Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δύτης βγάζει selfie στην επιφάνεια του νερού - Όταν όμως βλέπει τι υπάρχει πίσω του παθαίνει σοκ!

Τρόμος

22 Δεκεμβρίου 2020 14:58
Δύτης βγάζει selfie στην επιφάνεια του νερού - Όταν όμως βλέπει τι υπάρχει πίσω του παθαίνει σοκ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο 24χρονος Αυστραλός δύτης Will Rosner, τους τελευταίους μήνες κάνει ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Αυτό που του συνέβη όταν πήγε στην Tonga του Νοτίου Ειρηνικού, ξεπερνά ότι είχε ζήσει στο παρελθόν.

Σε μιας κατάδυσή του για κολύμπι με αναπνευστήρα, έπεσε πάνω σε γιγαντιαίες φάλαινες! Όταν βγήκε για λίγο στην επιφάνεια του νερού για να τραβήξει μια selfie, συνειδητοποίησε τι υπήρχε πίσω του.

Παρά το 15 μέτρα μήκος τους και το 30 τόνους βάρος τους, αυτοί οι γίγαντες των ωκεανών είναι εξαιρετικά φιλικά, ευγενικά και περίεργα ζώα. Ο Rosner, κατέληξε να αλληλεπιδρά με τις φάλαινες για αρκετές ώρες. Τα πτερύγια των φαλαινών, ήταν διπλάσια από τον ίδιο.

«Ποτέ δεν φανταζόμουν το πόσο περίεργη είναι μια φάλαινα», έγραψε στη σελίδα του στο Instagram. «Κολύμπησε μαζί μας, έπαιξε, βούτηξε, τραγούδησε, χόρεψε και μας πιτσιλούσε με νερό για 30 λεπτά. Με κοίταξε ευθεία στα μάτια, πριν νιώσω την ουρά της και με σηκώσει έξω από το νερό».

Αυτή η στενή επαφή με τα θαλάσσια θηλαστικά, θα είναι αναμφίβολα μια παντοτινή ανάμνηση για αυτό το νέο άνθρωπο. Πόσο εντυπωσιακές εικόνες! Ωστόσο άλλη μια συγκινητική ιστορία έρχεται στη δημοσιότητα όπου δύτης κάνει 25 χρόνια παρέα με ένα ψάρι!

Καρχαρίας δαγκώνει 29χρονο δύτη στο κεφάλι

Ωστόσο σοκ προκαλεί καιη είδηση ότι καρχαρίας δάγκωσε τον 29χρονο Γουίλ Κράουσε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στο βυθό στις Μπαχάμες έχοντας στήσει καρτέρι για να πιάσει κάποιο ψάρι. Ξαφνικά από πίσω του τον προσέγγισε ένα καρχαρίας ο οποίος τον δάγκωσε στο κεφάλι.

«Άκουσα το κρακ» δήλωσε ο Κράουσε περιγράφοντας τις στιγμές που έζησε από την επίθεση του καρχαρία μήκους περίπου 2 μέτρων. Ευτυχώς ο 29χρονος τη γλίτωσε μόνο με μερικά ράμματα στο κεφάλι και το λαιμό αφού ο καρχαρίας δεν επέστρεψε για νέο χτύπημα.

Γενικά οι καρχαρίες επιβάλλονται στον βυθό, είτε έχουν απέναντί τους ανθρώπους, είτε άλλο ψάρια, όπως το σοκαριστικό βίντεο με την επίθεση σε δελφίνια.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share