Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

6 εβδομάδες μετά τη γέννα ένιωσε κάτι τρομακτικό στην κοιλιά της - Αυτό που έδειξε ο υπέρηχος...

Σοκαριστική ιστορία

24 Δεκεμβρίου 2020 17:12
6 εβδομάδες μετά τη γέννα ένιωσε κάτι τρομακτικό στην κοιλιά της - Αυτό που έδειξε ο υπέρηχος...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκάρει η iστορία της Ελίζα Κέρμπι, η οποία 6 εβδομάδες μετά τη γέννα ένιωσε κάτι τρομακτικό στην κοιλιά της κα με αυτό που έδειξε ο υπέρηχος της έκανε να παγώσει! Η ιστορία της γυναίκας αυτής συγκλονίζει πραγματικά και ίσως σας θυμίσει τον πόνο που είχε περάσει και αυτή η εγκυμονούσα.

Όταν η Ελίζα Κέρμπι και ο σύντροφός της Μπεν, διαπίστωσαν ότι ήταν έγκυος, ένας ενθουσιασμός αλλά και ένας πανικός έλαβαν χώρα. Το ζευγάρι ήθελε να κάνει οικογένεια και έτσι, αυτή ήταν μια συναρπαστική είδηση.

Η όμορφη κόρη τους Τσάρλι γεννήθηκε υγιής, αλλά καθώς οι εβδομάδες περνούσαν, η Ελίζα είχε την αίσθηση ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μοιράστηκε την ιστορία της: «Έμεινα έγκυος στην Τσάρλι, τρεις μήνες αφού αρχίσαμε να βγαίνουμε!

Ο Μπεν ήταν πολύ πρόθυμος να γίνει πατέρας, έτσι από πάντα είχαμε στο μυαλό μας τη δημιουργία της δικής μας μικρής οικογένειας».

Η μητρότητα ήταν κάτι που ονειρευόταν και ο Μπεν ήταν επίσης πολύ ενθουσιασμένος με την κόρη τους. Παρά την χαρά τους, η Ελίζα αισθανόταν ότι το σώμα της είχε κάτι περίεργο. «θυμάμαι να κοιτάζω τον Ben και να λέω «νομίζω ότι είμαι έγκυος». Εκείνος γέλασε.

Η νεαρή μητέρα ήταν συνεχώς εξαντλημένη και αισθάνονταν σαν να ήταν έγκυος και πάλι! «Ήμουν εξαντλημένη προσπαθώντας να καταλάβω πως είναι να είσαι μαμά, αλλά περίπου ένα μήνα μετά τη γέννα της Τσάρλι, αισθάνθηκα πραγματικά, εξαιρετικά εξαντλημένη.

Αλλά η Ελίζα ήταν πεπεισμένη ότι ήταν έγκυος. Τέσσερα τεστ εγκυμοσύνης, το επιβεβαίωσαν. Η Ελίζα ήταν στην πραγματικότητα και έγκυος!

Το επόμενο βήμα, ήταν μια επίσκεψη στο ιατρείο για να βεβαιωθεί ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν ακριβή. Ένα υπερηχογράφημα αποκάλυψε ότι περίμενε – αλλά ο γιατρός είχε ακόμα περισσότερες ειδήσεις για το ενθουσιασμένο ζευγάρι.

«Ο γιατρός έμοιαζε αμήχανος, προτού να πει τελικά, «Κοίτα, είναι νωρίς … αλλά …. νομίζω ότι υπάρχουν δύο». Και αποδείχτηκε ότι υπήρχαν!

Ήμουν τόσο φοβισμένη, αλλά κρυφά υπερβολικά ενθουσιασμένη – νομίζω ότι όλοι έχουν μια κρυφή επιθυμία να κάνουν δίδυμα».

Ευτυχώς για την Ελίζα και τον Μπεν, τα δίδυμα αγόρια τους γεννήθηκαν στις 36 εβδομάδες χωρίς μεγάλες επιπλοκές! Όλοι τους ήταν ενθουσιασμένοι για τα νέα μέλη της οικογένειας!

Η Ελίζα και ο Μπεν το βλέπουν σαν να έχουν τρίδυμα – οι αμέτρητες αλλαγές πάνας, ο θηλασμός και οι αναζήτηση των πιπίλων, αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της Ελίζας!

Τίποτα δεν μπορούσε να προετοιμάσει τον Μπεν και την Ελίζα για τις προκλήσεις που τους ήρθαν – αλλά τώρα είναι περήφανοι γονείς τριών καταπληκτικών παιδιών!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share