Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

27χρονη νόμιζε ότι είναι έγκυος - Όταν όμως της έπεσαν τα μαλλιά έμαθε την φρικτή αλήθεια

Σοκαριστική ιστορία

18 Δεκεμβρίου 2020 12:40
27χρονη νόμιζε ότι είναι έγκυος - Όταν όμως της έπεσαν τα μαλλιά έμαθε την φρικτή αλήθεια
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

27χρονη έγκυος κατέρρευσε όταν ανακάλυψε στις επτά εβδομάδες εγκυμοσύνης της, ότι το αγέννητο μωρό της ήταν στην πραγματικότητα ήταν μια θανατηφόρα ασθένεια!

Η 27χρονη ήταν ενθουσιασμένη όταν έλαβε το θετικό τεστ εγκυμοσύνης, αλλά σε επτά εβδομάδες, παρατήρησε κάτι περίεργο και πήγε για υπέρηχο για να δει τι συνέβαινε.

«Μια μέρα πήγα το γιο μου στο πάρκο και τον έσπρωξα στις κούνιες, κοίταξα κάτω και είδα ότι υπήρχε αίμα παντού», είπε. Τότε έσπευσε στο νοσοκομείο, όπου έλαβε τα νέα που άλλαξαν τη ζωή της.

Οι γιατροί της πληροφόρησαν ότι βιώνει μια μοριακή εγκυμοσύνη, η οποία είναι μια συστοιχία κυττάρων γνωστή ως τροφοβλαστική ασθένεια κύησης. «Η σάρωση έδειξε ότι η μάζα στη μήτρα μου ήταν καρκίνος και ξεκίνησα αμέσως χημειοθεραπείες», είπε. Παρόμοιο περιστατικό και για μία 35χρονη γυναίκα, η οποί επίσης έβλεπε την κοιλιά της να μεγαλώνει συνεχώς και όλοι νόμιζαν ότι ήταν έγκυος. Όταν την εξέτασαν οι γιατροί «πάγωσαν» με αυτό που είδαν.

Η Lauren υποβλήθηκε σε απομάκρυνση του καρκινικού ιστού, χημειοθεραπεία και βίωσε όλες τις εξαντλητικές παρενέργειες που πήγαιναν μαζί. Ο όγκος συνέχισε να αναπτύσσεται με ανησυχητικό ρυθμό. Μετά από τρομερές κράμπες στο στομάχι, η Lauren ήταν σε θέση να «γεννήσει» την καρκινική μάζα με μέγεθος ενός αχλαδιού μόνη της στην τουαλέτα, αφού αισθάνθηκε την επιθυμία να τη σπρώξει.

«Η μάζα είχε το ίδιο μέγεθος με ένα μωρό 17 εβδομάδων, οπότε ήταν ένας μεγάλος όγκος για να σπρωχτεί έξω χωρίς βοήθεια», δήλωσε η Lauren.

27χρονη έγκυος κινδυνεύει να πεθάνει λίγες μέρες πριν τη γέννα - Ο λόγος θα σας κάνει να ανατριχιάσετε

Μια 27χρονη έγκυος κινδυνεύει να πεθάνει λίγες μέρες πριν τη γέννα. Συγκεκριμένα η ανατριχιαστική διάγνωση των γιατρών ήρθε ενώ ήταν 10 εβδομάδες έγκυος.

Συγκεκριμένα, διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος που είχε εξαπλωθεί στους πνεύμονες και είναι τόσο προηγμένος που είπαν ότι έχει μόνο ένα μικρό χρονικό διάστημα για να ζήσει. Επίσης, μια 33χρονη έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί, δεν είχε ιδέα τι την περίμενε. 12 εβδομάδες μετά την εγκυμοσύνη η τεράστια κοιλιά της έχει σοκάρει τους γιατρούς.

Η αιτία ήταν οι επισκέψεις σε σολάριουμ αμέσως μετά που χώρισε από τον πρώτο σύζυγό της πριν από 4 χρόνια. Ήθελε να αισθάνεται καλύτερα για τον εαυτό της αφού έπαθε κατάθλιψη, έτσι έκανε σολάριουμ, λαμβάνοντας τεχνητές ακτίνες 3 φορές την εβδομάδα.

Η κοπέλα αισθάνθηκε καλύτερα για τον εαυτό της, αλλά οι απροσδόκητες συνέπειες δεν άργησαν να φτάσουν. Η 27χρονη αναφέρει: «Ποτέ δεν πίστευα ότι τα σολάριουμ είναι τόσο επικίνδυνα, αφού έχουν τόσο εύκολη πρόσβαση από όλο τον κόσμο. Ήμουν νέα και αφελής και τώρα θα πληρώσω με τη ζωή μου. Επομένως δεν θα είμαι εδώ για να δω τα υπέροχα παιδιά μου να μεγαλώνουν».

«Όταν τελικά σταμάτησα να κλαίω με τα άσχημα νέα που μου ανακοινώθηκαν, ρώτησα τι θα μπορούσα να κάνω, για να ζήσω όσο το δυνατόν περισσότερο για τα παιδιά μου».

Οι γιατροί της είπαν ότι θα ήταν καλύτερο να τερματίσει την εγκυμοσύνη. Όμως αυτό δεν ήταν επιλογή για την 27χρονη. «Ακριβώς επειδή σύντομα θα πεθάνω, δεν σημαίνει ότι το μωρό μου πρέπει να πεθάνει. Πρέπει να ζήσει. Η ζωή είναι πολύτιμη.»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share