Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το πανέξυπνο τεστ που διαρκεί μόνο 2 λεπτά και θα σας βοηθήσει να... τσεκάρετε την όρασή σας!

Θα τα καταφέρετε;

24 Δεκεμβρίου 2020 18:23
Το πανέξυπνο τεστ που διαρκεί μόνο 2 λεπτά και θα σας βοηθήσει να... τσεκάρετε την όρασή σας!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δείτε παρακάτω το πανέξυπνο τεστ που διαρκεί μόνο 2 λεπτά και θα σας βοηθήσει να τσεκάρετε την όρασή σας Ξοδεύουμε ώρες ολόκληρες κοιτάζοντας τις οθόνες των υπολογιστών μας, γεγονός που αναμφίβολα έχει αρνητικές επιπτώσεις στην όρασή μας! Πως θα ανακαλύψουμε αν έχουν ήδη επηρεαστεί τα μάτια μας; Με αυτό το εύκολο και πολύ έξυπνο τεστ!

Οι δημιουργοί του υποστηρίζουν ότι κάνοντας το τεστάρετε όχι μόνο τα μάτια σας αλλά και τον τρόπο που ο εγκέφαλός σας μεταδίδει τα μηνύματα στα μάτια σας. Επίσης, δείτε σε αυτό το τεστ τι αποκαλύπτει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας για εσάς.

Πως λειτουργεί: Θα σας ζητηθεί να αναζητήσετε ένα γράμμα ή έναν αριθμό που μοιάζουν πολύ με τα γράμματα ή τους αριθμούς γύρω του. Αυτό από μόνο του καθιστά σχεδόν αδύνατο να τον εντοπίσετε εύκολα. Σκεφτείτε τώρα ότι υπάρχει και ο χρόνος που σας πιέζει. Θα τα καταφέρετε;

Πατήστε το Play για να ξεκινήσει το τεστ:

Εσύ μπορείς να βρεις το δράκο στην εικόνα; Μόνο το 4% τα καταφέρνει

Στους περισσότερους ανθρώπους παίρνει ένα λεπτό για να βρουν τον δράκο ανάμεσα στα κάστρα - αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να λύσεις το κουίζ;

Ο Ουαλός παροχέας εξοχικών κατοικιών Sugar & Loaf έχει βάλει μαζί το δύσκολο brainteaser για να λύσει, πρωταγωνιστώντας το σύμβολο της Ουαλίας και της σημαίας της Ουαλίας.

Το φλογερό πλάσμα κρύβεται κάπου ανάμεσα στους πολύχρωμους πυργίσκους και ο ταχύτερος που έχει καταφέρει να βρει είναι 60 δευτερόλεπτα.

Κοιτάξτε προσεκτικά και δείτε αν μπορείτε να εντοπίσετε τον κόκκινο δράκο που κρύβεται πίσω από έναν από τους πολλούς πυργίσκους.

Αυτό το τεστ είναι πιο δύσκολο από ό, τι φαίνεται. Προκαλέστε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας και τους φίλους σας να δούν αν μπορούν να βρουν τον δράκο ανάμεσα στα κάστρα πιο γρήγορα από τον μέσο όρο. Αν σας φαίνεται εύκολο δείτε εδώ ακόμα ένα τεστ παρατηρητικότητας, που κάνει πάταγο στο διαδίκτυο.

Δείτε την απάντηση στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share