Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δάσκαλοι ανάγκασαν 6χρονο μαθητή να φάει ένα χαρτόνι μπροστά τους για να τον τιμωρήσουν που αργεί να πάει στο μάθημα

Απίστευτο περιστατικό!

5 Ιανουαρίου 2021 09:30
Δάσκαλοι ανάγκασαν 6χρονο μαθητή να φάει ένα χαρτόνι μπροστά τους για να τον τιμωρήσουν που αργεί να πάει στο μάθημα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από τότε που η φωτογραφία ενός παιδιού που ντροπιάστηκε στο σχολείο επειδή πήγε καθυστερημένο αναρτήθηκε στα social media, η κοινότητα του Όρεγκον ενώθηκε για να κάνει κάτι καταπληκτικό, ώστε να μην καθυστερήσει ποτέ ξανά! Ένα πρωί, ο 6χρονος μαθητής, Hunter Cmelo πανικοβλήθηκε αφού καθυστέρησε να πάει στο σχολείο.

Θα πάω αργοπορημένα. Θα με βάλουν τιμωρία στο μεσημεριανό,” είπε ο Hunter στη μητέρα του, Nicole Garloff, σύμφωνα με την KFOR-TV. “Μαμά, πρέπει να βιαστούμε.” “Το σχολείο έχει μια πολιτική όπου στις 3 φορές που θα πάει ένα παιδί αργοπορημένο παίρνει και μια τιμωρία,” δήλωσε η Garloff στο ABC News.

Φοβούμενος για την τιμωρία, ο Hunter, μαθητής της πρώτης τάξης στο Δημοτικό Σχολείο του Λίνκολν, έβαλε τα κλάματα όταν μπήκε στο σχολείο εκείνο το πρωί. Γι’ αυτό η Garloff αποφάσισε να τον ελέγξει κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος.

Προς απογοήτευσή της, η Garloff βρήκε τον Hunter να κάθεται μόνος του και να κλαίει. “Ήταν στο πρώτο τραπέζι όπως μπαίνεις στο εστιατόριο και απλά καθόταν εκεί με ένα από αυτά τα χωρίσματα από χαρτόνι μπροστά του… και δύο ή τρία βιβλία δίπλα του,” είπε η Garloff. Η Garloff αναστατώθηκε και τράβηξε με το κινητό της μια φωτογραφία του Hunter.

Η γιαγιά του Hunter, η Laura Hoover, δημοσίευσε στη συνέχεια τη φωτογραφία που δείχνει την τιμωρία του εγγονού της στο Facebook. “Αυτός είναι ο εγγονός μου, ο Hunter. Είναι πρωτάκι. Το αυτοκίνητο της μαμάς του μερικές φορές δεν ξεκινάει εύκολα. Μερικές φορές, το παιδί καθυστερεί λίγα λεπτά να πάει στο σχολείο. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση ότι 26χρονη δασκάλα έκανε έρωτα με 16χρονο μαθητή!

Δάσκαλοι αναάγκασαν μαθητή να φάει χαρτόνι επειδή αργούσε στο μάθημα

Τι είπε η γιαγιά του παιδιού

Χθες, καθυστέρησε 1 λεπτό και αυτό που ανακάλυψε η μαμά του ήταν ότι τον είχαν τιμωρήσει! Το έκαναν αυτό 6 φορές για κάτι που δεν ευθύνεται το μωρό! Και τον ρεζίλεψαν μπροστά στους άλλους μαθητές! Η διευθύντρια είναι υπεύθυνη γι’ αυτό. Η μαμά του τον βρήκε εκεί να κλαίει και τον πήρε σπίτι. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να έρθω σε επαφή με τη διευθύντρια και να της πω πόσο ανάρμοστη είναι αυτή η συμπεριφορά;”

Και συνεχίζει: “Αυτό το ζήτημα έχει επιλυθεί. Το κομμάτι από χαρτόνι δεν θα χρησιμοποιείται πλέον για οποιαδήποτε τιμωρία, οποιουδήποτε είδους. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας.” Η καθυστέρηση του Hunter δεν ήταν δική του υπαιτιότητα - το αυτοκίνητο της μητέρας του έχει συχνά προβλήματα και εκείνη την ημέρα δεν ξεκινούσε. Η μητέρα του έχει επίσης οστεοπόρωση.

Έχω πολύ πόνο και είναι ιδιαίτερα δύσκολο για μένα να σηκωθώ το πρωί,” είπε η Garloff. “Δεν ήταν αργοπορημένος τόσες φορές ώστε να του αξίζει αυτή η τιμωρία.” Στην ανάρτησή της, η Hoover εξήγησε: “Χθες, άργησε για μόλις 1 λεπτό και αυτό που ανακάλυψε η μάνα του ήταν ότι τον τιμώρησαν! Το έκαναν αυτό 6 φορές για κάτι που δεν μπορεί να ελέγξει το μωρό,”έγραψε.

Η φωτογραφία έγινε σύντομα viral και προκάλεσε οργή στο διαδίκτυο

Ένας ραδιοφωνικός παραγωγός, ο Bill Meyer, άκουσε για την ιστορία και ήρθε σε επαφή με την Lisa McClease Kelly, η οποία είναι ιδιοκτήτρια της Kelly’s Automotive, για να φτιάξει το αυτοκίνητο της μητέρας. Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι οι επισκευές θα κόστιζαν περισσότερο από την αξία του αυτοκινήτου. Έτσι, μια τοπική εταιρεία, η Rapid Repo and Collections, δώρισε στην οικογένεια ένα καινούργιο μίνι-βαν.

Όταν η McClease Kelly παρέδωσε το μίνι-βαν στον πατέρα του Hunter, Mark Cmelo, ο άντρας έμεινε άφωνος. “Είμαστε τόσο ευγνώμονες σε όλους τους ανθρώπους της κοινότητάς μας που μας υποστήριξαν,” είπε η Garloff. Χάρη σε αυτή την εκπληκτική προσπάθεια της κοινότητας, η τιμωρία του τείχους από το χαρτόνι έγινε παρελθόν και ο Hunter δεν είχε καθυστερήσει ποτέ ξανά, αφού η οικογένεια έχει πλέον καινούργιο αυτοκίνητο και ο μαθητής πηγαίνει στο σχολείο στην ώρα του!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share