Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

41χρονη μητέρα μεταφέρεται με αφόρητους πόνους στο νοσοκομείο - Αυτό που έβγαλαν οι γιατροί από μέσα της... (Video)

Σοκαριστικό περιστατικό

23 Δεκεμβρίου 2020 19:37
41χρονη μητέρα μεταφέρεται με αφόρητους πόνους στο νοσοκομείο - Αυτό που έβγαλαν οι γιατροί από μέσα της... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 41χρονη μητέρα μεταφέρθηκε με αφόρητους πόνους στο νοσοκομείο και μόλις δείτε αυτό που έβγαλαν οι γιατροί από μέσα της, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε!

Για αρκετό καιρό, 41χρονη αισθάνονταν άρρωστη και ήταν συνεχώς φουσκωμένη. Θεώρησε ότι είχε μπει στην εμμηνόπαυση και έτσι, αγνόησε τα συμπτώματά της.

Οι πόνους στο στομάχι της έμοιαζαν σαν κράμπες της εμμηνόρροιας και έκανε εμετούς όλη την ώρα. Παρατήρησε επίσης μελανιές στο στομάχι της. Και τότε, τα συμπτώματά της έγιναν ανυπόφορα. Ένιωσε μια μεγάλη μάζα να κατεβαίνει μέσα στο στομάχι της.

«Η μάζα ήταν τόσο βαριά, που ένιωθα σαν να ήμουν έγκυος», είπε η Jaime. «Αισθανόμουν πόνο και έπρεπε να κρατώ το στομάχι μου με τα δύο χέρια όποτε κινούμουν. Δεν είχα πάει στο γιατρό, μέχρι που ένοιωσα κάτι πολύ περίεργο. Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά».

Και τελικά είχε δίκιο. Το υπερηχογράφημα αποκάλυψε ότι είχε μια τεράστια κύστη ωοθηκών. «Όταν μου είπαν ότι είχα καρκίνο, δε μπορούσα να το πιστέψω. Δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι και μια ώρα μετά», θυμάται. Επίσης, σοκάρει η ιστορία ετοιμοθάνατης μητέρας με καρκίνο, με την τελευταία επιθυμίας της για την 3χρονη κορούλα της να προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

«Μετά την απομάκρυνσή του, ο όγκος έμοιαζε με το πιο τεράστιο, αλλόκοτο και περίεργο πράγμα που έχω δει ποτέ», είπε. «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτό το πράγμα μεγάλωνε μέσα μου».

«Φαινόταν σαν εξωγήινος όταν αφαιρέθηκε», δήλωσε η Jaime, για την τεράστια κύστη. «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτό το πράγμα μεγάλωσε μέσα μου. Αισθάνομαι τόσο τυχερή που είμαι ακόμα εδώ».

Αν νομίζετε ότι μπορεί να έχετε κύστη ωοθηκών, υπάρχουν διάφορα συμπτώματα που μπορείτε να προσέξετε, όπως φούσκωμα, πόνο στην περιοχή της πυέλου, πυρετός και έμετος.

Ενώ υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι κύστεων, είναι καλύτερο να αναζητήσετε ιατρική βοήθεια για να καθορίσετε πόσο σοβαρός είναι ο σχηματισμός, ώστε να γίνουν περαιτέρω βήματα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share