Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Τέτοια νύφη σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί στη ζωή σας - Τυχερός ή άτυχος ο γαμπρός;

Απίστευτη νύφη!

20 Δεκεμβρίου 2020 15:23
Τέτοια νύφη σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί στη ζωή σας  - Τυχερός ή άτυχος ο γαμπρός;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr ανακάλυψε μια νύφη που σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί και θέλησε να την δείξει και σ' εσάς! Στην περίπτωση της Gabrielle Hames ισχύει το «Ο δε άνδρας, να φοβήται τη γυνή».

Μια νυφούλα που δεν περνάει απαρατήρητη. Τυχερός ή άτυχος ο γαμπρός;

Εκτός από αυτή τον γάμο έχουμε να σας προτείνουμε να δείτε και άλλη μια περίεργη ιστορία με έναν 23χρονο που παντρεύτηκε την 91χρονη αδερφή της γιαγιάς του, τι συνέβη όμως πέντε χρόνια μετά τον γάμο τους;

Δείτε τις φωτογραφίες:

Τυχερός ή άτυχος ο γαμπρός;

Νύφη και γαμπρός στο γάμο τους

52χρονη μητέρα αποφάσισε να κάνει μακιγιάζ για το γάμο της κόρης της - Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους (Video)

Μια 52χρονη μητέρα της νύφης θέλησε να κάνει το δικό της ξεχωριστό μακιγιάζ για να είναι και εκείνη από την πλευρά της όμορφη στο γάμο της κόρης της.

Το αποτέλεσμα που θα δείτε στο βίντεο, είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό! Ενώ, στην Πορτογαλία ένας γαμπρός αποφάσισε να διακόψει τον ίδιο του τον γάμο και να παραδεχτεί μπροστά στη νύφη την αγάπη του για μία άλλη γυναίκα.

Νύφη κόλασε μέχρι και τον παπά - Η ατάκα του ιερέα στο γαμπρό τους σάστισε όλους

Η νύφη ήταν πραγματική καλλονή αλλά κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι η ομορφιά της και η τέλειες αναλογίες στο σώμα της θα ήταν αφορμή για να κολάσουν ακόμα και τον ίδιο τον παπά που τελούσε το γαμήλιο μυστήριο.

Ο ιερέας λοιπόν δεν δίστασε να το αποκαλύψει λέγοντας στο γαμπρό να αλείψει με μέλι τη νύφη και να την γλύψει! Και το έκανε αμέσως μόλις τελείωσε την τελευταία ευχή που έδωσε στο ζευγάρι προς την ολοκλήρωση του γαμήλιου μυστηρίου.

Τοποθέτησε το ζευγάρι μπροστά του και απευθυνόμενος στον γαμπρό του είπε: «Παιδί μου, είσαι τυχερός γιατί διάλεξες μια πραγματική καλλονή για γυναίκα σου. Είσαι άξιος. Τώρα πρέπει να την πάρεις, να πας να την αλείψεις με μέλι και να την γλύψεις όλη». Ενώ, ένας γαμπρός μόλις είδε το πρόσωπο της νύφης της ζήτησε να χωρίσουν! Μόλις την δείτε από μπροστά θα «καταλάβετε» γιατί το έκανε.

Μόλις άκουσαν την πρόταση αυτή από τα χείλη του ιερέα, όλοι οι προσκεκλημένοι έμειναν εμβρόντητοι. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο παπάς της εκκλησίας έλεγε κάτι τέτοιο και μάλιστα δημοσίως και κατά πρόσωπο με τον γαμπρό και την νύφη.

Νύφη κόλασε μέχρι και τον παπά

Μάλιστα, ορισμένοι άρχισαν να διαμαρτύρονται αλλά ο ιερέας έσπευσε να τον καθησυχάσει λέγοντας ότι δεν είχε πει κάτι προσβλητικό αλλά λόγια που έδειχναν θαυμασμό για τη νεαρή.

Φρόντισε να διευκρινίσει ότι τα λόγια του αυτά τα χρησιμοποίησε ενώ είχε ολοκληρωθεί τυπικά το μυστήριο και είχαν ήδη ακουστεί στο σύνολό τους τα ιερά λόγια του ευαγγελίου.

Προσπαθούσε δηλαδή να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι η φράση του αποτελούσε μια προσωπική του φιλοφρόνηση που δεν εμπεριείχε κανένα ίχνος πονηριάς, ενώ ζήτησε συγγνώμη γιατί, όπως είπε, το διατύπωσε λανθασμένα και βγήκε προς τα έξω διαφορετικό νόημα!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share