Κυριακή, 09 Μαΐου 2021

Μητέρα έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του μωρού της - Μόλις είδε τι είχε καταγράψει «πάγωσε» (Video)

Ανατριχιαστικό

27 Δεκεμβρίου 2020 15:14
Μητέρα έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του μωρού της - Μόλις είδε τι είχε καταγράψει «πάγωσε» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια μητέρα είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του μωρού της για να ελέγχει τι γίνεται. Μόλις όμως είδε τι είχε καταγράψει «πάγωσε»! Επίσης, ένα βίντεο τρόμος καταγράφηκε από κρυφή κάμερα, με μια 25χρονη μητέρα να κοιτάει το υλικό της και να βλέπει ένα «φάντασμα» να κακοποιεί το μωρό της!

Πίσω στο 2011, η Whitney και ο Chris καλωσόρισαν το μωρό τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι που το ονόμασαν, Raylee. Οι δυο τους είναι κατενθουσιασμένοι που ήρθε στη ζωή τους ένα μωρό και άρχισαν να ζουν όπως όλα τα ζευγάρια που έρχεται ένα μωρό στη ζωή τους.

Σύντομα όμως, τα πάντα άλλαξαν και δεν περίμεναν ποτέ αυτό που θα ερχόταν. Χρειάστηκε να αναθέσουν τη φροντίδα της μικρής σε μια νταντά και τότε ήταν που η μικρή άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα. Κανείς από τους δυο δεν ήξερε τι μπορεί να συμβαίνει και γιατί είχε αλλάξει συμπεριφορά η μικρή, γι' αυτό και η Whitney πήρε τα πράγματα στα χέρια της και αποφάσισε να ανακαλύψει την αλήθεια.

Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα, πραγματικά τη σόκαρε. Δείτε και εσείς τι ανακάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί:

Αυτό το κοριτσάκι έχανε κάθε βράδυ το αγαπημένο του λούτρινο - Όταν οι γονείς της έβαλαν κρυφή κάμερα είδαν...

Όταν αυτή η μικρούλα άρχισε να παραπονιέται πως κάθε βράδυ έχανε το αγαπημένο της λούτρινο οι γονείς της αποφάσισαν να βάλουν μια κρυφή κάμερα για να αποκαλύψουν τον... κλέφτη. Ωστόσο, μια γυναίκα αποφάσισε να βάλει κρυφή κάμερα στην άρρωστη μητέρα της, δείτε τι αποκάλυψε.

Στην κάμερα φάνηκε ο πιο... χαριτωμένος κλέφτης καθώς πρόκειται για τη 2χρονη αδερφή της που με τη βοήθεια ενός νυχοκόπτη εισβάλει στο δωμάτιο.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share