Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Η αντίδραση αυτού του σκύλου όταν συναντά τους ιδιοκτήτες του μετά από χρόνια θα σας αφήσει έκπληκτους (video)

Απίστευτο γεγονός

21 Δεκεμβρίου 2020 09:36
Η αντίδραση αυτού του σκύλου όταν συναντά τους ιδιοκτήτες του μετά από χρόνια θα σας αφήσει έκπληκτους (video)
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Σκύλος: Ένας σκύλος στην Αγγλία είχε την πιο απίστευτη αντίδραση όταν συνάντησε μετά από χρόνια τους ιδιοκτήτες τους με αποτέλεσμα και εκείνοι με την σειρά τους να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που επανασυνδέθηκαν με το κατοικίδιο τους. Επίσης δείτε αυτό το σκύλο θεραπευτή όπου καταφέρνει να ανακουφίζει τους γιατρούς από την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα ένα ζευγάρι, ο Σάιμον και η Κάρολιν Χολ, έχασαν το σκυλάκι τους το 2014 στην Αγγλία το οποίο από ότι φαίνεται το είχαν κλέψει. Ειδικότερα το ζευγάρι είχε κάνει τα πάντα για να βρουν το αγαπημένο τους κατοικίδιο ψάχνοντας σε ιστοσελίδες χαμένων σκύλων στην περιοχή τους, αλλά από ότι φαίνεται μετά από καιρό έχασαν τις ελπίδες τους ότι θα το ξαναδούν.

Επανασυνδέθηκαν μετά από χρόνια με τον σκύλο τους οι ιδιοκτήτες.

Σκύλος: Η επανασύνδεση τους

Όμως έξι χρόνια όμως αργότερα, το ζευγάρι κατάφερε να ξανασυναντηθεί με την Μπόνι, αφού βρέθηκε στο Νόρφολκ. Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, μία ημέρα πριν από τα 10α γενέθλια της Μπόνι, οι Χολ έλαβαν ένα τηλεφώνημα από έναν φύλακα σκύλων, που τους ενημέρωσε ότι η σκυλίτσα τους είχε βρεθεί 200 μίλια από το σπίτι της οικογένειάς τους.

Σκύλος: "Θα την πάρουμε τώρα πίσω στο σπίτι"

Η 48χρονη ιδιοκτήτρια του σκύλου, περιέγραψε τη στιγμή που άκουσε τα καλά νέα ως «λίγο σουρεαλιστικά». «Απλώς δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Ήταν μόλις πριν από δύο χρόνια που έπαψα να ελπίζω, αλλά εξακολουθούσα να ψάχνω. Είναι όλο λίγο σουρεαλιστικό. Είχα προετοιμάσει τον εαυτό μου για το γεγονός ότι μπορεί να φαινόταν σε άσχημη κατάσταση, αλλά στην πραγματικότητα δείχνει αρκετά καλά. Ξέρω ότι οι κτηνίατροι, την έχουν φροντίσει πολύ καλά».

«Θα την πάρουμε τώρα πίσω στο σπίτι και θα τη συστήσουμε στον άλλο σκύλο μας, την Τζέσι, και θα απολαύσουμε μια ήσυχη νύχτα μπροστά στο τζάκι», συνέχισε.

Εμπειρογνώμονες από το Κτηνιατρικό Κέντρο Terrington St John πιστεύουν ότι η Μπόνι είχε κλαπεί για αναπαραγωγή. Ο σκύλος υποβλήθηκε σε υστερεκτομή στο κέντρο όπου σύμφωνα με τους κτηνιάτρους, τα πιο πρόσφατα κουταβάκια της γεννήθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες.

Στην Αγγλία επανασυνδέθηκαν μετά από χρόνια με τον σκύλο τους δύο ιδιοκτήτες.

Σκύλος: "Κάποιος είχε βγάλει αρκετά χρήματα με τον σκύλο"

H φύλακας σκύλων της Περιφέρειας Fenland, Κάρολιν Τριγκ, ενθουσιάστηκε που μπόρεσε να επανενώσει την Μπόνι με τους ιδιοκτήτες της, καθώς πιστεύει ότι το αξιολάτρευτο σκυλί πέρασε μια δύσκολη περίοδο.

«Νομίζω ότι η Μπόι είχε μια δύσκολη στιγμή σχετικά με το κομμάτι της αναπαραγωγής. Κάποιος έχει βγάλει πολλά χρήματα από αυτήν, κάτι που είναι πολύ λυπηρό. Και σαφώς δεν είχε πάει ποτέ σε κτηνίατρο αυτά τα εξίμισι χρόνια. Αλλά το να είσαι σε θέση να την επιστρέψεις στο αγαπημένο της σπίτι είναι υπέροχο – είναι απλά τα καλά νέα που χρειαζόμαστε φέτος», είπε.

Η οικογένεια πρόσθεσε ότι ήταν τόσο χαρούμενη που η Μπόνι είχε μικροτσίπ, καθώς χωρίς αυτό, δεν θα μπορούσε ποτέ να την πάρει πίσω.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share