωί δούλευε ως αισθητικός και το βράδυ βαρόνος των ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα λίγο πριν την απογείωση, κάποιες αεροσυνοδοί την πλησίασαν και της ζήτησαν να κατέβει από το αεροπλάνο. Ο λόγος ήταν ότι η influencer και μοντέλο του Playboy φορούσε ένα λεοπάρ σύνολο με βαθύ ντεκολτέ, που αναδείκνυε το πλούσιο στήθος της.

Αυτό το σύνολο θεωρήθηκε ανάρμοστη περιβολή από ορισμένα μέλη του πληρώματος, που ενημέρωσαν την νεαρή μητέρα ότι παραβιάζει τον κανονισμό της εταιρείας όσον αφορά στο dress code των επιβατών, και της ζήτησαν να αποχωρήσει από την πτήση.

Η influencer περιγράφει την εμπειρία της ως άκρως εξευτελιστική και αγχωτική, δεδομένου ότι επρόκειτο για το δεύτερο σκέλος του ταξιδιού της και ουσιαστικά κινδύνεψε να «ξεμείνει» σε ένα αεροδρόμιο μακριά από το σπίτι της. Όταν κάλεσε στη συνέχεια την αεροπορική εταιρεία για να διαμαρτυρηθεί, η Southwest Airlines της προσέφερε αποζημίωση 100 δολαρίων σαν αποζημίωση, όμως η Ιβ επιμένει πως αυτό δεν είναι αρκετό και απαιτεί δημόσια συγγνώμη από την εταιρεία.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share