Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σκύλος μπαίνει σε ένα αστυνομικό τμήμα για να αναζητήσει τον ιδιοκτήτη του και... Θα σας αφήσει άφωνους αυτό που έκανε! (Video)

Συγκινητική ιστορία!

28 Δεκεμβρίου 2020 10:22
Σκύλος μπαίνει σε ένα αστυνομικό τμήμα για να αναζητήσει τον ιδιοκτήτη του και... Θα σας αφήσει άφωνους αυτό που έκανε! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο σκύλος έγινε ο καλύτερος δικηγόρος για τον κρατούμενο ιδιοκτήτη του. Αφού πέρασαν τις χειροπέδες σε έναν άνδρα που παραβίασε τους νόμους περί απαγόρευσης κυκλοφορίας που τέθηκαν σε ισχύ κατά τη διάρκεια της πανδημίας η αστυνομία τον συνέλαβε και τον πήγε στο τμήμα.

Ένας απροσδόκητος όμως επισκέπτης πέρασε από τις πόρτες του αστυνομικού τμήματος για να ζητήσει από την αστυνομία να απελευθερώσει τον κρατούμενο. Τελικά δεν τον κράτησαν εκεί για πολύ λόγω του πολύ πειστικού σκύλου του που ήρθε για να τον σώσει! Το βίντεο δημοσιεύθηκε στο YouTube από την τοπική πύλη ειδήσεων The Dodo.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα για παραβίαση των κανόνων περί απαγόρευσης της κυκλοφορίας που επιβλήθηκαν σε σχέση με την επιδημία του κορωνοϊού.

Ωστόσο, αφού του έβαλαν τις χειροπέδες και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα, οι αστυνομικοί εξεπλάγησαν όταν είδαν έναν απροσδόκητο επισκέπτη να περπατάει μέσα από τις πόρτες για να ζητήσει την απελευθέρωση του κρατουμένου.

Παράλληλα διαβάστε άλλη μια συγκινητική ιστορία όταν οι γονείς είπαν σε 6χρονο παιδί ότι ο σκύλος του θα πεθάνει.

Σκύλος: Τι έκανε ο τετράποδος φίλος του κρατούμενου;

Ήταν πίσω από τον κρατούμενο όταν εμφανίστηκε ο τετράποδος φίλος του. Κάτω από τα έκπληκτα ματιά εκείνων που ήταν παρόντες, ο σκύλος βρήκε το δωμάτιο όπου ήταν ο ιδιοκτήτης του. Αφού τον μυρίστηκε, ο σκύλος άρχισε να περιστρέφεται γύρω από την αστυνομία, σαν να παρακαλούσε να αφήσουν τον άντρα να φύγει.

Ήταν ο σκύλος του άνδρα - ο οποίος, όπως αποδεικνύεται, ήταν αξιοθαύμαστα πειστικός υποστηρικτής. Βλέποντας πόσο προσκολλημένο ήταν το σκυλάκι με τον ιδιοκτήτη του, οι αρχές αποφάσισαν να αφήσουν τον άνδρα να φύγει με μια προειδοποίηση να μην τον αφήσει ποτέ να φύγει από κοντά του.

«Ξέρεις γιατί θα τον αφήσω να φύγει; Επειδή αυτός ο σκύλος ήρθε και μου είπε ότι αυτός ό άνδρας είναι δικός του … Αυτή είναι η πρώτη φορά που παραδίδω έναν κρατούμενο σε ένα σκυλί », λέει στον αστυνομικό ο συνταγματάρχης José Francisco de La Cruz στο βίντεο. Το σχέδιο του σκύλου είχε λειτουργήσει – και δεν θα μπορούσε να ήταν πιο ευτυχισμένος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share