Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

18χρονη σήκωσε τη μπλουζίτσα της ψηλά και ανέβασε αυτές τις φωτογραφίες στο facebook - Αυτό που ακολούθησε θα σας εξοργίσει

Αδιανόητο!

23 Δεκεμβρίου 2020 20:19
18χρονη σήκωσε τη μπλουζίτσα της ψηλά και ανέβασε αυτές τις φωτογραφίες στο facebook - Αυτό που ακολούθησε θα σας εξοργίσει
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 18χρονη σήκωσε τη μπλουζίτσα της ψηλά και ανέβασε τις παρακάτω φωτογραφίες στο facebook και με αυτό που είδαν χρήστες τους έκανε θα σας εξοργιστούν.

Συγκεκριμένα, η 18χρονη Η Reanna Stephens, περίμενε τον γιο της τον Απρίλιο αλλά ήταν τόσο αδύνατη που πολλοί την κατηγορούσαν πως υποδυόταν ότι ήταν έγκυος. Ενώ, συγκινητική είναι η ιστορία του Κίραν Σάνον, από το Μπέλφαστ της Ιρλανδίας και μπαμπά μιας κόρη που έχει μείνει άναυδος τις τελευταίες μέρες από την ανταπόκριση του 1.000.000 likes σε τρεις φωτογραφίες που ανέβασε στο Twitter.

Η φοιτήτρια από την Νότια Καρολίνα απάντησε σε όσους την επικρίνουν και αποκάλυψε πως η υγιεινή της διατροφή και η συστηματική άσκηση την έχουν βοηθήσει να διατηρήσει την σιλουέτα της.

Τώρα μοιράζεται την ιστορία της για να δείξει σε άλλες μέλλουσες μητέρες πως μπορούν να έχουν μικρότερη κοιλιά και να παραμένουν υγιείς.

Είπε: «Το μωρό μου μεγαλώνει φυσιολογικά κάθε μήνα και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας». «Έχω συγκρίνει την κοιλιά μου με διάφορες γυναίκες στο Facebook και δεν είναι τόσο μεγάλη. Ωστόσο, την αγαπώ και πιστεύω ότι είναι τέλεια με τον δικό της τρόπο.»

Πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι με επηρεάζουν πολύ με τα σχόλιά τους. Προσπαθώ να παραμείνω ήρεμη γιατί ξέρω ότι αυτό είναι το καλύτερο για μένα και το μωρό μου.»

Η φωτογραφία του γαμπρού από τον γάμου του που έκανε όλους να σαστίσουν με τη νύφη - Σοκαριστική ιστορία

Η φωτογραφία του γαμπρού που θα δείτε παρακάτω από τον γάμο του έκανε όλους να σαστίσουν παρατηρώντας τη νύφη. Διαβάστε παρακάτω την συγκλονιστική ιστορία του ζευγαριού.

Κάποιες γυναίκες λένε ότι αρνούνται να βγουν ραντεβού με έναν άντρα πιο κοντό από αυτές, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για την Mindie Kniss, καθώς ο σύζυγός της έχει ύψος 81 εκατοστά. Επίσης, μια πανέμορφη νύφη, έκανε κάτι τόσο ξεχωριστό στο γαμπρό, που προκάλεσε τα δάκρυα χιλιάδων ανθρώπων που παρακολούθησαν το βίντεο του γάμου τους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινού φίλου το 2009 και παντρεύτηκε το 2012, όταν η Mindie μετακόμισε στο Σικάγο για να είναι πιο κοντά στον Sean.

«Είναι ευτυχία να είμαι παντρεμένος με αυτή τη γυναίκα. Δεν περνάει μέρα που να μην της πω πόσο την αγαπώ,» δηλώνει ο Sean.

Ο κόσμος πιστεύει ότι είναι γλυκιά που με αγαπάει, αλλά κάνουν λάθος. Εγώ είμαι ο άγιος σε αυτόν τον γάμο. Εγώ την φροντίζω», προσθέτει ο Sean.

Η φωτογραφία του γαμπρού από τον γάμου του που έκανε όλους να σαστίσουν με τη νύφη:

Παρά την ευτυχία τους, το ζευγάρι έχει γίνει στόχος πειραγμάτων μέσω του διαδικτύου, λέγοντας ότι ο Sean δεν θα μπορούσε ποτέ να ικανοποιήσει την Mindie και ότι εκείνη είναι μαζί του μόνο για τα χρήματα του.

Η 36χρονη Mindie αναφέρει: «Απλά επειδή έχει ειδικές ανάγκες δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε καταπληκτική ερωτική ζωή. Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, αλλά ο Sean είναι από τους πιο ερωτικούς ανθρώπους που γνωρίζω. Είναι υποτιμητικό να λένε ότι ο άντρας μου δεν μπορεί να με ικανοποιήσει και δεν τους αφορά.»

«Είμαι το πιο ερωτικό άτομο που γνωρίζω,» την επιβεβαιώνει ο σύζυγός της. «Η ερωτική επαφή είναι πιθανόν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου.»

Ο Sean γεννήθηκε με ατελή οστεογένεση ή οστεοψαθύρωση, που είναι μια γενετική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από οστά που σπάζουν εύκολα, συχνά από ελάχιστη ή καμία προφανή αιτία.

Σε ηλικία 35 ετών έχει ύψος 81 εκατοστά και έχει κοντύτερα πόδια εξαιτίας της πάθησής του, που επηρεάζει την ανάπτυξη των οστών. Μέχρι ο Sean να ηλικιωθεί, είχε 200 κατάγματα στα πόδια, χέρια, λαιμό, μύτη και άλλα σημεία.

«Δε μπορώ να πάω ανέμελα σε ένα κατάστημα μόνος μου. Πρέπει να προσέχω το περιβάλλον μου επειδή ένα μικρό χτύπημα μπορεί να αποβεί μοιραίο για μένα. Νομίζω ότι ο κόσμος νιώθει άβολα με την ιδέα ότι όσοι έχουν ειδικές ανάγκες έχουν και αυτοί ερωτικές επιθυμίες και φαντασιώσεις και τους αρέσει η ανθρώπινη επαφή,» δηλώνει ο Sean.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share