Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γιατρός έβαλε κάμερα στο αυτί του ασθενή - Αυτό που κατέγραψε θα σας αηδιάσει (Video)

Φρικιαστικό θέαμα...

18 Δεκεμβρίου 2020 08:32
Γιατρός έβαλε κάμερα στο αυτί του ασθενή - Αυτό που κατέγραψε θα σας αηδιάσει (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια γυναίκα στην Μαλαισία, είχε πρόβλημα με το αυτί της και γι’ αυτό πήγε σε γιατρό με τον ίδιο να την εξετάζει με κάμερα και να αηδιάζει με αυτό που αντίκρυσε μέσα! Επίσης σοκάρει η ιστορία μίας κοπέλας καθώς όταν ήταν 18 ετών έκανε μία τρύπα στο αυτί της και 11 χρόνια μετά ζει τον απόλυτο εφιάλτη.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πόσο κερί είχε στο αριστερό της αυτί! Για να γίνει η απομάκρυνση του κεριού, ο γιατρός αναγκάστηκε να κάνει ολική αναισθησία στην ασθενή. Προσοχή: Το βίντεο μπορεί να είναι ενοχλητικό για κάποιους!

31χρονη μητέρα φίλησε το μωρό της στο αυτί και έγινε έτσι...!

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Βρετανία, με μια 31χρονη μητέρα να φιλάει το μωρό της στο αυτί και να του προκαλεί μόλυνση! Ενώ, μια 23χρονη έγκυος από την Κίνα αποφάσισε να κάνει έκτρωση, όταν στο υπερηχογράφημα οι γιατροί είδαν ότι το έμβρυο στην θέση των ποδιών ανέπτυσσε...

Η 31χρονη από το Κίνγκστον στο Χαλ, σε μία προσπάθεια να προειδοποιήσει και άλλους νέους γονείς, ανάρτησε στα social φωτογραφίες που δείχνουν τι έπαθε ο μικρός Farron.

«Παρακαλώ, διαβάστε το. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί ως γονείς» έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η 31χρονη μητέρα. Ο μικρός Farron, σύμφωνα με το Hull Live, μετά τη διάγνωση των γιατρών χρειάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο για τέσσερις μέρες και του χορηγούνταν τέσσερις διαφορετικοί τύποι αντιβιοτικών. Συγκεκριμένα κάποιος που είχε επιχείλιο έρπη φίλησε το βρέφος και αυτό θα προσβλήθηκε και θα ταλαιπωρείται για όλη του τη ζωή.

Δείτε την φωτογραφία:

Εφιαλτική αποκάλυψη: Κατσαρίδες μπαίνουν στα αυτιά ανθρώπων όταν κοιμούνται και γεννάνε αυγά μέσα

Μια εφιαλτική αποκάλυψη έγινε ότι κατσαρίδες μπαίνουν στα αυτιά ανθρώπων όταν κοιμούνται και γεννάνε αυγά μέσα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το παρακάτω που θα δούμε. Ωστόσο, σας είχαμε δώσει λύσεις για το πως μπορείτε να τις ξεφορτωθείτε μια και καλή από το σπίτι σας.

Για δεύτερη φορά σε σχεδόν ένα μήνα, μια κατσαρίδα έχει τρυπώσει βαθιά στο αυτί ενός ανθρώπου που κοιμόταν στη Φλόριντα. Ο Μπλέικ Κόλλινς πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο καθώς αισθανόταν και όπως εξομολογείται άκουγε το έντομο να εισέρχεται στο κανάλι του αυτιού του. «Είχα ακούσει τα πόδια της μέσα μου. Ένιωσα σαν κάποιος να σπρώχνει μια μπαντονέτα μέσα στο κεφάλι μου και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να το σταματήσω», δήλωσε χαρακτηριστικά στην τοπική εφημερίδα όπως αναφέρει η Washington Post.

Ένας γιατρός χρησιμοποίησε μια σύριγγα για να εγχύσει λιδοκαΐνη στο αυτί του Collins και να σκοτώσει την κατσαρίδα. «Όταν έριξε το φάρμακο μπορούσα να την αισθανθώ να κινείται πολύ γρήγορα και να προσπαθεί να βρει το δρόμο της διαφυγής και δύο λεπτά αργότερα σταμάτησε και πέθανε», δήλωσε ο Collins. «Την άκουσα να πεθαίνει στο μυαλό μου». Ωστόσο προτού πεθάνει, η γερμανική κατσαρίδα (Blattella germanica), εναπόθεσε ένα σάκο αυγών. Ευτυχώς, ο γιατρός ήταν σε θέση να βρει και να αφαιρέσει τα αυγά.

Νωρίτερα τον προηγούμενο μήνα, μια γυναίκα υπέστη παρόμοια εισβολή στο αυτί και πήγε σε νοσοκομείο σύμφωνα με την Washington Post. Οι γιατροί σκότωσαν την κατσαρίδα και αφαίρεσαν από το αυτί της το σώμα του εντόμου.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share