Κυριακή, 22 Μαΐου 2022

Αληθινή σοκαριστική ιστορία 5χρονου κοριτσιού που γέννησε αγοράκι - Δεν μίλησε ποτέ σε κανέναν για το ποιος ήταν o πατέρας (Video)

Ανατριχιαστική ιστορία

25 Δεκεμβρίου 2020 17:59
Αληθινή σοκαριστική ιστορία 5χρονου κοριτσιού που γέννησε αγοράκι - Δεν μίλησε ποτέ σε κανέναν για το ποιος ήταν o πατέρας (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ανατριχιάζει η αληθινή σοκαριστική ιστορία 5χρονου κοριτσιού που γέννησε αγοράκι και δεν μίλησε ποτέ σε κανέναν για το ποιος ήταν o πατέρας. Επίσης, σοκάρει η ιστορία μίας 11χρονης που είπαν στην αρχικά στη μητέρα της ότι ήταν έγκυος, ωστόσο η αλήθεια ήταν πολύ χειρότερη!

Όταν το στομάχι της 5χρονης Lina Medina άρχισε να φουσκώνει οι γονείς της την πήγαν στο γιατρό και όλοι νόμιζαν ότι η μικρή είχε κάποιο τεράστιο όγκο μέσα στην κοιλιά της.

Κάνοντας όμως τις απαραίτητες εξετάσεις, οι γιατροί έμειναν με το στόμα ανοιχτό αφού συνειδητοποίησαν πως η μικρή Λίνα ήταν 7 μηνών έγκυος! Λίγες εβδομάδες αργότερα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Το γέννησε με καισαρική τομή αφού ήταν τόσο μικρή που δεν ήταν σε θέση να κάνει φυσιολογικό τοκετό.

Και παρά το γεγονός ότι από τότε πέρασαν 80 ολόκληρα χρόνια, συνεχίζει να είναι η μικρότερη μητέρα σε όλον τον κόσμο. Οι γιατροί εξετάζοντάς την μετά τη γέννα διαπίστωσαν πως τα γεννητικά της όργανα ήταν ώριμα για να τεκνοποιήσει παρά το γεγονός ότι ήταν ουσιαστικά ένα μωρό, ενώ λίγο καιρό μετά συνελήφθη ο πατέρας της γιατί θεωρήθηκε ως υπεύθυνος για τον βιασμό και την εγκυμοσύνη της!

Αργότερα όμως αφέθηκε ελεύθερος, επειδή δεν υπήρξαν ενοχοποιητικά στοιχεία και μέχρι σήμερα δεν έμαθε κανείς ποιος ήταν ο πατέρας αυτού του παιδιού.

Η Λίνα γεννήθηκε σε ένα χωριό του Περού το 1933 και ο γιος της το Μάιο του 1939! Ο μικρός Γεράρδος μεγάλωνε νομίζοντας πως η Λίνα είναι η μεγάλη του αδελφή. Αν και γεννήθηκε υγιής πέθανε μόλις στα 40 του χρόνια από μια σπάνια ασθένεια στα κόκκαλα.

Η Λίνα ζει ακόμα και είναι 85 ετών. Δεν μίλησε ποτέ και σε κανένα για αυτή την εγκυμοσύνη. Παντρεύτηκε το 1970 και έκανε ένα δεύτερο γιο. Η υπόθεσή της έχει χαρακτηριστεί στα χρόνια ως μύθος αλλά οι γιατροί έχουν όλες τις αποδείξεις και την ιστορία της.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share