Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οι γείτονές του δεν άντεχαν άλλο τη φασαρία που έκανε καθημερινά - Όταν όμως τελείωσε του έβγαλαν το καπέλο (Video)

Έμειναν με το στόμα ανοιχτό

25 Δεκεμβρίου 2020 14:51
Οι γείτονές του δεν άντεχαν άλλο τη φασαρία που έκανε καθημερινά - Όταν όμως τελείωσε του έβγαλαν το καπέλο (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οι γείτονές του δεν άντεχαν άλλο τη φασαρία που έκανε καθημερινά, όταν όμως τελείωσε του έβγαλαν το καπέλο. Ενώ, σε ένα περίεργο περιστατικό διασώστες άκουσαν ανατριχιαστικούς ήχους πίσω από αυτή την πόρτα και όταν μπήκαν μέσα ανατρίχιασαν με αυτό που αντίκρυσαν.

Για να φτιάξει μόνος του το υπόγειο κελάρι του, ο Martin αποφάσισε να αγοράσει ένα κοντέινερ μήκους 6 μέτρων. Αφού έκανε έρευνα στο ίντερνετ, βρήκε ένα χρησιμοποιημένο κοντέινερ και το αγόρασε για μερικές χιλιάδες δολάρια.

Πριν το τοποθετήσει όμως στο έδαφος, έπρεπε να σκάψει την αυλή του. Αυτό απαιτούσε πολύ σχεδιασμό, χρόνο και χρήματα, αλλά όπως θα δείτε στο βίντεο, το κελάρι που έφτιαξε αξίζει.

Η λύση του Martin είναι πολύ δημοφιλής. Από τότε που ανέβασε το βίντεο του το 2009, έχει μαζέψει πάνω από 14.740.906 προβολές προβολές στο YouTube.

Για να βάλει το κοντέινερ σωστά, προσέλαβε εταιρία δεξαμενών για να το τοποθετήσει. Δείτε την υπόλοιπη διαδικασία στο βίντεο. Ο Martin δίνει οδηγίες βήμα βήμα για να φτιάξετε το δικό σας υπόγειο κρησφύγετο! Είναι κάτι που θα σας άρεσε να φτιάξετε στο σπίτι σας;

Αυτός ο άντρας χτυπά πανικόβλητος την πόρτα του γείτονα του - Μόλις δείτε τι είχε συμβεί θα "παγώσετε"

Όλοι πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις με τους γείτονες μας μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που μένουμε μόνοι στο σπίτι και μπορεί κάτι να χρειαστούμε. Αυτό ακριβώς σκέφτηκε και αυτός ο άντρας που για καλή του τύχη είχε άριστες σχέσεις με το γείτονα του στον οποίο αυτή τη στιγμή χρωστά αιώνια ευγνωμοσύνη μιας και του έσωσε τη ζωή. Τι συνέβη;

Ο άντρας έφτασε στο γειτονικό του σπίτι πανικόβλητος και βήχοντας. Όταν οι γείτονες του άνοιξαν κατάλαβαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και πολύ σύντομα συνειδητοποίησαν πως ο άντρας πνιγόταν από κάτι που είχε καταπιεί. Ευτυχώς η γειτόνισά του αντέδρασε έγκαιρα και ψύχραιμα και του έσωσε τη ζωή την τελευταία στιγμή. Δυστυχώς όμως, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τόσο καλές σχέσεις με τους γείτονες τους, δείτε εδώ για ποιο λόγο ένας άντρας επιτέθηκε στο γείτονά του με τσεκούρι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share