Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

43χρονη γυναίκα είπε στον άντρα της πως απέβαλε το μωρό τους - Αυτό που ανακάλυψαν οι γιατροί θα σας σοκάρει (Video)

Σοκαριστικό!

23 Δεκεμβρίου 2020 18:17
43χρονη γυναίκα είπε στον άντρα της πως απέβαλε το μωρό τους - Αυτό που ανακάλυψαν οι γιατροί θα σας σοκάρει (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκάρει η ιστορία μίας 43χρονης γυναίκας που είπε στον άντρα της πως απέβαλε το μωρό τους, αυτό όμως που ανακάλυψαν οι γιατροί θα σας σοκάρει πραγματικά

Mία 43χρονη γυναίκα ξεπέρασε κάθε όριο σκληρότητας και παράνοιας για να κρατήσει τον σύντροφό της για τον εαυτό της. Επίσης, ένα βίντεο σοκ καταγράφηκε από κρυφή κάμερα καθώς όπως φαίνεται μία μητέρα άνοιξε την τσάντα της και πέταξε στην τουαλέτα το μωρό της!

Οι αρχές στο Lawrence County στην Αλαμπάμα, σοκαρίστηκαν όταν άκουσαν τη φοβερή ιστορία μιας γυναίκας και το τέχνασμα που σκαρφίστηκε για να κρατήσει τον σύντροφό της. Η 43 ετών Anita Parker, προσποιούνταν πως ήταν έγκυος, για 7 ολόκληρους μήνες!

Ένα πρωί, όταν ο φίλος της πήγε στη δουλειά, η Anita τον κάλεσε και του είπε να επιστρέψει αμέσως στο σπίτι γιατί μόλις είχε αποβάλει. Ο κακόμοιρος άντρας, ο οποίος πίστευε ότι όντως ήταν έγκυος, άφησε τη δουλειά και γύρισε πίσω στο σπίτι όπου ανακάλυψε την Anita σε μια λίμνη αίματος. Του είπε μάλιστα ότι είχε ρίξει (και πατήσει το καζανάκι) το άψυχο μωρό στην τουαλέτα.

Εκείνος την πήγε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί όμως του αποκάλυψαν ότι ποτέ δεν ήταν έγκυος και ότι απλά φούσκωνε το στομάχι της για να τον ξεγελάσει.

Από που είχε προέλθει όμως όλο αυτό το αίμα; Από τη στιγμή που ο άντρας επέστρεψε στο σπίτι, δεν μπορούσε με τίποτα να βρει το Τσιουάουα του πουθενά, μέχρι που ανακάλυψε το δύστυχο ζώο στον κάδο, ξεκοιλιασμένο!

Μαμά και μωρό πεθαίνουν ξαφνικά - Τότε η γιαγιά βλέπει κάτι στην τελευταία τους φωτογραφία και... (Video)

Μια μητέρα μαζί με το μωρό της πεθαίνουν ξαφνικά. Τότε η γιαγιά μια μέρα βλέπει κάτι στην τελευταία τους φωτογραφία και «παγώνει»! Ενώ, μία μητέρα δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της στο διαδίκτυο, και κατευθείαν δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια. Ο λόγος θα σας εξοργίσει.

Η Anisa Gannon από τη Τζόρτζια των ΗΠΑ, οδηγούσε για να πάει στη δουλειά της όταν έγινε μάρτυρας σε ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο δρόμος έκλεισε, οπότε η 19χρονη αποφάσισε να τραβήξει μια φωτογραφία για να τη δείξει στο αφεντικό της και να μπορέσει να δικαιολογηθεί για την καθυστέρηση. Αυτό που δεν γνώριζε τη δεδομένη στιγμή, ήταν ότι τρεις άνθρωποι είχαν πεθάνει κατά τη συντριβή.

Τα θύματα της συντριβής ήταν η 23χρονη Hannah Simmons, η καλύτερή της φίλη Lauren Buteau και η εννέα μηνών κόρη της Hannah, Alannah. Πήγαιναν να συναντήσουν το γιατρό της μικρής για ένα τυπικό έλεγχο, όταν η Hannah έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε με ένα φορτηγό. Και οι τρεις τους, πέθαναν ακαριαία.

Όταν η Anisa κοίταξε τη φωτογραφία αργότερα, η θεία της παρατήρησε μια λεπτομέρεια που εκείνη δεν είχε παρατηρήσει. Ήταν μια ακτίνα φωτός που έλαμπε από το συντετριμμένο αυτοκίνητο. «Φαινόταν σαν να πήγαιναν στον ουρανό», είπε η θεία της. Η Anisa αποφάσισε να δείξει τη φωτογραφία στις οικογένειες των θυμάτων.

Η Jodi Simmons, μητέρα της Hannah και γιαγιά της Alannah, δάκρυσε όταν είδε την φωτογραφία. Η μητέρα της Lauren, Dana Buteau, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν την είδε. «Δεν ξέρετε πόσα σημαίνει αυτή η φωτογραφία για μένα», δήλωσε η Jodi. «Δεν μπορώ να εξηγήσω το συναίσθημα που ένιωσα. Ήταν σαν να τις παρακολουθώ να πηγαίνουν στον ουρανό», είπε η Dana.

Πολλοί από αυτούς που έχουν δει τη φωτογραφία, πιστεύουν ότι η δέσμη φωτός είναι απλά μια αντανάκλαση από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου της Anisa. Αλλά οι Jodi Simmons και Dana Buteau, πιστεύουν ότι είναι κάτι πολύ διαφορετικό και αυτό τους βοήθησε να συμφιλιωθούν με την απώλεια των κοριτσιών.

Δείτε την ιστορία στο παρακάτω βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share