Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021

23χρονη έγκυος πεθαίνει κατά τη διάρκεια του τοκετού - Όταν όμως έβαλαν το μωρό στο στήθoς της...

Σοκαριστική ιστορία

24 Δεκεμβρίου 2020 21:21
23χρονη έγκυος πεθαίνει κατά τη διάρκεια του τοκετού - Όταν όμως έβαλαν το μωρό στο στήθoς της...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 23χρονη έγκυος χάνει τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια του τοκετού και θεωρείται κλινικά νεκρή. Δείτε όμως τι έγινε μόλις έβαλαν το νεογέννητο μωρό στο στήθoς της! Επίσης, σοκάρει η ιστορία μίας 25χρονης που προσπαθούσε να μείνει έγκυος, όταν ξαφνικά ανακάλυψε την φρικτή αλήθεια.

Η έγκυος Shelly Cawley, από το Concord της Βόρειας Καρολίνας, είναι πολύ ενθουσιασμένη που θα κρατήσει το πρώτο της παιδί στα χέρια της σύντομα. Αλλά η μέρα που η 23χρονη και ο άντρας της ανυπομονούν τόσο πολύ να έρθει, τελικά θα είναι ο χειρότερός τους εφιάλτης.

Καθώς η Shelly ξεκινάει τον τοκετό. οι γιατροί αναγκάζονται να της κάνουν επειγόντως καισαρική. Το μωρό, η μικρή Rylan, γεννήθηκε εντελώς υγιής. Αλλά ένας θρόμβος κατά τη διάρκεια της επέμβασης έχει κλείσει μία πολύ σημαντική αρτηρία στο σώμα της Shelly. Η νεαρή μητέρα πέφτει σε κώμα.

“Οι γιατροί είχαν κάνει ότι μπορούσαν, αλλά ήταν σίγουροι πως θα την έχαναν. Ενώ έχει γεννηθεί το παιδί σου και είσαι τρισευτυχισμένος, σου λένε πως πρέπει να αποχαιρετήσεις για πάντα τη γυναίκα σου. Ένιωθα μουδιασμένος,” θυμάται ο Jeremy.

23χρονη μητέρα πεθαίνει κατά τη διάρκεια του τοκετού

Αλλά τότε μία νοσοκόμα με το όνομα Ashley Manus είχε μία ιδέα: “Γνωρίζαμε πως η σωματική επαφή της μάνας με το παιδί της είναι πολύ δυνατή – οπότε γιατί να μην δουλεύει και προς τις δύο πλευρές;”

Έβγαλαν τα ρούχα του παιδιού και το έβαλαν πάνω στο στήθoς της μητέρας που είχε κώμα. Μόλις το μωρό ακούμπησε τη μητέρα, κοιμήθηκε αμέσως. “Την γαργαλίσαμε λίγο και την τσιμπήσαμε. Μετά από 10 λεπτά έβγαλε μία δυνατή κραυγή.”

Και συνέβη το απίστευτο: “Είδαμε την καρδιά της μητέρας να ζωντανεύει. Η κραυγή του μωρού επανέφερε τη μητέρα στον αγώνα. Μετά από μία εβδομάδα, η 23χρονη ξύπνησε εντελώς από το κώμα και τελικά, και για πρώτη φορά, κράτησε το μωρό της στα χέρια της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share